Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pagaliau turim elektra, yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Per ta laika,beveik pabaigiau kojine,numezgiau iki pirstu,persodinau paprika,pomidorams nebeliko zemiu.Atsivezt i soda negalim vaziuot,nes gatve ,kurioj mums priklauso statyt masina,rytoj bus remontuojama ir visi turi susirast,kur statyt masinas jau siandien nakciai ir rytdienai.Mes radom,negalima judint,uzims. biggrin.gif biggrin.gif
Ryt vesiuos i soda,persodinsiu ir paliksiu dezej putupolistirolo po agro keliais sluoksniais.Ryt reik pasodint nors dali bulviu,daigai lubas remia jau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kepiau trupininį iš avinžirnių miltų,ne mano skoniui.Daugiau tokių miltų nepirksiu,turi poskonį avinžirnių.O ir tešla sunkiai minkėsi. ax.gif Turėjau stevijos,reikėjo gal šiek tiek įdėti į tešlą?Dabar tik vanilė,tai tokia miltinė tešla,saldumo davė kriaušės su avietėmis su eritrotoliu virtos.Valgyti dietiškai galima.
Kokį vaizdą šiandien mačiau,vertą milijono.Važiavau sostinėn,kokie 5 km nuo sodybos,lauku perbėgo gal 10-15 elnių,suskaičiuoti nespėjau sustojau,prieš mane kelią perbėgo,kol išsitraukiau telefoną,jau nubėgo.Ale visi raguoti ir vien bernai.Dar nepametę ragų.Gal kam pabėgo,toks būrys.Vienintelį kartą su kaimyne esame užėję miške susirinkus irgi būrį.Ir galvoju gal briedžiai,bet kad lieknesni,labiau elniai. bigsmile.gif blink.gif Už manęs irgi mašina sustojo,žiūrėjome išsižioję. wub.gif wub.gif Reiktų jau pamiškėmis pavaikščioti,pradės mėtyti ragus. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:

Savaitgalis be mezgimo buvo, uztat knyga paskaiciau  :wub:

Sestadienio vakara vyno isipyliau, tada pastebejau FB kad mociute (is tecio puses) dingo  :blink:  :blink: nebendraujam mes su ta gimine, tik is mandagumo kai susitinku pas teti nuvaziavus. Vistiek kazkaip sirdi suspaude, aciu D sekmadieni rado vyriskis miske suni vedziojantis. Sveika gyva kaip supratau  :huh2:  :unsure:

Dar ta avarija Kaune. Iki siol mintys aplink ja sukasi. Kas zmogui turi susisviest..  :blink:

Darbingo pirmadienio visoms  :4u:

Atsakyti
Oi apie vyna nepasisakiau.
Kelis butelius 2022 raudonojo alz\yrka,tokia paveldo veisle ,vakar supyliau ir kamscius sukale.Kumsciu,bo to plasmasinio plaktuko neberandam.
Vakare dar paz\iurejau viena sedinti ant bariuko,jau gerai dulkem apejusi buteli,nesandaru dar,tai ten voila,puikus tamsiai geltonas.Bet toks jau pretenduojantis i apelesjon origine kontrole kokybe.Netycia gavosi biggrin.gif Dabar jau reiks to plaktuko ieskot .
Atsakyti
Labos,
Rodausi :

Tik 230 gramų , kaip pūkas.
Nežinau ar čia man jo reikia , ar Mergytei atiduosiu smile.gif Aš M ji S... Kai jaunimas tai labai mėgsta didesnius. O aš gal L norėčiau ? padribusio ?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 02 19, 09:32)
Parodyk Lesių vėjyje.

Va taip gavosi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 )

Kaip man patinka tokie lengvučiai megztukai thumbup.gif ir šiltutėliai jie būna wub.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 19, 20:27)
Kokį vaizdą šiandien mačiau,vertą milijono.Važiavau sostinėn,kokie 5 km nuo sodybos,lauku perbėgo gal 10-15 elnių,suskaičiuoti nespėjau sustojau,prieš mane kelią perbėgo,kol išsitraukiau telefoną,jau nubėgo.Ale visi raguoti ir vien bernai.Dar nepametę ragų.

