Cukinija prostitutė, o baklažanas turi tekstūrą ir skonį. Ir cukinija skani agurko dydžio . Jei reikia lupti ar sėklas imti tai jau peraugus. Kompostinėn keliauja vasara. Du ar tris kartus per savaitę skinu kol atsivalgom. Paskui tegul paršėja rugpjūčio pabaigoj ...
Dar labai skanus dalykas yra kiniški traškūs baklažanai Bet tai jau nuodėmė Nebent ieškoti kuo pakeisti kramolą .
https://nidosrecepta...gsciame-padaze/
O vasara kepu cielus ... Paskui įpjaustau pomidoro, mocarelos , čilio - būna užtepėlė ar užkandėlė. Galima šalia pakepti papriką, čiliuką ir tt... Ką randi darže .
Skanu suktinukai , tik labai daug kesos kol pagaminu :
https://www.suliekne...ukai-su-varske/
Sutvarkiau krūvą reikalų , nusiploviau mašiną .... Vos numerio nepamečiau plovykloje, gerai kad plovyklos reguliuotojas pamatė. Geras vaikas pats ir prisuko už ačiū. O šalta ! Reikia pirštinių ir kepurės ...
Ps kadangi vakar mokslai buvo su pietumis , o pietus ne sveikuoliški , nutariau už nuodėmę pėškom pareiti . 6 km ir 197 laipteliai nepadūstant į kalniuką Nuvažiavau autobusu . Atrakcija Negi aš mokėsiu tokius pinigus už mašinos parkinimą centre Autobusu buvau nevažiavusi daugiau kaip du metus
Aciu,Dusia,nuejau i telefona ir apziurejau Saturna.Grazus,riebulis koks,nu bet vistiek kazkoks liudnas,lyg gailetusi atejes i sita svieta .Nu sakysit sunes ir nesisypso nu jo,bet vistiek jis man liudnas.
Paroda takają
Prigriebė, tai prigriebė - tarpais geriau, tarpais paūmėja. Gydausi Bet kaip ir rašiau, mano imuninė nedrauginga. Ana labai ūmi ir pasiutus boba, tai ir šėlsta dabar. Bet kai daužia, tai ne tik ta Karūna gauna, bet ir man vožtelna
Na duosiu tam baklažanui antrą šansą mano virtuvėj , kad jau tokius ditirambus jam giedat.
Dusia, o su kuo tu tą užtepėlę valgai? Bandau miltų mažint iki minimumo. Jau tuoj nesugalvosiu, ką ir bevalgyt
Suvalgėm visus burokėlius su paprika ir svogūnais. Man taip norisi dabar burokėlių. Intuityvus valgymas.
Reiks šiemet kišt į stiklainius kad ir sau, ir artimiesiems užtektų. Reiks kokį čiliuko daigelį nusipirkt, užsiauginsiu, tinka į tą makalošę. Maniškiai čili nevalgo, bet kai įmaišau, tai nepajaučia
Pamiršau tik kokius burokėlius sėdavau.
Buvo bitutės nubudę,dabar sulindo.Išnešiau pomidorus didesnius į šiltnamį,vis daugiau šviesos.
Jaučiu kaip tirpsta riebalai.Kasu pilvo presas dirba,o dar išnešti kibirą žolių.
Niekur nevažiavau,maisto dar yra. Aptingau.
tik jau nepirk daigų pasidalinsime ;)
Dažniausiai gaminu , kai svečių kaime turiu . Paskrudini šalia duonelės- kas nori tepasi . Skaniau taip , traškiau . Ne visi tokie kaip mes kurie lašinius be duonos kapoja .
Mudu daržoviniai : galim cielas daržoves pakepti ant grotelių kol apskrunda , sutrinti, padruskini , žolių ir prieskonių įmesti , aliejaus vientisumui ir valgyti šiltas prie mėsytės
Čilių auginu daug, džiovinu , malu ir naudoju vietoj pipirų ... Jei mažai dedi aštrumo nėra, o poskonis labai geras. Ir kepenis valo
Baklažanai įdaryti mėsa skanūs Trakuos kibininėje . Traškius- kinų virtuvėje gali paragauti. O su mocarela ir pomidoru Druskinikuose Sicilijos kavinėje tobuli .... paragauju , patinka ir tik tada gaminu
Cia lietuvai , o Bulgarijoje geriausiai auga tik cylindra.
Dar pablo f1 geri ,greit isverda ar iskepa.
tik jau nepirk daigų pasidalinsime ;)
Pou , ale užtepėlę - patermasą galima ir vieną kapoti ... Man PVZ skanu Jei sūrio įsimeti . Myliu sūrius .
Dažniausiai gaminu , kai svečių kaime turiu . Paskrudini šalia duonelės- kas nori tepasi . Skaniau taip , traškiau . Ne visi tokie kaip mes kurie lašinius be duonos kapoja .
Mudu daržoviniai : galim cielas daržoves pakepti ant grotelių kol apskrunda , sutrinti, padruskini , žolių ir prieskonių įmesti , aliejaus vientisumui ir valgyti šiltas prie mėsytės
Čilių auginu daug, džiovinu , malu ir naudoju vietoj pipirų ... Jei mažai dedi aštrumo nėra, o poskonis labai geras. Ir kepenis valo
Baklažanai įdaryti mėsa skanūs Trakuos kibininėje . Traškius- kinų virtuvėje gali paragauti. O su mocarela ir pomidoru Druskinikuose Sicilijos kavinėje tobuli .... paragauju , patinka ir tik tada gaminu
Aš galiu lašinius valgyt be duonos Man svarbu, kad būtų daržovių ir atsigert. Va su atsigėrimu, tai man bėda. Kažkokia nesąmonė, bet aš net sriubą užgeriu.
Kepenis tai reik pravalyt. Aš turiu druskos su čili sėklom malūnėlį, bet aš tik sau pasimalu jos
Kiniuočiuose baklažanus aš ne traškius valgau, bet ten ir katę suvalgyčiau - visokie prieskoniai, kartais nesuprasi, ką valgai
Jau kad valgyt užsimaniau
https://www.sekluva....eliai-monty-f1/
Cia lietuvai , o Bulgarijoje geriausiai auga tik cylindra.
Dar pablo f1 geri ,greit isverda ar iskepa.
Ačiū, AA, šių neauginus, reiks pabandyt. Man kažkokius viena Žalioj stotelėj agronomė buvo gerus užrodžius, bet jos neužtinku dabar parduotuvėj, o popieriuką išmečiau. Aš paprastai auginu ir paprastus, ir cilindrinius. O kai konservuoju rankom pjaustau šiaudeliais - man taip labai skanu barščiai. Sode išverdam ant židinio, o namuose sutvarkau.
Cia lietuvai , o Bulgarijoje geriausiai auga tik cylindra.
Dar pablo f1 geri ,greit isverda ar iskepa.</p></div></blockquote><p>Ačiū, AA, šių neauginus, reiks pabandyt. Man kažkokius viena Žalioj stotelėj agronomė buvo gerus užrodžius, bet jos neužtinku dabar parduotuvėj, o popieriuką išmečiau. Aš paprastai auginu ir paprastus, ir cilindrinius. O kai konservuoju rankom pjaustau šiaudeliais - man taip labai skanu barščiai. Sode išverdam ant židinio, o namuose sutvarkau.</p>
Rankom sado mazo ... man ši pjaustyklė kaip rankom, net turiu du egzempliorius vienas sode kitas namuos :
Mukut, aš labai greit moku pjaustyt, tik kaklas pavargsta. Kažkaip patogiausiai rankom, kiek bandžiau - vis tiek sugrįžtu.