Apie bildukus ar ką ten pas mus namie papasakočiau, ale irgi nėra laiko Bet jei jau šuo galvą sukiojo ir akim lydėjo KAŽKĄ, ko mes nematėm, tai nesakykit, kad šiaip sau
O laiko neturiu visai visai, nes Kazys ant nosies, o aš labai lėtai judu su savo gaminiais. O apskritai, tai gal ir visai tie vilenski žmonės nieko nenorės . Nu bet dėl visa ko darau, kiek pajėgiu.
As kartais pagalvoju, o jei netycia kas nors ijungtu tuos visus priestvaninius divaisus
Arba jie patys kaz\kaip vel veikt pradetu.Kaip tada butu su tikejimais.Z\odis ,tai senovines labai paz\angios technologijos log in .Na kaip dabar ,kai kompiuteris ir telefonas balsa ir z\odi atpaz\ista.Siaip tai daug fiz\ikos galima nurasyt praktinei magijai.
Beje mare norstrum siandien ar vakar jau nuo Akros Iz\raelyje 20 atsitrauke ir negriz\o.
Pou
Ačiū už dėmesį,biasiausia atimti iš manęs vaisius,uogas(dabar skaniausios braškės ispaniškos iš IKI) Konservai tai su cukrumi.
Kavute,gaila kaziukas savaitgalį,tikrai norėčiau apsilankyti,bet penktadieniais maunu namo nuo ryto.
O pačiai virusas, kad prie lovos prirakino ?
Labai daug aplink mane sergančių ... Mudu gal atlaikysim .
Ingrida, kas iš Tavęs drįstų ką atimti Aš tai ne
O pačiai virusas, kad prie lovos prirakino ?
Labai daug aplink mane sergančių ... Mudu gal atlaikysim .
Ingrida, kas iš Tavęs drįstų ką atimti Aš tai ne
Dusiuk,tikiu.
Bet kaip aš atlaikau su dviem sergančiais viename bute? Dukrai laikosi temperatūra bloga 37.2-37.4,pusžentis koso,sloguoja.Gerai,kad dirba abu iš namų.
Ačiū, Merginos.
Dusia, stuburas, vakar iš ryto skubėjau iš to streso, lenkiausi ir pokštelėjo, jaučiu, kad užspaudė nervą. Jau savaitč davė signalus, kad nėr gerai, galvojau, vėliau į reabilitaciją. Tiek visko nutiko per pastarąsias savaites. Ryt po laidotuvių turbūt į priėmimą lėksiu.
Ingrida, suprantu, kad esmė jog viskas termiškai apdorota turi būti, ne tiek dėl cukraus, kuris yra žnypliaus maistas, tačiau jau neutropenija, lengvai gali užsikrėsti (virusai, bakterijos, grybai (pelėsiiniai taip pat), viskas gali išvešėti, kas paprastomis sąlygomis nebūtų pavojinga (net per intensyvios gerųjų bakterijų kolonijos).
Bučkis.
Kava, ar pavyko išsiaiškint?
Laikykis vargšytė
Nu va tie blynai ar kepciau dar nezinau… man paprasti miltiniai gal skaniau, sitie labai uzkimso bet jauciuosi isbandzius kazka naujo
Pridėta:
A Dusia ir su kate labai neblogai laikosi
Jokių galimybių šiuo gyvenimo tarpsiu šuns man laikyti. Katė piktas dvasias namuose pravaiko ir gana