Groooožis wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 02 19, 16:26)
Ryt reik pasodint nors dali bulviu,daigai lubas remia jau  biggrin.gif  biggrin.gif

Jūs ten du derlius bulvių turit? Ar daugiau? blink.gif jei jau vasarį sodini smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

apsiniauke,nors ir 9 silumos,dregme kazkokia.Va tokiu oru jau i soda eit nesinori man,ir ka daryt?
Eisiu skaityt prie kokios temperos tinka bulves sodint,bet atrodo taip silta,ir vis eis siltyn,kad gal galima?Cia jei labai gudrus,du derlius tikrai nuimsi,o jei ypac,tai net 3. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bandziau du,antras derlius nuejo viskas i mara bulviu,nesiseke.O siaip i talpas sodina jau daug kas,vasario gale,kovo pradzioj i zeme,birzely antra karta sodina,bet,sakau,man nepasiseke.
Kibiruose,sudygo labai grazios,sunesiau ziemai i siltnami,ten uzpuole maras.
Bet pomidorus reik pikuot verkiant,reiks vaziuot nors zemes atsivezt,arba veztis pomidorus,ten ispikuot ir palikt jau dezese nuo putu polistirolo.Ko gero taip.
Dusia,siltas malonus megztukas. 4u.gif 4u.gif Tokiu lygu rastu negaliu megzt,man nuobodu.O tau reik relakso po itempto darbo,tai tik sedi ir delioji akis.Man reik itampos skaliciuojant rasto akis.Kai pavargstu,imu vaseli atsipalaidavimui.
Lesius,kaip ugnies liepsnos vejyje. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lesius gerai atrodo 4u.gif Nepasakysi , kad papildus reikia jam gerti .
Sako , kad gyvūnai ir maži vaikai daktarams nemeluoja biggrin.gif Saugėliai kažko nedasako , ar pagražina.
Drįsčiau teigti , kad elniai buvo ne laukiniai , o tie aptvaruose laikomi ... 18 metų prie miško gyvenau , elenių tuose miškuose bele kiek , rudenį raumodavo , kad ner baisu kieman eiti . O pamatyti sunkiai . Ne taip kaip stirnos, kiškiai ar lapės... Gudrus gyvūnas. Briedžiai tai tūpi . Ir vienišiai .
Luety , parodysi penčiakas ?

Ingrida , kaip jautiesi ? Pagal postus tai energijos nesumažėjo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 20, 12:38)
Lesius gerai atrodo  4u.gif  Nepasakysi , kad papildus reikia jam gerti .

18 metų prie miško gyvenau , elenių tuose miškuose  bele kiek , rudenį  raumodavo , kad ner baisu kieman eiti .  O pamatyti sunkiai . Ne taip kaip stirnos, kiškiai ar lapės... Gudrus gyvūnas. Briedžiai tai tūpi

Laimė, kad nors neatrodo sergantis smile.gif nors atrodo tikrai sukūdęs, bet čia ir gal kad šeriasi. O šiaip.. virtos vištos krūtinėlės daviau - iškart pajutau, kad negalima dar. Nors atrodo, kad gali būt dietiškiau?

Elnių ir aš nematau, nors pėdsakų yra. Ir briedžio pamatyt neteko, nors pėdų taip pat pilna.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 02 20, 12:32)
Eisiu skaityt prie kokios temperos tinka bulves sodint,bet atrodo taip silta,ir vis eis siltyn,kad gal galima?Cia jei labai gudrus,du derlius tikrai nuimsi,o jei ypac,tai net 3. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Lesius,kaip ugnies liepsnos vejyje. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai jei šalnų nebus, tai ir galima. Jei jau praneš, tai pridengsi. Pas jus turbūt jau pavasaris ir liks. O va pas mus sninga vėl ))

Kaip poetiškai parašei wub.gif
Atsakyti

Labos,
Rodausi :

6e606ae406da146052fcc7d3eaf949a7881.jpg

9d2b4630bffd2b18bc177c9291933c29790.jpg

Nežinau ar čia man jo reikia , ar Mergytei atiduosiu smile.gifAš M ji S... Kai jaunimas tai labai mėgsta didesnius. O aš gal L norėčiau ? padribusio ?

Koks fainas modelis, man patinka tokie paprasti - lengva juos priderinti  :bigsmile:  :first:​ 

Atsakyti
Lietuvoje bulbas galima sodyti kai plika dubce ant dirvos sėdėti nešalta. Taip IK sako 4u.gif
Jei pasodini į šaltą žemę, nedygsta, užmiega...

Turiu dukros užsakymą - paprastą ir trumpą megztuką. Ir vėl lygiom varysiu ... Siūlus tamsiai mėlynus iš babinukės atsivijau , mėginuką pasimezgiau , išsiploviau ... Reikia skaičiuoti .

Kiek dabar matau naujausius mezginius - tai visų megztinių rankovės plačios. Kaip pas Vasilisą priekrasnają . Mada tokia ? Dar reikės derinti dukrytės modelį -gal ir jai jau plačiom?

Atsakyti