Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 02 24, 12:08)
Nepamenu tokio caro biggrin.gif
As irgi radau senu rusisku seklu ,uzmerkiau.Siandien saturno ,juodosios saules pirmas gimtadienis.Is pomidoro isimtos jau sudygo,papriku dar nesesiu ,jos daug jautresnes saules trukumui.O kai silta jos greit auga ,paveja ir aplenkia.
Bet tai mukute kokia istyryneta dabar ,jau gali savo chemine sudety kokiam exely sukelus pademonstruot.Na tikesimes gal hemotologas duos kokia roda

aha ax.gif tik tyrimų nieks neduoda o norėčiau kokiam kitam doktorui parodyti...
Ir aš tokio nepamenu ale posakis yr toks...o jeigu toks yr tai kažkada buvo biggrin.gif
Oi cucikui bučkis in ausį wub.gif
POU širduke kap tu ......
MSM oi kaip suprantu tave nenorėč iš namų....bet su mezginiu greit praeis laikas biggrin.gif
Einu silkės pamacavosiu bus pietums ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 24 vasario 2023 - 11:50
QUOTE(Luety @ 2023 02 24, 11:25)
Saturnui  cook.gif  cook.gif

šiandien? bigsmile.gif Mano Lesiui šian penki smile.gif

Sveikinimai abiems mūsų angelams sargams wub.gif

Einu į šunio fb nuotraukų kelt )))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 vasario 2023 - 11:56
MSM seminaras buvo, apie 2022 metų finansinę atskaitomybę ir 2023 naujoves...
Double entry, T accounts (dvigubas įrašas, T sąskaitos ) ir tt smagu . Teorija.
O PVM įstatymo plonybės kur nėra jokios logikos - mane žudo ... Žudo labiausiai tai , kad kai bandai paaiškinti direktoriui kaip reikia daryti , tai visada atsakymas , kad taip negali būti. Kad aš ne taip supratau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muką medžiagą atsiunčiau vakar. Daug visai .
Nežinau kiek tiesos , bet kalbėjo , kad VMI ir RC nori pradėti dirbti kaip policija ... Pavėlavai - kitą dieną bauda smile.gif Taigi pro radarą pravažiavai ne tokiu greičiu - laiškas apie baudą jau kitą dieną.
Blogiausias dalykas tai nuo lapričio įsigaliojęs draudimas grynų pinigų . Landos nepalikta. Nėra termino - per metus ar kt. Ir skaidyti negali .
Vėl direktoriai negali patikėti , vėl buhalteris suprato blogai tongue.gif
Aš irgi senas paprikų sėklas sukišau , jei dygstama dygs, jei nedygs - nereiks ax.gif

Lesiui ir Saturnui sveikinimai 000552.gif

Muka, mano mažoje klinikoje visus krauno tyrimo rezultatus gali pasiimti , tik sumoki euriuką , kad atspausdintų . Paklausk , gal ir pas Tave galima ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 vasario 2023 - 12:16
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 24, 13:13)
MSM  seminaras buvo, apie  2022  metų finansinę atskaitomybę  ir 2023  naujoves...
Double entry, T accounts (dvigubas įrašas, T sąskaitos )  ir tt smagu . Teorija.
O  PVM įstatymo plonybės kur nėra jokios logikos - mane žudo ...  Žudo labiausiai tai , kad kai bandai paaiškinti direktoriui  kaip reikia daryti , tai  visada atsakymas , kad taip negali būti. Kad aš ne taip supratau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Muką medžiagą atsiunčiau vakar. Daug visai .
Nežinau kiek tiesos , bet kalbėjo , kad VMI ir RC nori pradėti dirbti kaip policija ... Pavėlavai -  kitą dieną bauda smile.gif  Taigi pro radarą pravažiavai  ne tokiu greičiu  - laiškas apie baudą jau kitą dieną.
Blogiausias dalykas tai nuo lapričio įsigaliojęs draudimas grynų pinigų .  Landos nepalikta. Nėra termino - per metus ar kt.  Ir skaidyti negali .
Vėl direktoriai negali patikėti , vėl buhalteris suprato blogai  tongue.gif
Aš irgi senas paprikų  sėklas sukišau , jei dygstama dygs, jei nedygs - nereiks  ax.gif

Lesiui ir Saturnui sveikinimai  000552.gif

Muka,  mano mažoje klinikoje visus krauno tyrimo rezultatus gali pasiimti , tik sumoki euriuką , kad atspausdintų . Paklausk , gal ir pas Tave galima ?

