Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ui,kaip sunku naujoj versijoj,kai nepratus.

Graxioskojines,bet ne mano stilius,spalva.

Patre,tai LT.?Kiek kainuoja atsiuntimas,ar saugu?kiek laiko uztrunka,jei siunteisi?

Atsakyti

Luety o is kur busi? as is UK tai pirkau siulus is katia tiesiogiai, nuo £25 nekainuoja siuntimas tai kadangi pirkjau 3vnt nereikejo moketi, ateina per pora dienu. Jei esat LT tai patre jo LT, bet nesu is jos pirkus nezinau kiek siuntimas/kiek uztrunka  :4u:​ 

Atsakyti

MsM, kojines gražuoles , 

Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 02 22, 11:29)
<p>Luety o is kur busi? as is UK tai pirkau siulus is katia tiesiogiai, nuo £25 nekainuoja siuntimas tai kadangi pirkjau 3vnt nereikejo moketi, ateina per pora dienu. Jei esat LT tai patre jo LT, bet nesu is jos pirkus nezinau kiek siuntimas/kiek uztrunka  4u.gif​ </p>

As uk,pasiziurejau Katia puslapy,sunku issirinkt daug spalvu.ar atitinka spalvas monitoriaus spalvas ju psl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 vasario 2023 - 13:35
Patrės siūlai puikus psl. Nuoširdžiai dirba , ne samdomi žmonės .
Kai kas pigiau prekiauja FB .
Atsakyti

As uk,pasiziurejau Katia puslapy,sunku issirinkt daug spalvu.ar atitinka spalvas monitoriaus spalvas ju psl?

as katia kai perku tai dar ta 10 proc naujo subscriber koda susigeneruoju is telefono private safari mode tai dar -10% prisitaikau  :D  :D spalva maniskiu labiau pilkesne, per ekrana tokia labiau rozine atrode  :4u: bet as neziurinejau google search spqalvu, man kitos per ryskios butu buve  :4u: 

Katia uk as per dvi dienas gaunu, praeita kart penktadini usisakiau, pirmadieni per pietus jau pristate  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 02 22, 11:50)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73048069" data-time="1677065425"><div><p>As uk,pasiziurejau Katia puslapy,sunku issirinkt daug spalvu.ar atitinka spalvas monitoriaus spalvas ju psl?</p></div></blockquote><p> as katia kai perku tai dar ta 10 proc naujo subscriber koda susigeneruoju is telefono private safari mode tai dar -10% prisitaikau  biggrin.gif  biggrin.gif spalva maniskiu labiau pilkesne, per ekrana tokia labiau rozine atrode  4u.gif bet as neziurinejau google search spqalvu, man kitos per ryskios butu buve  4u.gif </p><p>Katia uk as per dvi dienas gaunu, praeita kart penktadini usisakiau, pirmadieni per pietus jau pristate  4u.gif​ </p>

Tavo vadinasi light pink green blue bigsmile.gif bigsmile.gif nu bet ir pink ir green ir blue,tai cia man nesuprantama,kaip i viena tiek sueina ir kokia gaunasi.
kita man pamanoma butu make up mustard rose-ir vel,kaip suprast i ka ji bus panasi?
dar blue green nieko
Atsakyti

Va, mano 303.

Tos spalvos pereina

Pridėta:

Atsakyti
GERVĖS GRĮŽO!!! wub.gif
Išgirdau klyksmą, žvilgt pro langą - leidžiasi porelė mūsų laukuose... Net susigraudinau rolleyes.gif
Šalta vargšėm bus, ko jos taip skubinasi unsure.gif
Atsakyti
Kaip bjauru negirdžiu savo gervių,gal savaitgalį jau girdėsiu? wub.gif Mano svečiams bus atrakcija.
Mašiną jau po valandos pusžentis sutvarkė,vakare atvarys,bandysiu su dukra šone pati iš kito galo nuvažiuoti rytoj.Bjauriausia Geležiniu viku per centrą važiuoti,aplinkeliu labiau patinka. ax.gif
Neįprasta ,pietūs vėlai,na tikrai numesiu kg,aš namie jau valgyčiau ir valgyčiau. biggrin.gif biggrin.gif Kambarių irgi niekas netvarko,ateina tvarkytoja,tai sėdžiu kaip ponia ir mezgu tik. mirksiukas.gif Pro langą Vingio parkas,galvoju gal tikrai reikia išeiti pasivaikščioti,taip gražiai sninga. wub.gif
Patagoninų verbenų du pokelius nusipirkau,dabar galvoju ar man tiek reikia?Sėsiu kovą į šiltnamį.
Ko gero jokių pomidorų nesėsiu,pirksiu iš pažystamos daigus,bus geriausia turbūt šiemet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 22 vasario 2023 - 14:34
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 02 22, 12:10)
<p>Va, mano 303.</p>
<p>Tos spalvos pereina</p>

Pereina per siula ar mezginyje mezgant persina eilem is vienos spalvos i kita.Kaip kad tie multicolored siulai?Nerandu niekur is ju nieko numegzta,kaip mazdaug atrodo.

Gerves gerai,pavasaris jau. biggrin.gif biggrin.gif

https://www.katia.co...tern-8036-474-g
radau,kaip pereitu spalvos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 vasario 2023 - 14:46
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 02 22, 14:16)
GERVĖS GRĮŽO!!! wub.gif

taip sninga ir dar šalčius žada.. vargšiukės 4u.gif
Atsakyti