Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusiuk,labai gražu ir spalva tokia neutrali.Pasilikčiau sau.Sako šiemet madoje skaičiau oversaide modeliai? mirksiukas.gif wub.gif wub.gif
Jaučiuosi gerai,bet susinervinau,rankos šiek tiek pavirpėjo.Padarė kraujo tyrimą iš venos ir ne kas,atšaukė lašinimą chemijos,paliko tik spinduliuotę.Trūksta neutrofilų-1.38.kai norma prasideda nuo 2.0.Trūksta ir leukocitų.trombocitų PLT,PCT trombocitų,limfocitų,dėl visų šitų dar galima gyventi. mirksiukas.gif Užkliuvo neutrofilai,o jie kovoja prieš infekciją?Kaip aš nuo dukros ir pusženčio dar nepasigaunu virusinės?
Liepė gerti ryklio taukus,valgyti lašinukus.Na ką pradėsime maitintis riebiai? mirksiukas.gif Ir dukrai dar nupirkau ryklio taukus,nes kas keli mėnesiai vis virusas koks.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Dar tik viena,bet labai sunkiai ji man davesi,nors intarsijos metodu mezgiau ne vienas jau kojines.Ir siaip,as prie ju su pertraukom sedinejau,kazko netrauke,pradejau antra,nezinau kada baigsiu. unsure.gif
Mergucios dabar megsta trumpus,kvadratinius Vasilisos graziosios rankovem,oversaizus.Gali but stora,tik pilva grazu turek prie tokios mados.
Eme lyt,sodas atidedamas rytdienai.
Del sedejimo plika dubce ant zemes,tai ka as zinau,kaip cia yra,negi meginsiu pati biggrin.gif bet vakar maciau panele jauna,su vasarine suknele,sedincia plika dubce,nu beveik plika,plikom blauzdom,telefonas prie ausies,ilgai sedeji ir kalbejo mobiliu.As ziurejau ir galvojau,kad po tokio sedejimo ant cementiniu laiptu,jei as,buciau lavoninej jau.
O siaip,jei cia bulviu pasilieka neiskastu dirvoj,tai isdygsta ir uzauga,nepersala ziema,nes zeme visai neisala.Uztai ir sunku orientuotis.Bet mano pacios seklines eina daigai is proto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 vasario 2023 - 15:10
Ingrida 4u.gif
Gal per savaitę atsistatys kraujas, galėsi tęsti wub.gif

Luety , labai graži kojinė . Pažiūrėjau apie tokį mezgimo būdą ir supratau , kad ne šiandien smile.gif Dienos ilginimas man būtų . O ji ir taip trumpa.

Pasvėriau likusius siūlus - tai 460 gr... jei babinos vidus apie 50 gr . Du tokie patys megztukai išeina. Tai jei mergytė pasimatuos ir patiks - be širdgraužos atiduosiu . Skaičiavimai matavimai jau padaryti +- tokį patį galiu vėl megzti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 vasario 2023 - 15:41
QUOTE(Luety @ 2023 02 )
Dar tik viena,bet labai sunkiai ji man davesi

O siaip,jei cia bulviu pasilieka neiskastu dirvoj,tai isdygsta ir uzauga,nepersala ziema,nes zeme visai neisala.Uztai ir sunku orientuotis.Bet mano pacios seklines eina daigai is proto.

Kojinė nuostabi thumbup.gif ir kojytė kaip šokėjos thumbup.gif o tie žaisliukai irgi tavo megzti? Labai labai dailūs wub.gif

Žiemą ir pas mus bulvės paliktos dirvoj neperšąla. Pas mus amžinai jų pilna lieka, tai pačios ankstyviausios būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 vasario 2023 - 15:58
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 20, 13:40)
Ingrida  4u.gif
Gal per savaitę atsistatys kraujas, galėsi tęsti  wub.gif

Luety , labai graži kojinė . Pažiūrėjau apie tokį mezgimo būdą  ir supratau , kad ne šiandien smile.gif  Dienos ilginimas man būtų . O ji ir taip trumpa.

Pasvėriau likusius siūlus - tai 460 gr... jei babinos vidus apie  50 gr . Du tokie patys megztukai išeina.  Tai jei mergytė pasimatuos ir patiks  - be širdgraužos  atiduosiu . Skaičiavimai matavimai jau padaryti  +- tokį patį galiu vėl megzti .

