QUOTE(IngridaB @ 2022 03 04, 10:36)
Ilgavaisius agurkus šiltnamin jau pasėjote?Ar dar ruošiatės?Name šaltoka,ilgai dygsta,gal jau laikas?Mano ankstyvi pomidorai dar tik sudygo.
Ingrida , aš jei pasėju anksti tai numarinu, arba tas digas būna toks suvargėlis , kad nauda nulinė . Visi "agurkinai " mano namuose po balandžio 15. Agurkai taigi labai greitai dygsta ir labai greitai auga. O trupavaisis MERENGUE H ankstyvumu nepralenkiams, visada sėju pirmam derliui .
PS jei namie šalta: imi senovine pūslę , pripili karšto vandens . Sėklas pamirkai, į šlapią skudurą susuki , įdedi į maišelį ir ant tos pūslės . Apkloji šiltai - kaldros , pagalvės ir tt. Jei turi paklusiną katę pasodini
2 ar 3 kartus dienoje keiti vandenį pūslėje . Po trijų dienų visos agurkinių sėklos su uodegom
Daigumas 100 pr.
Agurko sėkla supus vėsioj aplinkoj , nedygs...
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 03 04, 10:48)
<p>Parašiau ir dingo.</p><p>Pritariu, kad turi būti judesys. Jei sumažinsi kalorijas, įjungsi kaupimo mechanizmą, tu neužvesi energijos mašinos. Jei persivalgai arba nedavalgai, organizmas pereina į snūduriavimo, energijos taupymo režimą.</p><p>Judesys, raumuo stangrėja, susitraukimas aiškesnis.</p><p></p><p>Dėl druskos mintis - o ji ne rusiška, baltarusiška? </p>
FB rašo Ukrainietiška ...
Patikrinau - Ukrainietiška, Doneckas. Aš ją naudoju koncervavimui . Kol reikės kažką koncervuoti atveš kažkokios kitos , ar tos pačios...