Aš savo poliklinikoje irigi viską matau ir galiu pati spausdinti įmeta į el.pašta su kodu...o čia klinikose ne....noors dura inmesiu mažu, nes tikrai daug tuyrimų pridarė... gaila rezultatas... na dar yra kas gal ax.gif
Oi Lesiui irig bučkas in nosį tongue.gif
Atsakyti

MSM seminaras buvo, apie 2022 metų finansinę atskaitomybę ir 2023 naujoves...
Double entry, T accounts (dvigubas įrašas, T sąskaitos ) ir tt smagu . Teorija.
O PVM įstatymo plonybės kur nėra jokios logikos - mane žudo ... Žudo labiausiai tai , kad kai bandai paaiškinti direktoriui kaip reikia daryti , tai visada atsakymas , kad taip negali būti. Kad aš ne taip supratau biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Tai va jus man dabar paaiskinkit viena dalyka. As suprantu kaip reik kredito klientus irasinet, tada kaip grynais ten surasyt, Bet! Kai biznis atsiranda kliento pusei ir uzsirasai ka pirkai. Tai ten tada eina i kredito puse, bet juos isbalansuot reik debito pusei. Mano supratimu tai debito pusei pinigai gaunami rasosi. Bet gi ten kaip ir skola tai kodel ji ne i kredito puse rasosi... Nu as zodziu manau per daug komplikuoju ir tiesiog man reik suprast, kad ten rasosi del to, kad reik isbalansuot abi puses. (Jauciu surasiau visai nesuprantamai nes lietuviskai  :D  :D )

Mama buhaltere, aiskina taip, kad as tada isvis nebesuprantu nieko  :rolleyes:  :oh:

Atsakyti
MSM , tikrai nelabai supratau Tavo "uždavinio"
Aš Tarybiniais laikais mokiausi buhalterijos teorijos, tai mokė mus T raides piešti , vadindavom lėktuvėliais. Ir rašai kiekvieną operacija - vienam lėktuvėlyje D kitam K.

Pateršiu eterį :
PVZ aš pardaviau Tau siūlų kamuoliuką - išrašiau sf .
Debetas bus pirkėjų skola,
Kreditas bus pardavimo pajamos
Nurašiau parduotus siūlus :
Debetas - savikaina
Kreditas - prekės
Sumokėjai man
Debetas - bankas
Kreditas - pirkėjo skola...
Čia jei aš ne PVM mokėtoja ir parduodu Tau be PVM ...
Atrodo , kad to klausei .
Skolos neliko , banke pinigai sėdi , norėdama gauti rezultą - uždarau pardavimo pajamų sąskaitą su prekių savikainos sąskaita ir turiu rezultatą biggrin.gif
Lietuviškai nupieščiau lėktuvėlius, angliško sąskaitų plano neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 vasario 2023 - 13:29

MSM , tikrai nelabai supratau Tavo "uždavinio"
Aš Tarybiniais laikais mokiausi buhalterijos teorijos, tai mokė mus T raides piešti , vadindavom lėktuvėliais. Ir rašai kiekvieną operacija - vienam lėktuvėlyje D kitam K.

Pateršiu eterį :
PVZ aš pardaviau Tau siūlų kamuoliuką - išrašiau sf .
Debetas bus pirkėjų skola,
Kreditas bus pardavimo pajamos
Nurašiau parduotus siūlus :
Debetas - savikaina
Kreditas - prekės
Sumokėjai man
Debetas - bankas
Kreditas - pirkėjo skola...
Čia jei aš ne PVM mokėtoja ir parduodu Tau be PVM ...
Atrodo , kad to klausei .
Skolos neliko , banke pinigai sėdi , norėdama gauti rezultą - uždarau pardavimo pajamų sąskaitą su prekių savikainos sąskaita ir turiu rezultatą biggrin.gif
Lietuviškai nupieščiau lėktuvėlius, angliško sąskaitų plano neįsivaizduoju biggrin.gif

As sita suprantu viska. Bet dabar jei jus kaip siulu pardavejai perkate siulus is tiekeju. Kaip visa tai susiraso? Va as cia jau stringu nes gaunasi kazkoks atvirkstinis priesingybinis varijantas  :unsure: 

Aciuu :wub:  :4u:​ 

Atsakyti
Nupirkau siūlus iš tiekėjų:
TY tiekėjas man išrašė sąskaitą faktūra:

Debetas prekės
Kreditas skola tiekėjui

Sumokėjau - kreditas bankas
Debetas skola tiekėjui .

Principe - nebeturiu pinigų , turiu prekių .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 vasario 2023 - 14:06
QUOTE(saintlina @ 2023 02 24, 10:54)
tu tuos sudygusius atsargiai iškelk į kitą induką, o tą įkišk į maišiuką ir padėk kur šiltoj vietoj. Greičiau išlįs.

Nu va, pabumbėjau, tai vienas jau lenda biggrin.gif Gal ir dar koks vienas išlįs - užteks smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas, 

Lyg sninga , lyg lyja Kaune. Šlapia. Kur pavasaris?

Ramus savaitgalis namie. Reikia ir tokių. Jei vaikas atvažiuos kepsiu kugelio. 

Gražaus savaitgalio :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos,

kai pripuolu, paskaitau jus.

Jau sėja pas jus. Smagu.

Gražios dienos 🌷

Atsakyti