Labas rytas.
Namai,namučiai laukia šiandien.
Visoks brudas eina iš organizmo laukan,keliasi ragas ant kaktos,kažkada buvo išsikėlęs,net randas liko,dabar vėl į išorę lendą.
Labos,
Aš vakar irgi visą dieną mokiausi. Paguodos jokios... kada ta pensija? Visai nesmagus tas mano darbas.
Mukutė dingusi? Ar viskas gerai pas Tave?
Kažkokia lėkimo savaitė, nelieka laiko mezginiui.
Gražaus penktadienio!
Gyva,bet ne visai ...pasitodo ir taip gali būti...Vakar hematologas,kraujo pridavimas ir vėl laukimas....VMI dar tikrina,...žodžiu...išeinu iš namų ape 7 grįžtu 18-19...bet šiandiena iš namų
Gerai tie mokymai Dusia,norėčiau...ale už savus kažkaip...o va įmonė neduoda...man reikia valandas susirinkti buhalteriui profesionalui...na matysim...kažkaip...
Gal jau mergučios sukišusios sėklutes...aš gal šiandiena ankstyvus pomikus, verbenas su salierais užbersiu žemėnmis, nes sėklosj au šaldytuve gal antra savaitė eina Sakiau visko per pus matysiu, kaip tie pažadai bus įgyvendinti...
Vo tep....
aš iš lidlinės paprikos išsikrapščius sėklyčių užvakar pamerkiau į vandenį. Galvoju, kol pasodinsiu, kol dar jos kada išlįs, tai ir orai atšils. Vakar traukiu iš to vandens - o jos jau visos su šaknelėm Uždėjau kol kas drėgnais vatos diskeliais, reiks šiandien važiuot žemių.
Iškrapštytas tai jau tiesiai į žemę, gi šviežios, nedžiovintos - greitai dygsta.
Aš įkišus 4 sėklas Betalux ir 4 Toro. Visos viename inde, nes o kam žymėtis - pradeda augti ir aišku, kas yra kas. Nu ir ką - išlindo kažkurios 4 Dabar taip cekavna sužinot, kurie čia, bet greitai nesužinosiu Galėtų ir kitų nors kokia 1 išdygt.
Aš įkišus 4 sėklas Betalux ir 4 Toro. Visos viename inde, nes o kam žymėtis - pradeda augti ir aišku, kas yra kas. Nu ir ką - išlindo kažkurios 4 Dabar taip cekavna sužinot, kurie čia, bet greitai nesužinosiu Galėtų ir kitų nors kokia 1 išdygt.
Laba ryta,
pas mum kaip tycia,kai isveziau pomidorus i siltnami,tai naktimis 0-1,o rodo net minus 1 busia,tai nezinau,ar jie ten augs,o gal nusals.
Paprikos man sudygo greitai,bet as ne sviezias kisau,o jau buvau prisirinkus is tu lidliniu ,tai dygo savaite,dabar nuemiau nuo sildomos palanges,pastaciau i saules puse ant nesildomos ir stovi,nejuda,nervas ima,o ant sildomos neturiu tiek vietos,be to ten pomidorai sudyge,jau skleidzia antrus lapelius,reiks vezt sodan tuoj pikuot.Jo,prasidejo sejos vargai ir dziaugsmai.
Man tai niekaip neatskirt is lapu,kas yra kas,nebent kokia veisle su bulviu lapais,tai tada jo.
Šitus tikrai eina. Betalux'ai trumpučiai auga, Toro į aukštį varo. Labai labai aišku, ne pirmi metai taip darau. Bet šiemet sėklos senokos, tai kažkurie nenori dygt
tu tuos sudygusius atsargiai iškelk į kitą induką, o tą įkišk į maišiuką ir padėk kur šiltoj vietoj. Greičiau išlįs.
As irgi radau senu rusisku seklu ,uzmerkiau.Siandien saturno ,juodosios saules pirmas gimtadienis.Is pomidoro isimtos jau sudygo,papriku dar nesesiu ,jos daug jautresnes saules trukumui.O kai silta jos greit auga ,paveja ir aplenkia.
Bet tai mukute kokia istyryneta dabar ,jau gali savo chemine sudety kokiam exely sukelus pademonstruot.Na tikesimes gal hemotologas duos kokia roda
Labas rytas jau ir savaitgalis neuzkalnu jauciuosi labai pavargus... labai neguodzia kad reikes daigtus visam menesiui pas mama gyvent krautis... sese patenkinta, dziaugiasi, kad atvaziuoju. O as nenoriu labai visa menesi tam ofise dirbt
Vakar subaigiau po pirma kamuoliuka rankovems, pamatavau, kad reik 55cm. Ziuresiu kiek jau turiu. Siaurinimai visi padaryti dabar jau kiek ilgio truksta tiesiog lygiai ripsu numegzt reik pabaiga svieciasi
Reik leliukui kepuryte numegzt ir draugams issiusti. Tai bandysiu imtis to. Nezinau ka is mezgimo imti, kepuryte viena bus per mazai, tikriausiai reiks bandyt ir geltonus siulus imti su savim kad megzt megztuka mamos vyrui pradet.
Labos,
Aš vakar irgi visą dieną mokiausi. Paguodos jokios... kada ta pensija? Visai nesmagus tas mano darbas.
Mukutė dingusi? Ar viskas gerai pas Tave?
Kažkokia lėkimo savaitė, nelieka laiko mezginiui.
Gražaus penktadienio!
Ka mokaisi? pas mane ir gi visa savaite lenteliu pildymas kad perprasti tuos double entry, T accounts. Nezinau kaip juos lietuviskai vadina... bet sitie kazkaip mane sumaise