Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 03 04, 09:46)
Prisiminkime dar kaip medžiuose tupėjome, gal visos sušokam surasim kas ten sveiko... žemės trauka ar dar kas...
O puiki naujiena  wub.gif cucikui Satui dideliausi sveikinimai  4u.gif
Darau intervalą tarp valgymų ir mėsa tik su žolėm valgiau rezultatas nu neveikia...

Muka veikia, jei šalia mėsos ir daržovių yra dar artmetika viskas puikiai veikia . Jei suvalgai 1600 -1500 kalorijų o sunaudoji 1200 -1400 kalorijų ?
PS vynas savaitei ar dviems gali stabdyti svorio kritimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 kovo 2022 - 10:03
Jei neuzsiveda ,reiskia reikia pastumt ar uztempt.Mechanika gryna.Taigi pradedam nuo mociono.
Man siandien pomidoru pikavimas.Jau kaip nemegstu sito darbo.Bet teks.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 04, 11:01)
Muka veikia, jei šalia mėsos ir daržovių yra dar artmetika viskas puikiai veikia . Jei suvalgai  1600 -1500 kalorijų o sunaudoji  1200 -1400 kalorijų ?
PS vynas  savaitei ar dviems gali stabdyti svorio kritimą  mirksiukas.gif
[right][snapback]72940058[/snapback][/right]

PS ir jo nebuvo 2 mėn. suvalgydavau 1300 kaloriju na tikrai sunaudodavau 1500 ... et...
Ai mergai jums veikia tai priimu bet 100 procentu nėra niekur mirksiukas.gif viskas labai ir netgi labai individualu... todėl per savo 50 išmokau nėra nieko absoliutaus nei tiesos nei melo biggrin.gif
Visas stipriai apkabinu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 04, 11:05)
Jei neuzsiveda ,reiskia reikia pastumt ar uztempt.Mechanika gryna.Taigi pradedam nuo mociono.
Man siandien pomidoru pikavimas.Jau kaip nemegstu sito darbo.Bet teks.
[right][snapback]72940061[/snapback][/right]

tai ir darysiu purkščiu medžius 4u.gif
O pikiavimas man meditacija wub.gif sau sėdi ir augaliukus delioji dabar MB pajungiau užrašinėja nes man su purvinom letenom nepatogu o visa kita tinka 4u.gif Sudygo mano žemuogės otbus knibinėjimo tongue.gif
Kada pomikus mergai sėjam pagrindiniam derliui?
Atsakyti
Muka, jei nueini iki 4000 žingsniu ir nedarai mankštos ar nekasi daržo ir tt tai 1500 kalorijų niekaip nesunaudoji . Baigiu apie tai .
Pomidorus ko gero sėsiu apie mėnesio vidurį . Ir svogūnus .

Atsakyti
Su ta druska tai jau nejuokinga. Šiandien užduotis vyrui apvažiuoti kad ir visas parduotuves - kol ras. O jei ne, tai nežinau - beveik aš jos neturiu jau... unsure.gif
Aš pomidorus sėju, kai būna laiko ir nuotaikos. Bet stengiuosi visa tai atrasti maždaug kovo 8-12 dienomis biggrin.gif. Pirmuosius Betalux ir Toro jau po kelių dienų pikiuosiu. O šiandien noriu pasėti žilių ir lapinių salierų smile.gif
Atsakyti
Ilgavaisius agurkus šiltnamin jau pasėjote?Ar dar ruošiatės?Name šaltoka,ilgai dygsta,gal jau laikas?Mano ankstyvi pomidorai dar tik sudygo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 04, 10:35)
Su ta druska tai jau nejuokinga. Šiandien užduotis vyrui apvažiuoti kad ir visas parduotuves - kol ras. O jei ne, tai nežinau - beveik aš jos neturiu jau... unsure.gif
Aš pomidorus sėju, kai būna laiko ir nuotaikos. Bet stengiuosi visa tai atrasti maždaug kovo 8-12 dienomis biggrin.gif. Pirmuosius Betalux ir Toro jau po kelių dienų pikiuosiu. O šiandien noriu pasėti žilių ir lapinių salierų smile.gif

Taigi sakau -iki parduotuveje ,francuziska juros druska.Neglamuriskai ipakuota.
O man pofig ,druskos kasykla uz 20 km biggrin.gif
Atsakyti

Parašiau ir dingo.