Tai kiek siulu reikia vienam megztukui?man tai apie 500g bigsmile.gif
Istikruju tai dienos ilginimas gaunasi,kiekviena kart reik skaiciuot ir dar gana demesingai.Ardziau tik karta. bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2023 02 20, 13:57)
Kojinė nuostabi thumbup.gif ir kojytė kaip šokėjos thumbup.gif o tie žaisliukai irgi tavo megzti? Labai labai dailūs  wub.gif

Žiemą ir pas mus bulvės paliktos dirvoj neperšąla. Pas mus amžinai jų pilna lieka, tai pačios ankstyviausios būna smile.gif

kojyte manekeno,mano dramblio koja,modeliavimui netinka.
Zaislai mano darbas,metosi visur,surinkau zuikius ir leles i viena kruva,zadejau isdalint gatvej vaikams,pasidare gaila,palikau ir sedi dabar ant stalo,o leles ant komodos stovi,pasiziuriu ir galvoju,is kur pas mane tiek kantrybes buvo kazkada? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Luety , tokie lengvi siūlai su pūku ... Pasvėriau šiandien 228 gr. Tokio dar neturėjusi . Man utopija būdavo kai pasižiūriu siūlų reklamas, kad megztukas 300 -200 gr.

Atsakyti

Gryzau namo o cia laukia manes cashmina :wub:​ 

Pridėta:

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
O plonasienes skaniosios citrinos meniu.Jos buna tik z\iema,valgomos su zieve.Skanu.Jos ne tokios rugscios ,kaip geltonos,sitos tokios i oranzines.Cia apie tas kur stikliniam inde.Tas vaz\onas tai itartinas,gali but dekoratyvinis.
Ingrida,tavo kraujas tau sako.Nustok ieskot pakaitalu visokiu,avinz\irniu miltai yra puikus produktas,bet is jo gaminami rytietiski patiekalai,jei kepiniai tai jokiu budu nesaldus, humusas,bet as juos siaip vienus valgau.Jie ir taip skanus.Antras punktas - tau reikia butinai pirkti naminius produktus.Aviuka koki gal gali kur nusipirkt,aisku gali ,yra dar tu aviu,net versiu yra,maciau feisbuke.Skaitant tavo postus siaubas ima nuo tos visos chemijos pramones ir nesamoniu tavo racione.Tylejau su savo tiesom,kaip kaz\kada ex liepe,kol tu kraujo tyrimo sulaukiau.Prasau priimk mano posta kaip pagalba.O ne kritika.
Jau kaip saule isvargino,vakar taip silta buvo,visa diena lauke griz\us skaitau,buvo padidejus gama spinduliuote,taip reiksmingai. biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Vakar snigo paskui tirpo. Brr koks baisus oras . Kas yra saulė ? Angliška žiema pas mus, niurumų niuruma.

Užgavėnės? Kokius tai blynus teks iškepti. O gal ir ne... pietums turiu anties krūtinėlės. Ryt pasninkas.

MSM spalva nuotraukoje atrodo rusva. Ką megzi? Kiek reikia megztukui?  Patrė vis reklamuoja savo mezginį... lyg iš trijų vnt žada numegzti.

Vakar trenerė nuvarė. Ne tik kūną bet ir protą :D . Visi pratimai nauji, kol pagauni. Ir visi be treniruoklių, sunkūs... diržai, kamuoliai, gumos. Pradėjus salę lankyti supratau kodėl vyrai taip myli treniruoklius. Galvoti nereikia, greitas rezultatas. Ir kodėl dauguma turi bėdų su nugaros skausmais. Vidinių raumenų tai netreniruoja.  

Apie maistą jau prisikalbėjusi. 

Žmogaus organizmas tokia sudėtinga sistema... 

Muka, kaip laikaisi?

Atsakyti
Labos smile.gif

Taigi diiirbu ir apskritai nėr ką rašyti.... ai prsibėdavojau su tom ligom o ir pakitimų nelabai ...taip kad nieko naujo...
O su darbais šiek tiek astilikau, reikia suderinimus siuntinėti ir t.t.
Megztukas šaunus, apie siūlus stop nuomonė biggrin.gif
Vo tep sekasi .....
Atsakyti
O aš užsisakiau šiandien dar vieną knygą apie maistą smile.gif Lietuvaitės ... Patinka man jos postai FB . Vakar buvo geras apie kalorijas ax.gif
Atsakyti