kava su citrina,labai man skanu,ne daznai zinoma.
Apsiniauke ir pas mus,nei vakar nei siandien saules ner,8 silumos.
Vakar buvo tinginio diena,nieko nemezgiau,ziurejau filmus,megavausi poilsiu,nieko nemasciau Tad ir rasyt nera ko.
Marginos siulu irgi nematau,tingiu jungtis i nauja versija,ieskot,tiek jau to.Ir siaip cia pas mus pesimistines nuotaikos...Einu kazka veikt.
Ir ko gi dabar?
Humusą valgau pirktinį,gal reikia pačiai gamintis?Nesu bandžiųsi. Avinžirnių košę valgau su grybais,voveraitėmis daugiausia.
Man stresą reikia mažinti,stresas didžiausias blogis,mano kraujui.Net mėlynai pabraukta,kodėl nesigamina neutrofilai.Stresas stresas ir dar kartą stresas.Šiandien norėjau parlėkti namo,dukra sulaikė oras siaubingas,bus kaip bus.Iš ryto pataikiau ant kamščių,vėl stresas,vėluosiu.Reikės išvažiuoti žymiai ankščiau kaip vakar vietoje jau buvau 7.20 be jokio streso.
Pabosta lovatiesę megzti,pradėsiu jaučiu megztuką dukrai,pakaitalioti,kad neatsibostu.
Dėl ūkininkų,galvoju kur galima būtų susirasti.Kai žinai visą virtuvę turgaus,kaip jie labai gražiai apgaudinėja,net nežinau kur kreiptis?Yra tokia viena mintis,bandysiu įgyvendinti.
Labas rytas visoms su uzgavienem ar kaip anglai vadina pancake day. Blynu kepti tingiu, gal veliau nebent vyras geru laiku namo gryzo tai dar ir kavos gavau ir lovoj spejau isgert
As kartais arba taip pervargstu arba man seip laki vaizduote. Pabundu lyg zmogus pro duris iseina, sviesa kolidoriuj dega. Nu sviesa tikrai buvo, paskui labiau issibudinus pagalvojau, kad tikriausiai kaimynai pas save kur laiptai ijunge ir kadangi musu langas iskart prie ju nes sonai namu tai ir pas mane sviesu buvo Bet va kaip tycia kai vyras naktinese nebuna tada grazu ramu nieko nevyksta
MSM spalva nuotraukoje atrodo rusva. Ką megzi? Kiek reikia megztukui? Patrė vis reklamuoja savo mezginį... lyg iš trijų vnt žada numegzti.
Pirkau tris, galvoju jei patrei tiek uztenka tai man ir turi uztekt.. planuoju megztuka, tik nezinau dar ar pagal katia aprasyma atskirom dalim (ten pas juos nurodyta kad reik vieno nugarai, vieno priekiui ir vieno rankovem)
ar pagal patres youtube pamokele toki kaip ji dabar mezgasi
Marginos siulu irgi nematau,tingiu jungtis i nauja versija,ieskot,tiek jau to.Ir siaip cia pas mus pesimistines nuotaikos...Einu kazka veikt.
Siulai sitie - https://www.katia.co...green-blue-yarn
Tai tau daznai tokios haliucinacijos,kai vyro nebuna?
O gal tikrai kazkas ateina,kai jo nebuna?
Siulus maciau fb,grazus,noreciau,bet tingiu megzt didelius dalykus.
einu pasiziuret i patres video,jei rasiu.
Tai tau daznai tokios haliucinacijos,kai vyro nebuna?
O gal tikrai kazkas ateina,kai jo nebuna?
