Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Iskomplektavo z\mones net iki snukio ir siknaskyles , o surinkt atgal atsisako.Ir daug nenormines lexikos cia turi but.
Kava ,susirasiu tave intimesneje vietoje biggrin.gif
Atsakyti

Labos, 

Vakar telefonas įspėjimus siuntė dėl vėjų, bet yra buvę ir stipresnių...

Luety, kur dingai? Kojines baigei? Man liko mizeris  rankovės. Dukra užsiprašė megztuko, bet aš jam siūlų neturiu  :D.  Perknisau savo lobius, vis ne tas . Gal megziu tamsiai mėlyną arba rudą... bet taip nesinori tamsių spalvų.

Žemių nusipirkau, šyla troboj, reiktų eiti kažką pasėti... MB planus kuria kur čia šiandien prasivėdinti galvas, o aš tingiu. Nu bet nepaleisiu vieno :angel2: 

Baseinas su nugaros skausmais man netinka, nes nemoku tinkamai plaukti. Plaukiu senoviškai išrietus galvą. O tai tik kenkia...  

Gražaus šeštadienio :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 02 17, 22:16)
Endoskopija rodo gastritą, refliuksą ir žaizdelę stemplėje. Kol kas gydymas neveikia, tuoj vėl vizitas pas gastroenterologą.

Kas tik dėl šito punktuko - bakteriją skrandžio tikrino? Ir kraujo tyrimas gali jos nerodyt, o biopsija parodo tikrai.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 02 18, 10:46)
Kas tik dėl šito punktuko - bakteriją skrandžio tikrino? Ir kraujo tyrimas gali jos nerodyt, o biopsija parodo tikrai.

Kaip suprantu, darant endoskopiją turėjo tikrint. Bet netikrino. Kraujas nerodė. Tada gastroenterologas sakė, kad dabar vėl greitai negerai endskopuotis, bet tyrimas iš išmatų pakankamai informatyvus. Bet ir tas bakterijos nerodė...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 02 18, 11:19)
Kaip suprantu, darant endoskopiją turėjo tikrint. Bet netikrino. Kraujas nerodė. Tada gastroenterologas sakė, kad dabar vėl greitai negerai endskopuotis, bet tyrimas iš išmatų pakankamai informatyvus. Bet ir tas bakterijos nerodė...

Mano draugei darė identiškai, irgi nieks nerodė. Bet kai po pusmečio gydymo situacija nepagerėjo, darė darkart endoskopiją ir tąkart biopsija parodė tą pyloris. Ir jau tuomet susitvarkė ir gastritas, ir refliuksas, ir erozijos. Nežinau, dėl kokių priežasčių neima bandinėlio iškart..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 vasario 2023 - 12:18

Mano draugei darė identiškai, irgi nieks nerodė. Bet kai po pusmečio gydymo situacija nepagerėjo, darė darkart endoskopiją ir tąkart biopsija parodė tą pyloris. Ir jau tuomet susitvarkė ir gastritas, ir refliuksas, ir erozijos. Nežinau, dėl kokių priežasčių neima bandinėlio iškart..

Saintlina, gi gali per pusmetį ir užsiktėst.

Mano Mamai atvirkščiai.

Kažkaip įtariu, kad ir man yra, o biopsija nerodė.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 02 )
Saintlina, gi gali per pusmetį ir užsiktėst.</p><p>Mano Mamai atvirkščiai.</p><p>Kažkaip įtariu, kad ir man yra, o biopsija nerodė.</p>

Bet tai simptomai tie patys buvo, ne po pusmečio atsirado.
Kažkokia labai užsislaptinusi bakterija, vienžo.

Anyta koją susilaužė. Kaip ne diena, taip šventė.
Atsakyti

Sveikos  :4u: grazaus savaitgalio visoms  :4u: 

Vyras uzsizyze elektrinio griliaus, tai pirkom  :D  :D gales dabar kept, o as valgysiu tik  :D  :D​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Nuobodžiai mezgasi mėtinis,ko gero pasiliksiu sau,gerosiomis tik akimis,nu jau taip nuobodžiai.Svarbu buvo pabandyti nuo viršaus reglaną. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Čia aš viena mėgstu paprastai negzti :D . Baigiau pilkiuką,  reikia skalbti. O jau slidu šiandie Kaune,  slystelėjau ryte, gerai, kad mašinų nebuvo. Kelininkai miega, nes sekmadienis...

Atsakyti
Labas iš ryto smile.gif Labai gražus rytas wub.gif saulytė lenda, paukščiukai čiulba. Ir šuo vėjyje ypač gražiai atrodo ))
Į temą apie tv nežiūrėjimą - nusipirkom vakar naują.))) Tai labai gražiai EV atranka susižiūrėjo biggrin.gif daina-nugalėtoja man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 02 19, 09:29)
Labas iš ryto smile.gif Labai gražus rytas  wub.gif  saulytė lenda, paukščiukai čiulba. Ir šuo vėjyje ypač gražiai atrodo ))
Į temą apie tv nežiūrėjimą - nusipirkom vakar naują.))) Tai labai gražiai EV atranka susižiūrėjo  biggrin.gif daina-nugalėtoja man patiko smile.gif

Laba,
Parodyk Lesių vėjyje.
Kokį pirkot? Planuose turim, bet neprisiruošiam. rolleyes.gif
Žiūriu katilinėj jau durpė šylasi.....eisiu sėklas kedent. wub.gif
Saulutė šypsos už lango, MB vėjo prilaužytas šakas tvarko. Niekad nemaniau kad ąžuolas toks trapus. Pilnas sklypas šakų prineštas. Vakariniu pakraščiu turim tris šimtamečius. Gražu, gera bet kai ruduo ateina graudu nuo lapų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 19 vasario 2023 - 09:36