Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Telefone nauja versija išdidina nuotrauką. Bent man. Kompe tai musė smile.gif arba tas pats kas žiūrėti įį Saturną be teleskopo mirksiukas.gif tongue.gif
Cukinija prostitutė, o baklažanas turi tekstūrą ir skonį. Ir cukinija skani agurko dydžio . Jei reikia lupti ar sėklas imti tai jau peraugus. Kompostinėn keliauja vasara. Du ar tris kartus per savaitę skinu kol atsivalgom. Paskui tegul paršėja rugpjūčio pabaigoj ...
Dar labai skanus dalykas yra kiniški traškūs baklažanai ax.gif Bet tai jau nuodėmė tongue.gif Nebent ieškoti kuo pakeisti kramolą .
https://nidosrecepta...gsciame-padaze/
O vasara kepu cielus ... Paskui įpjaustau pomidoro, mocarelos , čilio - būna užtepėlė ar užkandėlė. Galima šalia pakepti papriką, čiliuką ir tt... Ką randi darže .

Skanu suktinukai , tik labai daug kesos kol pagaminu :
https://www.suliekne...ukai-su-varske/

Sutvarkiau krūvą reikalų , nusiploviau mašiną .... Vos numerio nepamečiau plovykloje, gerai kad plovyklos reguliuotojas pamatė. Geras vaikas pats ir prisuko už ačiū. O šalta ! Reikia pirštinių ir kepurės ...

Ps kadangi vakar mokslai buvo su pietumis , o pietus ne sveikuoliški , nutariau už nuodėmę pėškom pareiti . 6 km ir 197 laipteliai nepadūstant į kalniuką biggrin.gif Nuvažiavau autobusu . Atrakcija smile.gif Negi aš mokėsiu tokius pinigus už mašinos parkinimą centre tongue.gif Autobusu buvau nevažiavusi daugiau kaip du metus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 30, 09:58)
Telefone nauja versija išdidina  nuotrauką. Bent man. Kompe tai musė smile.gif arba  tas pats kas žiūrėti įį Saturną be teleskopo  mirksiukas.gif  tongue.gif

Aciu,Dusia,nuejau i telefona ir apziurejau Saturna.Grazus,riebulis koks,nu bet vistiek kazkoks liudnas,lyg gailetusi atejes i sita svieta .Nu sakysit sunes ir nesisypso biggrin.gif nu jo,bet vistiek jis man liudnas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 03 30, 13:18)
Aciu,Dusia,nuejau i telefona ir apziurejau Saturna.Grazus,riebulis koks,nu bet vistiek kazkoks liudnas,lyg gailetusi atejes i sita svieta .Nu sakysit sunes ir nesisypso  biggrin.gif nu jo,bet vistiek jis man liudnas. wub.gif

Paroda takają biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Prigriebė, tai prigriebė - tarpais geriau, tarpais paūmėja. Gydausi :) Bet kaip ir rašiau, mano imuninė nedrauginga. Ana labai ūmi ir pasiutus boba, tai ir šėlsta dabar. Bet kai daužia, tai ne tik ta Karūna gauna, bet ir man vožtelna :)

Na duosiu tam baklažanui antrą šansą mano virtuvėj :), kad jau tokius ditirambus jam giedat.

Dusia, o su kuo tu tą užtepėlę valgai? Bandau miltų mažint iki minimumo. Jau tuoj nesugalvosiu, ką ir bevalgyt :(

Suvalgėm visus burokėlius su paprika ir svogūnais. Man taip norisi dabar burokėlių. Intuityvus valgymas.

Reiks šiemet kišt į stiklainius kad ir sau, ir artimiesiems užtektų. Reiks kokį čiliuko daigelį nusipirkt, užsiauginsiu, tinka į tą makalošę. Maniškiai čili nevalgo, bet kai įmaišau, tai nepajaučia :)

Pamiršau tik kokius burokėlius sėdavau.

Atsakyti
Šiltnamyje tai šilta.Iš pradžių striukę nusimečiau,paskui megztinį,dabar su golfu tik kasu.Šiandien reikia sutvarkyti vieną šiltnamį.Kokią nesamonę padarėme sukasėme,dabar vos ne dvigubas darbas,surasti velėną apverstą. ax.gif
Buvo bitutės nubudę,dabar sulindo.Išnešiau pomidorus didesnius į šiltnamį,vis daugiau šviesos. ax.gif
Jaučiu kaip tirpsta riebalai.Kasu pilvo presas dirba,o dar išnešti kibirą žolių. bigsmile.gif
Niekur nevažiavau,maisto dar yra. mirksiukas.gif Aptingau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 30 kovo 2022 - 12:43
QUOTE(Pou @ 2022 03 30, 13:29)
<p>Prigriebė, tai prigriebė - tarpais geriau, tarpais paūmėja. Gydausi smile.gif Bet kaip ir rašiau, mano imuninė nedrauginga. Ana labai ūmi ir pasiutus boba, tai ir šėlsta dabar. Bet kai daužia, tai ne tik ta Karūna gauna, bet ir man vožtelna smile.gif</p><p></p><p>Na duosiu tam baklažanui antrą šansą mano virtuvėj smile.gif, kad jau tokius ditirambus jam giedat.</p><p>Dusia, o su kuo tu tą užtepėlę valgai? Bandau miltų mažint iki minimumo. Jau tuoj nesugalvosiu, ką ir bevalgyt verysad.gif</p><p></p><p>Suvalgėm visus burokėlius su paprika ir svogūnais. Man taip norisi dabar burokėlių. Intuityvus valgymas.</p><p>Reiks šiemet kišt į stiklainius kad ir sau, ir artimiesiems užtektų. Reiks kokį čiliuko daigelį nusipirkt, užsiauginsiu, tinka į tą makalošę. Maniškiai čili nevalgo, bet kai įmaišau, tai nepajaučia smile.gif</p><p>Pamiršau tik kokius burokėlius sėdavau.</p><p></p><p></p>