Siulus maciau fb,grazus,noreciau,bet tingiu megzt didelius dalykus.
einu pasiziuret i patres video,jei rasiu.
ai nezinau zinokit... mano arba vaizduote laki arba gal ir ateina. Nu tegu ateina nieko nedaro
Mano mama moka taro kortomis burti, labai daug dalyku pamato nors retai laabai uzsiima tuo pries tai gyvenom bazinycioj tokioj. Nu ten zodziu senas namas didelis kur vienuoles gyveno, jis su bazinycia sujungtas ir veliau privatizuotas ir i atskirus apartamentus isskirstytas. Toks wow pastatelis budavo kas mate, Vyras pirma kart juokesi kai sakydavau kad arba kazka uz saves jauciu, buna durys atsidaro uzsidaro pacios, kartais uzsirakindavo, ir neatisdarydavo kol graziai nepaprasai sake durnos bobos jus. Veliau mes ten dviese gyvenom kai mama issikrauste kitur, tai nebesijuoke, sake nu rimtai buna
As nesureiksminu is tikruju
Siulai sitie man per patre ir stovejo galvoj, as pas ja video pamaciau juos.. Tokie melsvi buvo. Veliau ji pradejo kalbet kad pradeda isiminet juos is prekybos. Tu melsvu jau nebebuvo kai pirkau, tai imiau situs, tokie saltos dienos melsvi man jie
Gavau rezultatus del pirmo assignmento, sake idealiai, nera net prie ko prikibt, vadinasi supratau viska tai siulai gavosi dovana psimotyvuot save toliau tiek laiko skirti mokslam
Yra geras stresas ( trumpalaikis) , yra blogas stresas ( ilgalaikis).
Taigi važiuodama į ligoninę pagauni trumpalaikį. Nebent imi bijoti iš vakaro ? Ir suki suki suki suki plokštelę ...
Man geriausiai durnas mintis ( ty ilgalaikį stresą) išvalo rimta fizinė veikla ...
Papildyta:
Dusia ,jei kaz\koks z\mogus parase knyga,gi ne nuodeme ir parekomenduoti .Jau ir taip cia visokiu vip grupiu yra,mez\gimo,kaz\kokiu lieknejimo vaistu,kuriu pavadinimas taip ir nebuvo isduotas
AA ta knyga manyčiau Tau tikrai neaktualia tema .
Čia tokioms kai aš , priklausomoms nuo maisto .
Būk kietas su keto, "Neparašyta knyga", FB.
MSM aš tikiu tokiais dalykais blaivaus proto ribose .
Šaip jei kas ir "ateina", tai yra katė. Ne šuo saugo
AŠ su savais kitoje dimesijoje esnačiais vis pasikalbu . Gal sapnas, bet jis kitoks... Nesakysiu , kad man tai patinka ir smagu .
Mergina su mezginių kaip smagu dėl mokslų Šaunuolė Tu pas mus
Kalu sau į galvą pochuistines mintis,nelabai išeina. Per gyvenimą labai jau daug jo turėjau,gal dar charakteris toks nelabai.
Užmaišiau mielinę tešlą,iš miltų be glitimo,paragausiu bent dukrai ir žentui kepsiu,vakare pas dukrą važiuosiu kitą pabūti porą dienų,bus ką nusivežti,sus alyga,kad pavežios tas dvi dienas,man mažiau baimių.
Parduotuvėje negavau šviežių mielių,išpirktos.
O tas gebejimas prisijungt ir skaityt alternatyvu debesi ,nieko gero .Ten daz\niausiai nemalonus dalykai .Ka galiu paskyt ,kad dabar ateina laikai kai dievai baus uz\ veidmainyste.
Nu as ir nelabai noriu itiket tokiais dalykais, reik su protu zvelgt i visa tai ir per nelyg neprisigalvot
Nors va darbe pries tai kai mire mano itevis kuri laikiau kaip teti tai moteris darbe buvo, dabar nepamenu is kur ji. Bet is rytu saliu zodziu, ne europiete. Prieina ji prie manes viena vakara ir sako as jau keleta vakaru is eiles prie taves zmogu 'matau' vaiksto jis pagalbos praso
Atsimenu liepe kazka ten man daryt namus issivalyt, kad blogu neprilystu ar ka ten. Jau gerai nebepamenu senai buvo. Bet namuose atsimenu ten man labai nejauku buvo, nenoredavau buti, nors jis pas mane gyvas ant ranku pirstu galiu suskaiciuot kiek kartu buves nu tai va nezinau kaip jie mato