Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Saturnus juodoji saule siandien gimtadieni svencia.Vienas menuo.
Atsakyti

AA, kokio grožio ši uodegėlė :)

Aš taip pat nemoku baklažanų gamint. Man jis toks riebus kažkoks gaunasi.

Atsakyti
Taigi paprasta ,pamirkai pusvalandi ,nusausini,pagal nora aliejaus ant virsaus ir orkaiten.Galima ir be aliejaus,siaip tai labai universali darzove ,panasi i cukinijas koki nori skoni toki gali ir suteikt.
Siandien sugyventinis offo (iseigines dienos) teiravosi.Dar ko.Pats darbymetis,ir svoris krinta be pastangu ,nes virtuveje nesilankom biggrin.gif
Atsakyti
Jazau koks gražuoliukas wub.gif juodoji saulė ir baltas biggrin.gif
Pou kaip sveikata?
Na griežtumas tavo AA žmogus prašo išeiginių o tu kaip cerberis tongue.gif
Ate kaip tu ar paręjo tie silpnumai tiesa o testą darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 30 kovo 2022 - 08:51
Saturnas labai niurkomas, ale Alta, galėtum ir normalesnio dydžio nuotrauką įdėt, kad normaliai pasidžiaugt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 03 30, 09:59)
Labas rytas.

niu kaip mūsų Ex gyvena?
Atsakyti
nėr dar bobausių Dzūkijoj smile.gif tai minusas naktim pastoviai, lietaus nėr, kur ten kas augs.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 30, 08:56)
Saturnas labai niurkomas, ale Alta, galėtum ir normalesnio dydžio nuotrauką įdėt, kad normaliai pasidžiaugt biggrin.gif

visiškai pritariu. Toks fainas šuniukėlis, o vos įžlibint gali žmogus.
Atsakyti

Pritariu ir aš. Ir taip žiūriu, ir taip - kai toks mielumas, norėčiau kažkaip patogesniam akinuotei formate pamatyt tą pūkų kamuolį.

Muka, kosėju, snargliuojuos ir svaigstu :)

AA, ačiū, reiks man orkaitėj pabandyti kepti. Man jo tekstūra kitokia nei cukinijos, tokia sviestinė labiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 30 kovo 2022 - 09:26
QUOTE(Pou @ 2022 03 30, 10:24)
<p>Pritariu ir aš. Ir taip žiūriu, ir taip - kai toks mielumas, norėčiau kažkaip patogesniam akinuotei formate pamatyt tą pūkų kamuolį.</p>
<p> </p>
<p>Muka, kosėju, snargliuojuos ir svaigstu smile.gif</p>
<p> </p>
<p>AA, ačiū, reiks man orkaitėj pabandyti kepti. Man jo tekstūra kitokia nei cukinijos, tokia sviestinė labiau.</p>

4u.gif ale ir prigriebė tavi ta zaraza....
Ate au auuu auuuu kaip tu ?
Atsakyti
Labas rytas,

nu bent syki atejus,pavelavus radau siltos kavos.Aciu ,Ingrida ir dar is tokiu meeeelynu indu. 4u.gif 4u.gif
Alta,kai dedi paveiksleli,klausia ar keist dydi ar ne,as dedu keist ant 800 pix ir buna gerai,tada tik nukopinu forumui nuoroda ir iklijuoju cia.
O saule labai grazus,bet man toks liudnas,gal,kad vienas seimoj,nera su kuo pasidukt?
Bet,kaip gerit per menesi uzauga iki paties kojom vaiksciojimo.
Pou,vaje vaje,kaip tu cia.ieskok kayeno pipiro ir pagerk,tuoj busi sveika.Gydykimes liaudiskai,tikrai veikia.
Ate,as vis pagalvoju,kaip tu laikaisi,bet uzmirstu paklaust,tai jau si ryta tikrai neramu. unsure.gif
Ex?!?!??? 4u.gif
Pas mus lyja,na lietaus reikia,bet taip nesinori apniukusiu dienu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 03 30, 10:35)

Alta,kai dedi paveiksleli,klausia ar keist dydi ar ne,as dedu keist ant 800 pix ir buna gerai

ne visur galima pasirinkti dydį. Man nebeveikia nei radikal, nei part puslapiai, o kažkokį kur radau, tai ten dydžių pasirinkimo išvis nėr.
Atsakyti