As irgi turiu seklu tu verbenu,jau reiks seti.Man jos labai graz\ios.
O siaip del ingridos cia tokia z\moniu veisle.Labai umus ,hiperaktyvus ir ima i galva visokius niekus.Buna blogai kai tais niekais dar ir seima nervuoja.Teko patirti.
Bet yra ir atsvara,tikrai rimtas ir sunkias problemas jie kaz\kaip taip pat lengvai priima .Tokia vat teigiamybe siuo klausimu.O del to geshtalto ,ar ka ten dusia minejo ,tai teko matyt tokiu pareguliuotu asmenu.Jie tampa labai nelogiski
QUOTE(Muka @ 2023 02 22, 09:11)
Ai mergučios ... kažkaip po vakar reumatologo skambučio truputkas pilkoji užpuolė.. ...
bet tai kaip tau nesekasi.. daktaro Hauso reiktų, tik kur jį paimt?
Kava fek.. priminė vaikystę, kaip berniukus tokiais šortais rengė... ir dar kojinės su bumbuliukais o mergaites triusikėliais su kvarbatkom... tokius turėjau ir daug...trauma vaikystės...
Biškį nelabai supratau, kuri nedeganti lempa jau tokia katastrofa. Nu, be posūkio kažkada teko važiuot, tai nelabai smagu ir pavojinga kažkiek. Gerai, kad be dešinio, o ne kairio. O šiaip su perdegusiom lempom tai dažnai tenka važinėt, gi ne visada ir pamatau iš karto, kad perdegus.
Nesuprantu, kodėl Pinterest man mezgimo išmetė. Nu pažiūrėjau biškį kavą gerdama. Va, mezgėjos, kokį daiktą radau
Ingrida apsižiūrėjo, kad važinėja su neveikiančia kairia auto lempa. Zinai, kai vaziuoji tamsiu keliu, prieky viena lempa ir galvoji ar tai motociklas, ar masina su neaiškiais gabaritais,
QUOTE(saintlina @ 2023 02 22, 10:24)
o gal sekasi ... sveika...bet iš tikrųjų manau, kad teip...reikia...
Tiesa pastebėjimas klinikose kokie tyrimai beatliekami tai esveikatoje nematyti rezultatų...nesuprantu šito niekaip....
Su dabartinem gydymo technologijom ir algoritmais ,manau i tas housas bejegis
Neteko z\iuret,bet pasakojo.
Svarbiausia ,kad ir uz\ babkes tie patys algoritmai,kurie svelniai tariant prastai veikia.
Na prispaus tai rasit sena viedma pelkynuose uz\ kaimo,stebuklingu budu inkviz\icijos isvengusia.
O del jaunu z\moniu prastos sveikatos tai jie gi neturi tiek atsparumo specifinio ir bendro,kuri senesni z\mones turi is senesniu laiku.Tuo paaiskinama ,kad vaikai serga , o seniai kaz\kaip laikosi.
Neteko z\iuret,bet pasakojo.
Svarbiausia ,kad ir uz\ babkes tie patys algoritmai,kurie svelniai tariant prastai veikia.
Na prispaus tai rasit sena viedma pelkynuose uz\ kaimo,stebuklingu budu inkviz\icijos isvengusia.
O del jaunu z\moniu prastos sveikatos tai jie gi neturi tiek atsparumo specifinio ir bendro,kuri senesni z\mones turi is senesniu laiku.Tuo paaiskinama ,kad vaikai serga , o seniai kaz\kaip laikosi.
9FA68F88-2706-4D3F-8926-14A7D9DC5F88.jpeg 102,17KB 0 Parsiųsta kartų
1677050084[/url]"]Dusia37, 22 Vas 2023 - 09:14, parašė: kukuska007 nežinojau kad mezgi . Rodyk kojines !neturiu gražaus vaizdo, visos jau nešiojamos, cia procesas, pabandžiau megzti nuo pirštu ir iskarto abi, man patiko
Muka , tu gi programuotoja,turetum pirma suprasti kame problema.
