Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

man plonos kojines irgi patinka, mes visi nesiojam ziema, i batus puikiai tinka. dukra mano tai ir miega su kojinėmis 

Paprastos tos mano kojines, tik siūlai spalvoti. mano tos rožinės, sūnaus žalios, dukros pipirai su druska, o vyro mėlynos. Dar turiumatkeli, tai jei nesuskaiciuosiu megztinio, tai gal kitas kojines padarysiu.

Bet dabar knyga buvo uzlindus.

O siandien pas mane lietuviško aukso diena, gal i maišiukus dėt ir i kaziuka 😂

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 22, 10:57)
kukuska007 kokios gražios  4u.gif  4u.gif  4u.gif Aš  irgi labai mėgstu megzti abi kartu , kad skaičiuoti nereiktų. Arba marginu spirale ( helix būdas) , tada mezgu 5 virbalais. Nuo pirštų nepabandžiau, turiu kelis video pasidėjusi kaip tai daryti... Bet aš ir taip vos spėju , kiek  norinčių yra mano kojinių  biggrin.gif
Daktarų kurie žiūri į žmogų kaip visumą  yra ant Lietuvos. Kainuoja daug ir ne visiems tinka.  Nes jie už  brangiai piliulės neparašo ...
Galva , mankšta, maistas. O tai reikia daryti pačiam ...
Kas nusiteikęs priimti tokią info ?

pridėsiu ir dar papildai kurie tikrai irgi nemažai kainuoja ax.gif
Tegu diagnoze nustato o jau kaip toliau ....aš pati nuspręsiu ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 02 22, 10:31)
pridėsiu ir dar papildai kurie tikrai irgi nemažai kainuoja  ax.gif
Tegu diagnoze nustato o jau kaip toliau ....aš pati nuspręsiu ...

Muka, tu visai teisi - papildai kainuoja daug .
Už vizitą pas osteopatę sumokėjau 60 pinigų , o už papildus nesakysiu kiek ... Bet!!!! Nagai , plaukai atsistatė, energijos daug ir tt. Tikrai negaila. Liga būtų kainavusi daugiau negu sveikata. Tik tingiu jos rekomenduotus pratimus kas rytą daryti . Būtų dar geriau .
Apie limfodrenažinį masažą , jei daromas aparatu esu ne kokios nuomonės . Nebent jis baigiams rankomis. Limfa sujudinama, bet reikia , kad ji nutekėtų ... Tai galima atlikti tik rankomis . Domėjausi ta tema ax.gif
Dėl niežulio tai aš išmesčiau visas skalbimo priemones, skalbčiau riešutais ?
Turkiško muilo kūnui nenaudoju , tik rankoms plauti. Nors parsivežiau nemažai . Mano jautri oda netinka.
Parašysiu Roko patarimą kas pamiršo : prausti muilu reikia tik plaukuotas kūno vietas. Kitas kūno vietas muilu max kartą savaitėje . Ar pasidaryti kokį pilingą kartą savaitėje. Medus, druska , aliejus - tobulas. Ir vanduo negali būti karštas, tik šiltas. Prakaitą nuplauti , bet nenuplauti naturalaus odos riebalo sluoksnio .
Iš geriausių ir švelniausių muilų yra intimios higienos prausiklis.... Mano toks atradimas.
O blogiausias dalykas praustis muilu ( dušo žele ir tt) , o paskui teptis kremais .
Kai ėmiau klausyti Roko patarimų , jokių bėdu su oda neturiu ... Na turiu kokią savaitę metuose - kai ateina minusas, o man reikia lauke pabūti blauzdos pleiskanoja. Paskui organizmas prisitaiko . Alergija šalčiui, renkis ką nori .
Vienžo , prisiduodu , kad esu sutrė nesiprausėlė tongue.gif
Vonios nemyliu , o dabar ir neturiu, tai ryte vakare tik dušas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 22, 09:09)
Muka, tu visai teisi - papildai kainuoja daug .
Už vizitą pas osteopatę sumokėjau 60  pinigų , o už papildus nesakysiu kiek ... Bet!!!! Nagai , plaukai atsistatė, energijos daug  ir tt. Tikrai negaila. Liga būtų kainavusi daugiau negu sveikata. Tik tingiu jos rekomenduotus pratimus kas rytą daryti . Būtų dar geriau .
Apie limfodrenažinį masažą , jei daromas aparatu  esu ne kokios  nuomonės . Nebent jis baigiams rankomis. Limfa sujudinama, bet reikia , kad ji nutekėtų ...  Tai galima atlikti tik rankomis . Domėjausi ta tema  ax.gif
Dėl niežulio tai aš išmesčiau visas skalbimo priemones, skalbčiau riešutais ?
Turkiško muilo kūnui nenaudoju , tik rankoms plauti. Nors parsivežiau nemažai . Mano jautri oda netinka.
Parašysiu Roko patarimą kas pamiršo : prausti muilu reikia tik plaukuotas kūno vietas. Kitas kūno vietas muilu  max kartą savaitėje . Ar pasidaryti kokį pilingą kartą savaitėje. Medus, druska , aliejus  - tobulas. Ir vanduo negali būti karštas, tik šiltas. Prakaitą  nuplauti , bet nenuplauti naturalaus odos riebalo sluoksnio .
Iš geriausių ir švelniausių muilų yra intimios higienos prausiklis.... Mano toks atradimas.
O blogiausias dalykas  praustis muilu ( dušo žele ir tt) , o paskui teptis kremais .
Kai ėmiau klausyti Roko patarimų , jokių bėdu su oda neturiu ...  Na turiu kokią savaitę metuose - kai ateina minusas, o man reikia lauke pabūti  blauzdos pleiskanoja. Paskui organizmas prisitaiko . Alergija šalčiui, renkis ką nori .
Vienžo , prisiduodu , kad esu sutrė nesiprausėlė  tongue.gif
Vonios nemyliu , o dabar ir neturiu, tai ryte vakare tik dušas smile.gif

