Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas 4u.gif
Pasidariau kavos ir elektra dingo.Keista,kad miesto centre dingtu,bet apcioj remontuoja parduotuve,nors negirdet dirbant,bet gal jie atjunge. unsure.gif
Dvi dienas ilsejaus,mazai,kompe buvau,tai jau prirase-romanas.
Reiks eit zemiu prisidet i vazonelius,paprikas ir ankstyvus pomikus pikiuot-senai laikas,bet vis rytoj rytoj mamyte....peledziukai biggrin.gif
Nusikraciau 900g sia savaite su kuo ir sveikinu save. 4u.gif
Oras si ryta nuostabus,7 silumos,saulyte lenda,nuotaika gera iskart.
Ka veiksiu,nezinau,pas mus dar tik 8,MB miega dar.
Gero sekmadienio
Beje,kada gavenia prasideda,lyg vasario 20?
Ui,vasario 20 mano antros anukes gimtadienis.Cia gimus,bus 17.Mokosi menu koledze,su teise stot i univerus.Dieve,kaip laikas bega....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 vasario 2023 - 10:00
QUOTE(ate42 @ 2023 02 19, 09:32)
Parodyk Lesių vėjyje.
Kokį pirkot? Planuose turim, bet neprisiruošiam. rolleyes.gif

Vakariniu pakraščiu turim tris šimtamečius. Gražu, gera  bet kai ruduo ateina  graudu nuo lapų.

Jei gausis padoriai nufotkint smile.gif šiaip reiktų imt jaunąjį kipsą ir tempt laukan, abo ilganosio gimtadienis ant nosies, reik gražių fotkių į fb ))

Mums prisiruošt tik dvi savaites užtruko, abo senasis sugedo smile.gif Kažkokį LG. Oled bla bla bla... Kad ten nuėjus visi vienodi atrodo. Dydis tik skiriasi ir kainos šiek tiek. Būrė būrė pardavėjas apie juodą spalvą ir dar kažką. MB sakė, kad nemato jokio skirtumo kaip rodo tas tobulas šviežutėlis ir senesnis kažkoks kitoks biggrin.gif Tai nusibodo klausyt, išsirinkau pagal dydį ir kur spalvos man ryškiausiai atrodė. Tik kažkaip parduotuvėj toks nedidelis atrodė, a namie net aš pagalvojau, kad gal vis dėlto galėtų mažesnis būt..

Gražuuu šimtamečiai ąžuolai.. wub.gif man gilės nu taip gražu wub.gif ale jei reiktų surinkt, tai nežinau, kai atrodytų ))
Atsakyti
Apie telikus -mes pirkom Samsungą. Bo vaikas liepė .
Kaune gal Avitelioje geriausias Samsungų pasirinkimas ? Teliko kaip TV nežiuriu , bet man gerai filmukus pasileisti iš telefono. Kad ir apie mezgimą ... Ar apie pasaulio tvarką .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 19, 10:52)
Apie telikus  -mes pirkom Samsungą. Bo vaikas liepė .
Teliko kaip TV nežiuriu , bet man gerai filmukus pasileisti iš telefono.

Aš telefonus būtinai samsungus perku ))) o televizoriuose prioritetų neturiu. MB būtų užmatęs Philipsą, būtų kitokio net nežiūrėjęs smile.gif bet po akim nepapuolė, o aš nepriminiau smile.gif
Atsakyti
Tai cia gal marke svarbi ,kad aparatai gerai draugautu.
O kaip pas jus su netflixu?
Pas mus ir visame mare nostrum regione biski panika ,vel saules audros ir jau visiems daejo ,kad po ju buna dideli z\emes drebejimai.
Pas didz\ioji mirusiu sielu ,turbut diena.Z\mones lanko kapines ir palieka ten maista.Tai sunys priristi,nes reikia bent vakaro palaukt ,padorumo delei.
Atsakyti
Pas mane atmintis Samsungas, tai visai gera kokybė būna nelegalių filmų ( na tų kuriuos piratinu ) . Vakar žiūrėjom Babiloną, gera kokybė buvo ... Kompą pajungus kokybė kenčia.