tik jau nepirk daigų pasidalinsime ;)
Atsakyti
Pou , ale užtepėlę - patermasą galima ir vieną kapoti ... Man PVZ skanu smile.gif Jei sūrio įsimeti . Myliu sūrius .
Dažniausiai gaminu , kai svečių kaime turiu . Paskrudini šalia duonelės- kas nori tepasi . Skaniau taip , traškiau . Ne visi tokie kaip mes kurie lašinius be duonos kapoja .
Mudu daržoviniai : galim cielas daržoves pakepti ant grotelių kol apskrunda , sutrinti, padruskini , žolių ir prieskonių įmesti , aliejaus vientisumui ir valgyti šiltas prie mėsytės ax.gif
Čilių auginu daug, džiovinu , malu ir naudoju vietoj pipirų ... Jei mažai dedi aštrumo nėra, o poskonis labai geras. Ir kepenis valo ax.gif
Baklažanai įdaryti mėsa skanūs Trakuos kibininėje . Traškius- kinų virtuvėje gali paragauti. O su mocarela ir pomidoru Druskinikuose Sicilijos kavinėje tobuli .... paragauju , patinka ir tik tada gaminu smile.gif
Atsakyti
https://www.sekluva....eliai-monty-f1/
Cia lietuvai , o Bulgarijoje geriausiai auga tik cylindra.
Dar pablo f1 geri ,greit isverda ar iskepa.
Atsakyti

tik jau nepirk daigų pasidalinsime ;)

:wub: 

Pou , ale užtepėlę - patermasą galima ir vieną kapoti ... Man PVZ skanu smile.gifJei sūrio įsimeti . Myliu sūrius .
Dažniausiai gaminu , kai svečių kaime turiu . Paskrudini šalia duonelės- kas nori tepasi . Skaniau taip , traškiau . Ne visi tokie kaip mes kurie lašinius be duonos kapoja .
Mudu daržoviniai : galim cielas daržoves pakepti ant grotelių kol apskrunda , sutrinti, padruskini , žolių ir prieskonių įmesti , aliejaus vientisumui ir valgyti šiltas prie mėsytės ax.gif
Čilių auginu daug, džiovinu , malu ir naudoju vietoj pipirų ... Jei mažai dedi aštrumo nėra, o poskonis labai geras. Ir kepenis valo ax.gif
Baklažanai įdaryti mėsa skanūs Trakuos kibininėje . Traškius- kinų virtuvėje gali paragauti. O su mocarela ir pomidoru Druskinikuose Sicilijos kavinėje tobuli .... paragauju , patinka ir tik tada gaminu smile.gif

Aš galiu lašinius valgyt be duonos :) Man svarbu, kad būtų daržovių ir atsigert. Va su atsigėrimu, tai man bėda. Kažkokia nesąmonė, bet aš net sriubą užgeriu.

Kepenis tai reik pravalyt. Aš turiu druskos su čili sėklom malūnėlį, bet aš tik sau pasimalu jos :)

Kiniuočiuose baklažanus aš ne traškius valgau, bet ten ir katę suvalgyčiau - visokie prieskoniai, kartais nesuprasi, ką valgai :)

Jau kad valgyt užsimaniau  :D  :blink:​ 

Atsakyti

https://www.sekluva....eliai-monty-f1/
Dar pablo f1 geri ,greit isverda ar iskepa.

Ačiū, AA, šių neauginus, reiks pabandyt.  Man kažkokius viena Žalioj stotelėj agronomė buvo gerus užrodžius, bet jos neužtinku dabar parduotuvėj, o popieriuką išmečiau. Aš paprastai auginu ir paprastus, ir cilindrinius. O kai konservuoju rankom pjaustau šiaudeliais - man taip labai skanu barščiai. Sode išverdam ant židinio, o namuose sutvarkau.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 03 30, 14:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72949584" data-time="1648639737"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.sekluva.lt/produktas/raudonieji-burokeliai-monty-f1/'>https://www.sekluva.lt/produktas/raudonieji...eliai-monty-f1/</a>
Dar pablo f1 geri ,greit isverda ar iskepa.</p></div></blockquote><p>Ačiū, AA, šių neauginus, reiks pabandyt.  Man kažkokius viena Žalioj stotelėj agronomė buvo gerus užrodžius, bet jos neužtinku dabar parduotuvėj, o popieriuką išmečiau. Aš paprastai auginu ir paprastus, ir cilindrinius. O kai konservuoju rankom pjaustau šiaudeliais - man taip labai skanu barščiai. Sode išverdam ant židinio, o namuose sutvarkau.</p>

Rankom blink.gif sado mazo ... man ši pjaustyklė kaip rankom, net turiu du egzempliorius vienas sode kitas namuos :
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Mukut, aš labai greit moku pjaustyt, tik kaklas pavargsta. Kažkaip patogiausiai rankom, kiek bandžiau - vis tiek sugrįžtu.

Atsakyti