Pritariu, kad turi būti judesys. Jei sumažinsi kalorijas, įjungsi kaupimo mechanizmą, tu neužvesi energijos mašinos. Jei persivalgai arba nedavalgai, organizmas pereina į snūduriavimo, energijos taupymo režimą.

Judesys, raumuo stangrėja, susitraukimas aiškesnis.

Dėl druskos mintis - o ji ne rusiška, baltarusiška? 

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 04, 10:36)
Ilgavaisius agurkus šiltnamin jau pasėjote?Ar dar ruošiatės?Name šaltoka,ilgai dygsta,gal jau laikas?Mano ankstyvi pomidorai dar tik sudygo. ax.gif

Ingrida , aš jei pasėju anksti tai numarinu, arba tas digas būna toks suvargėlis , kad nauda nulinė . Visi "agurkinai " mano namuose po balandžio 15. Agurkai taigi labai greitai dygsta ir labai greitai auga. O trupavaisis MERENGUE H ankstyvumu nepralenkiams, visada sėju pirmam derliui .
PS jei namie šalta: imi senovine pūslę , pripili karšto vandens . Sėklas pamirkai, į šlapią skudurą susuki , įdedi į maišelį ir ant tos pūslės . Apkloji šiltai - kaldros , pagalvės ir tt. Jei turi paklusiną katę pasodini smile.gif 2 ar 3 kartus dienoje keiti vandenį pūslėje . Po trijų dienų visos agurkinių sėklos su uodegom smile.gif Daigumas 100 pr.
Agurko sėkla supus vėsioj aplinkoj , nedygs...
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 03 04, 10:48)
<p>Parašiau ir dingo.</p><p>Pritariu, kad turi būti judesys. Jei sumažinsi kalorijas, įjungsi kaupimo mechanizmą, tu neužvesi energijos mašinos. Jei persivalgai arba nedavalgai, organizmas pereina į snūduriavimo, energijos taupymo režimą.</p><p>Judesys, raumuo stangrėja, susitraukimas aiškesnis.</p><p></p><p>Dėl druskos mintis - o ji ne rusiška, baltarusiška? </p>

FB rašo Ukrainietiška ...
Patikrinau - Ukrainietiška, Doneckas. Aš ją naudoju koncervavimui . Kol reikės kažką koncervuoti atveš kažkokios kitos , ar tos pačios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 kovo 2022 - 10:58
QUOTE(Pou @ 2022 03 04, 10:48)
<p>Parašiau ir dingo.</p><p>Pritariu, kad turi būti judesys. Jei sumažinsi kalorijas, įjungsi kaupimo mechanizmą, tu neužvesi energijos mašinos. Jei persivalgai arba nedavalgai, organizmas pereina į snūduriavimo, energijos taupymo režimą.</p><p>Judesys, raumuo stangrėja, susitraukimas aiškesnis.</p><p></p><p>Dėl druskos mintis - o ji ne rusiška, baltarusiška? </p>

Akmens druska ukrainietiška, bet gi jų yra visokių. Jūros druska kažkada mačiau, kroatiška. Bet tiksliau ne yra, o buvo, bo nebeina rast jokios biggrin.gif
Randu dar internetinėse parduotuvėse, tai gal reiks atsisiųst ir vyro nevaikyt biggrin.gif
Atsakyti
Nu va - Barbora rodo, kad akmens druskos yra, tikiuosi, kad ir gausiu. Užsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 04, 08:50)
O judėt jooo... Su šuniu vis išvarom už tvoros pasivaikščiot, bet mano mielybė nemoka eit - praktiškai ristele varo. Tai pradžioj dar laikausi, paskui prašau sustot - pailsiu ir toliau varom biggrin.gif

Mes visad varom sprinterių ritmu )) man jau būtų neįdomu lėtai eit ))

Muka, aš irgi apyrankių nemėgstu. Ta guma nepatinka. Visokių ten pulsų ir ritmų man nereik, o žingsnius telefonas puikiai skaičiuoja. Na, turbūt ne visai tiksliai, bet koks skirtumas?
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 04, 10:40)
Taigi sakau -iki parduotuveje ,francuziska juros druska.Neglamuriskai ipakuota.
O man pofig ,druskos kasykla uz 20 km biggrin.gif

Ki ki, nėr druskos. Jokios. Nei francūziškos, nei himalajų. Iššluota.
MB gydytojas liepė kojai druskos voneles daryt. Sakiau - figuški. Į sriubą tuoj neturėsiu ką dėt.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 04, 10:36)

Ui ne, nesėju dar. Labai per anksti man. Suvargsta namie po to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 kovo 2022 - 11:52