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 02 19, 09:58)
Beje,kada gavenia prasideda,lyg vasario 20?
Ui,vasario 20 mano antros anukes gimtadienis.Cia gimus,bus 17.Mokosi menu koledze,su teise stot i univerus.Dieve,kaip laikas bega....

Luety gavėna prasideda nuo Užgavėnių . Užgavėnės visada antradienį.
21 Užgavėnės
22 Pelenų dieną
23- Gavėnės pradžia ?
Papildyta:
MSM kaip testo rezultatai ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 vasario 2023 - 11:33
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 19, 09:34)
Pas mane atmintis Samsungas, tai visai gera kokybė būna nelegalių filmų  ( na tų kuriuos piratinu ) . Vakar žiūrėjom Babiloną, gera kokybė buvo ... Kompą pajungus kokybė kenčia.

Papildyta:
Luety gavėna prasideda nuo Užgavėnių . Užgavėnės visada antradienį.
21 Užgavėnės
22 Pelenų dieną
23- Gavėnės pradžia ?
Papildyta:
MSM kaip testo rezultatai ???

Aga,zinau,tik mazdaug ,aciu uz patikslinima.
Kaip nervina,elektra dar neatsirado,orkaite elektrine,MB duona bresta saldytuve,laikas kept biggrin.gif biggrin.gif buvau apacion,niekas nedirba.Sone viena parde turi elektra,kita ne,junginejasi mikrobange ir vel uzgesta.Jau beveik 3 val.kai nera elektros.
Atsakyti
Jei galiu patarti , nežinau ar gerai , pagal Lietuvą čia:
Kompanijos kuri tiekia elektrą psl turi būti nurodytas telefonas ar bent el. paštas _ GEDIMŲ REGISTRACIJA. LT juo registruoja 24 val per parą...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 19, 10:52)
Apie telikus  -mes pirkom Samsungą. Bo vaikas liepė .
Kaune gal Avitelioje geriausias Samsungų pasirinkimas ? Teliko kaip TV nežiuriu , bet man gerai filmukus pasileisti iš telefono. Kad ir apie mezgimą ... Ar apie pasaulio tvarką .

Teliką perkam ne pagal vardą. Pagal parametrus. Tsrnauja ne kaip telikas. Vaizdo kokybė, hz ir bla bla. Oladui pas mus per šviesu, o ir brangu. Samsungo moki už vardą. Matricos visur samsungų. Pas mus mansardoj LG tas kurį sudaužė irgi Lg. Lg- tas ppat samsungas tik už vardą nemoki.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 19, 10:42)
Jei galiu patarti , nežinau ar gerai , pagal Lietuvą čia:
Kompanijos kuri tiekia elektrą psl turi būti nurodytas telefonas ar bent el. paštas _ GEDIMŲ REGISTRACIJA. LT juo registruoja 24 val per parą...

Aha,radau jau anksciau,raso,kad nutrauktas pozeminis kabelis ir taisoma,pranesa kas valanda,koks stovis,numatoma buvo,kad ijungs 11:30-12:30,o dabar raso,kad gedimas rimtas ir gali uztrukt iki 15:30-16:30.Tuoj atsisuks pietu saule i langus,bus silciau,isgyvensim,tik su duona bus amen,turbut.
Atsakyti
Na, pavasaris ateis. Pabėriau paprikas, čilius ir ankstyvų pomidorų į padukus. Bandysiu daigint. Čilių 2018 metų žiupsnį užmerkiau, gal nors vienas parodys gyvybę... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 19 vasario 2023 - 14:57
Nieko neišmanau nei apie telikus, nei apie kitą techniką. Ir nesiruošiu išmanyt. Nes tai o kam tada diedas? biggrin.gif
Labai laukiu gervių, kaip niekad šiemet. Nu, už kokios savaitės tikrai turėtų būt.
Atsakyti