Dusa ir pas mane,bet nesakyciau,kad esu sutre ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Na,bet rankas as plaunu su muilu kiekviena kart pries ir po WC,bei gryzus is pardes,miesto,sode ir is sodo.Tik su muilu,higienos sumetimais siame virusu laikmetyje. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 02 22, 11:20)
Dusa ir pas mane,bet nesakyciau,kad esu sutre  ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Na,bet rankas as plaunu su muilu kiekviena kart pries ir po WC,bei gryzus is pardes,miesto,sode ir is sodo.Tik su muilu,higienos sumetimais siame virusu laikmetyje. ax.gif  ax.gif

Luety rankas taip , visada su muilu . WC , grįžus iš lauko , prieš sėdant už stalo , pačiupinus darbinius popierius.
Aš apie kūną kalbėjau ...
Atsakyti
Oi ,gal jus nustosit,ka.Mukai nuo neurubino kaz\kas aktyvavosi,o poto sugere maz\os valstybes doz\e visokiu vaistu.AS tai ant detoxo turbut eiciau.
Atsakyti
Kas tas yra "detoxas" ?

Aš tik nuo vyno laiks nuo laiko susilaikau . Nors butelys dviems ( iki 350 gr ) taigi sveiktata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:  :4u: 

Siulu kurios norit tai griebkit, pas patre maciau yra ir dar vasario menesio nuolaida galioja  :P  :P Siulai sitie isimami is gamybos, tai jei labai norisi reik pirkt o tai paskui nebeliks  :D  :D 

Kojnes mezgu tik is 4ply fingering. Esu vienas is DK bandzius, nelipo man visai... o ir seip nelabai man tas DK. As ir megztinius is fingering mezgu, man pats geriausias siulas  :D 

Sortai nelabai  :unsure: kojnes uztat labai grazios  :clap_1: 

As toliau judinu rankoves... po keleta eiluciu per diena, ilgas labai jau procesas  :sad:​ 

Atsakyti

Man kol kas mano graziausios numegztos kojnes sios. Is 52 weeks of socks by Laine knygos. Siulai mano pacios dazyti :wub: :4u:

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 02 22, 10:53)
<p>Man kol kas mano graziausios numegztos kojnes sios. Is 52 weeks of socks by Laine knygos. Siulai mano pacios dazyti wub.gif 4u.gif​</p>

Nu bet tavo foto sena versija nerodo man ax.gif
as turiu ta knyga,kurias ten mezgei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 vasario 2023 - 13:03

Nu bet tavo foto sena versija nerodo man ax.gif
as turiu ta knyga,kurias ten mezgei?

Avena socks  :4u:​ 

Atsakyti

MSM  kojinės nuostabios!!!

Atsakyti