Man iš miltinių skaniausi lietiniai, tai jau net nebeeksperimentuoju o šiandien jokių blynų nekepu )) kepu kugelį.
Man iš miltinių skaniausi lietiniai, tai jau net nebeeksperimentuoju o šiandien jokių blynų nekepu )) kepu kugelį.
A Dusia ir su kate labai neblogai laikosi
Labą,
Aš jau ne tik krutu, jau sukuosi. Mano šunė
Po kompo pasakė- trys skanksteliai L3,4,5 prasislinkę 0,5cm.
Gyvensiu. Gavau reabilitaciją.
Pou
Ingrida ir tau . Nieko niekas iš tavęs neatims.
Muka, o tu kaip jauties?
Po kompo pasakė- trys skanksteliai L3,4,5 prasislinkę 0,5cm.
Gyvensiu. Gavau reabilitaciją.
Nebeskauda, kad jau sukiesi?
Reabilitacija pareguliuos kažkiek tuos slankstelius?
Mankšta tik pareguliuos. Atpalaiduos gal daugiau. Kažkokie rusiški šildymai pečių juostoj, juomens daly- magnetad ir abiejų kojų limfodrenažiniai masažai. Paskui vertikalios vonios. Jų negaliu, širdelė neleidžia.
Dar nesiaiškinau. Nesugalvojau, kaip klausimą suformuluot
Nu pšeprašem. Mane tai jau antrą kartą prie ligonių priskiri
Va va. Dūzgiu ne tas žodis, Jau paskutinę pavarą įjungiau
Dar lankstinuko prireikė. Atsirinkau nuotraukas, pasirašiau tekstus, dukra ištaisė klaidas, susimaketavau. Duodu profui patvarkyt, pasakyt, kurios nuotraukos per daug nekokybiškos. Nu ok - nuėmė kraštus. Pakeitė šriftus - nu man mano geresni buvo, bet tiek to. Nuotraukas iš kvadratinių padarė apvalias. Ėėėė... ne, grąžinam manąsias. Žiūriu dar į tas nuotraukas. Nu viena tiesiog baisi. Keičiam ją keliomis kitomis. Nusiunčiau krūvą, kad atsirinktų geresnes. Tai sudėjo beveik visas vienodas. Ėėėė... Keičiam. Nu, žodžiu... Kad priekabi esu, tai seniai žinau, bet turbūt ir be skonio visai . Kaip bebūtų, bet daugiau jam jokios leidybos nepatikėsiu
Labas rytas.
Kavute- Linkiu daug jėgų pasiruošimui.
Persikrauščiau pas kitą dukrą,pasirodo fara perdegųsi mano dar kairėje pusėje ir gyvenk be streso.Įdomu kiek aš taip važinėjau.Vakar dukra lydėjo su savo mašina priekyje ir pamatė,nu ką važiavau su avariniu vakare.Šiandien pusžentis žadėjo pažiūrėti,važiuosime su dukra nuomuota mašina iki ligonininės.
Labas rytas,
Gyvenimo smulkmena ta lempa. Aš visada sakau , kad tik tiek bėdų būtų...
Apie nugaros skausmus žinau tiek, kad jei turi juos, tai kasdieninė mankšta privaloma. Nėra piliulės.
Šiandien turėtų dukrytė pervažiuoti, kepsiu žuvį. Ir man negali būti pasniko, bo sporto diena.
Mezginėju tingėdama snudą, kad tik neskaičiuoti dukrai... nu moku tą matematiką, bet man visada sunku pradėti. Kai numezgu įgilinimą paskui kaip per sviestą .
MSM bus orinis megztukas . Gundausi ir aš tais siūlais...
Muka, ar atsiranda daugiau jėgų? Kaip bendra savijauta?
Gražios dienos
Sveikos, kas nelabai sveikos, tai sveikit greičiau, gervės jau pašūkauja, pavasaris artėja
Lesius gražuolis vėjyje , megztinis irgi geras. Mano siūlai stovi kampe ir laukia, kol apskaičiuosiu , dar del rašto galvoju, tai per tą laiką jau 4 poros kojinių prašoko
Lempa labai blogai kai nedega, kely katastrofa. Ingrida, gi bet kuriam servise pakeist galima, kam stresuoti
Nesuprantu, kodėl Pinterest man mezgimo išmetė. Nu pažiūrėjau biškį kavą gerdama. Va, mezgėjos, kokį daiktą radau
Ai mergučios ... kažkaip po vakar reumatologo skambučio truputkas pilkoji užpuolė.. žinios geros reumato nėra, visi kiti rodikliai geri beeet... uždegimas yra.. apsidžiaugė, kad turiu taloną pas hematologą ir dar greitu laiku.... toks jausmas nupuolė jam akmuo Pasiūlė gerti priešuždegiminius ale iboprufena 14 dienų... na Muka pamislino ir nutarė negerti o palaukti vizito pas hematologą... tiesa sušaudžiau taloną pas belenkokį dermatologą tai kitą savaitę.... nes bo baigiu rimtai nusikasyti Vo tiek čia žinių...
Šiaip reikia pasisėti kokių ansktyvų pomidorų porą daigų ale.... dar patagoninių verbenų labai noriu, pernai labai džiugino... ale vėl...
Ingrida čia tik mašina... tu ką čia susimislinai...greitai kratai iš makaulės tokias mintis...
Ate gaila, kad negali vertikalių labai gerai... ale ir limfodrenažinis puiku ir visa kita puiku tiiiiik...brangioji paskui po procedūrų neleki akis išdegus darban... o gulti namo ramiai...nebūk tokia durnė kaip Muka, nes visos procedūros tik laiko gaišimas...dalinuosi patirtimi...
Bučkas
kukuska007 nežinojau kad mezgi . Rodyk kojines !
Luety pas mus mezga "balines" visokias super gražias ir sudėtingas. Aš primityvias . Arba 100 pr natūralios vilnos ( po pirties privalomos ) arba kojinių siūlų margiukes.
Vilnonių bobutinis kulnas, kojinių siūlų apvalus pagal Mariną. Esu dar kažkokių bandžiusi , bet neprilipo .
Daviau pažadus 2023 metais kas mėnesį po vieną porą kojinių .
o tai stresas kame? Čia visiškas niekas, nevertas net paminėjimo, ne tai kad streso. Užsuki į bet kokį servisą ir per kelias minutes pakeičia lemputę. Na, arba iš šeimos vyrų kažkas. Tiek tos bėdos.