QUOTE(Muka @ 2023 02 22, 10:31)
pridėsiu ir dar papildai kurie tikrai irgi nemažai kainuoja
Tegu diagnoze nustato o jau kaip toliau ....aš pati nuspręsiu ...
Muka, tu visai teisi - papildai kainuoja daug .
Už vizitą pas osteopatę sumokėjau 60 pinigų , o už papildus nesakysiu kiek ... Bet!!!! Nagai , plaukai atsistatė, energijos daug ir tt. Tikrai negaila. Liga būtų kainavusi daugiau negu sveikata. Tik tingiu jos rekomenduotus pratimus kas rytą daryti . Būtų dar geriau .
Apie limfodrenažinį masažą , jei daromas aparatu esu ne kokios nuomonės . Nebent jis baigiams rankomis. Limfa sujudinama, bet reikia , kad ji nutekėtų ... Tai galima atlikti tik rankomis . Domėjausi ta tema
Dėl niežulio tai aš išmesčiau visas skalbimo priemones, skalbčiau riešutais ?
Turkiško muilo kūnui nenaudoju , tik rankoms plauti. Nors parsivežiau nemažai . Mano jautri oda netinka.
Parašysiu Roko patarimą kas pamiršo : prausti muilu reikia tik plaukuotas kūno vietas. Kitas kūno vietas muilu max kartą savaitėje . Ar pasidaryti kokį pilingą kartą savaitėje. Medus, druska , aliejus - tobulas. Ir vanduo negali būti karštas, tik šiltas. Prakaitą nuplauti , bet nenuplauti naturalaus odos riebalo sluoksnio .
Iš geriausių ir švelniausių muilų yra intimios higienos prausiklis.... Mano toks atradimas.
O blogiausias dalykas praustis muilu ( dušo žele ir tt) , o paskui teptis kremais .
Kai ėmiau klausyti Roko patarimų , jokių bėdu su oda neturiu ... Na turiu kokią savaitę metuose - kai ateina minusas, o man reikia lauke pabūti blauzdos pleiskanoja. Paskui organizmas prisitaiko . Alergija šalčiui, renkis ką nori .
Vienžo , prisiduodu , kad esu sutrė nesiprausėlė
Vonios nemyliu , o dabar ir neturiu, tai ryte vakare tik dušas