Kai sistema istisai taisoma ,dedami papildomi sluoksniai ,uz\sibaigia tuo kad sumaz\eja pralaidumo ir atpaz\inimo kanalai,na as cia issireiskiau neprofesionaliai.Manot medikai ja patenkinti,manot tuos kas tas sistemas kuria ar palaiko ir turi kvailumo prisipaz\int kas nors dar rimtai priiims
Kai sistema istisai taisoma ,dedami papildomi sluoksniai ,uz\sibaigia tuo kad sumaz\eja pralaidumo ir atpaz\inimo kanalai,na as cia issireiskiau neprofesionaliai.Manot medikai ja patenkinti,manot tuos kas tas sistemas kuria ar palaiko ir turi kvailumo prisipaz\int kas nors dar rimtai priiims
kukuska007 kokios gražios Aš irgi labai mėgstu megzti abi kartu , kad skaičiuoti nereiktų. Arba marginu spirale ( helix būdas) , tada mezgu 5 virbalais. Nuo pirštų nepabandžiau, turiu kelis video pasidėjusi kaip tai daryti... Bet aš ir taip vos spėju , kiek norinčių yra mano kojinių
Daktarų kurie žiūri į žmogų kaip visumą yra ant Lietuvos. Kainuoja daug ir ne visiems tinka. Nes jie už brangiai piliulės neparašo ...
Galva , mankšta, maistas. O tai reikia daryti pačiam ...
Kas nusiteikęs priimti tokią info ?
Daktarų kurie žiūri į žmogų kaip visumą yra ant Lietuvos. Kainuoja daug ir ne visiems tinka. Nes jie už brangiai piliulės neparašo ...
Galva , mankšta, maistas. O tai reikia daryti pačiam ...
Kas nusiteikęs priimti tokią info ?
Jo,būčiau savame mieste,nematyčiau problemų.O čia VILNIA.
Gerai dukra su nuomuota mašina nuvežė Geležiniu vilku,visai iš kitos pusės.Dabar mama mokysis privažiuoti iš kitos pusės. Gera Jūms kalbėti,kai kaimietukė atvažiuoja sostinėn.
Varysiu atgal mašiną pusženčiui,paliksiu dienai,kai turės laiko sutvarkys arba pats arba servizan nuvarys.
O dar viena mezgėja prisijungė.
Šortam idealios figūros reikia.
Gerai dukra su nuomuota mašina nuvežė Geležiniu vilku,visai iš kitos pusės.Dabar mama mokysis privažiuoti iš kitos pusės. Gera Jūms kalbėti,kai kaimietukė atvažiuoja sostinėn.
Varysiu atgal mašiną pusženčiui,paliksiu dienai,kai turės laiko sutvarkys arba pats arba servizan nuvarys.
O dar viena mezgėja prisijungė.
Šortam idealios figūros reikia.
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 02 22, 07:09)
Biškį nelabai supratau, kuri nedeganti lempa jau tokia katastrofa. Nu, be posūkio kažkada teko važiuot, tai nelabai smagu ir pavojinga kažkiek. Gerai, kad be dešinio, o ne kairio. O šiaip su perdegusiom lempom tai dažnai tenka važinėt, gi ne visada ir pamatau iš karto, kad perdegus.
Nesuprantu, kodėl Pinterest man mezgimo išmetė. Nu pažiūrėjau biškį kavą gerdama. Va, mezgėjos, kokį daiktą radau
Labas rytas,
sortukai labai grazus,tokie elegantiski,bet ant mano dubces nebeuzdesi.Anukei per elegantiskos,jos dabar nesioja visokius nuplesytus,skyletus rubus.Cia man 30-40 metu elegantiskais sportiskai moterai.Man grazus,jei tureciau grazias,lieknas kojas gal ir uzsideciau pajury.Bendrai-man grazus.
Tu ten sprando nenusisuk su savio perfekcionizmu ,besiruosdama mugei.Nuples ta ipokavima ir i siuksliu deze ismes,ar verta tiekgaluotis.
QUOTE(Muka @ 2023 02 22, 07:11)
Labos
Ai mergučios ... kažkaip po vakar reumatologo skambučio truputkas pilkoji užpuolė.. žinios geros reumato nėra, visi kiti rodikliai geri beeet... uždegimas yra.. apsidžiaugė, kad turiu taloną pas hematologą ir dar greitu laiku.... toks jausmas nupuolė jam akmuo Pasiūlė gerti priešuždegiminius ale iboprufena 14 dienų... na Muka pamislino ir nutarė negerti o palaukti vizito pas hematologą... tiesa sušaudžiau taloną pas belenkokį dermatologą tai kitą savaitę.... nes bo baigiu rimtai nusikasyti Vo tiek čia žinių...
Šiaip reikia pasisėti kokių ansktyvų pomidorų porą daigų ale.... dar patagoninių verbenų labai noriu, pernai labai džiugino... ale vėl...
Ingrida čia tik mašina... tu ką čia susimislinai...greitai kratai iš makaulės tokias mintis...
Ate gaila, kad negali vertikalių labai gerai... ale ir limfodrenažinis puiku ir visa kita puiku tiiiiik...brangioji paskui po procedūrų neleki akis išdegus darban... o gulti namo ramiai...nebūk tokia durnė kaip Muka, nes visos procedūros tik laiko gaišimas...dalinuosi patirtimi...
Bučkas
Ai mergučios ... kažkaip po vakar reumatologo skambučio truputkas pilkoji užpuolė.. žinios geros reumato nėra, visi kiti rodikliai geri beeet... uždegimas yra.. apsidžiaugė, kad turiu taloną pas hematologą ir dar greitu laiku.... toks jausmas nupuolė jam akmuo Pasiūlė gerti priešuždegiminius ale iboprufena 14 dienų... na Muka pamislino ir nutarė negerti o palaukti vizito pas hematologą... tiesa sušaudžiau taloną pas belenkokį dermatologą tai kitą savaitę.... nes bo baigiu rimtai nusikasyti Vo tiek čia žinių...
Šiaip reikia pasisėti kokių ansktyvų pomidorų porą daigų ale.... dar patagoninių verbenų labai noriu, pernai labai džiugino... ale vėl...
Ingrida čia tik mašina... tu ką čia susimislinai...greitai kratai iš makaulės tokias mintis...
Ate gaila, kad negali vertikalių labai gerai... ale ir limfodrenažinis puiku ir visa kita puiku tiiiiik...brangioji paskui po procedūrų neleki akis išdegus darban... o gulti namo ramiai...nebūk tokia durnė kaip Muka, nes visos procedūros tik laiko gaišimas...dalinuosi patirtimi...
Bučkas
Muka,tikrai nelengva tau su tu ligu paieska,ir dar tas niezulys tiek ilgai.Tikekimes,kad hematologas ka ras,kas baigs visas bedas.
Ta verbena buvau nusipirkus,bet pirkau tik del vardo,kuri zinojau esant svyranciu verbenu.Pasodinau netinkamoj vietoj,man atrode bus grazu,kai isaugo vos ne medis,issigandau.Buvo ne vietoj tikrai,bet labai zydejo visa vasara,sakojosi ir zydejo.Ne darzelio gele,o kazkokio patvorio,salia kokios sienos,kai reikia ka uzdengt,man tada tiktu.Kazin ar atzels,perkelciau kitur.Kraujazoles maciau zaliuoja jau.Zydi mano tik 1 narcizas,kai visas miestas skesta geltonoj narcizu spalvoj.Nors ziedu iskele daug.Gal,kad pirmameciai,gal kad sode vesiau,nors jie saulekaitoj.
Vakar pomidorus ankstyvus ispikiavau ir palikau apkutavus siltnamyje,dezeje.Vesoka po kambario jiems ten,bet nores,gyvens,as cia jau nieko nepadesiu,nera bute vietos.
Noriu ir as tu siulu Merginos,bet kas numegs?As bijau pradet ir nebaigt
Kojines dailios,kukushka
Man vis dar perka kojines,nors jau pavasariu kvepia.Bet turiu pastebejima,kad ispirko visas storesniu siulu,tokiu,kur uk vadinasi DK(double knitt),o tu 4 ply kojines perka vangiau.Mat Uk i batus kojiniu nereikia,jas nesioja tik namie,su tapkem ar be,kaip jau kas,todel reikia storesniu,net sportines,trumpikes visas ispirko storesnes,o plonesnes sunkiau.Bet plonesnes gali ismegzt graziais rastais,kai ant storu tik specifinius.Cia mano,kaip komercininkes analize. Kaip mezgejos,tai tik 4ply.Siust international nenoriu dabar visokios muitines deklaracijas pildyt,kaina bus antra tiek,kiek kojines,kam zmogui tokias brangias pirkt tada,iesko pas vietines mezgejas,o ju yra viisur.