QUOTE(kavasucitrina @ 2023 02 17, 15:40)
Tai kad tau ir be improvizacijų gautųsi. Gi pagal Ch, kiek pamenu, pietums 140 g mėsos, paruoštos, kaip nori. Tai manau, kad jei padažą pagaminsi su tuo pienu, tai nieko tokio. Tik man būtų gaila gramų padažui išnaudot, geriau daugiau mėsos
Žinok, valgau įmonės valgykloj. Padsžų nevartoju ir taip. Nepasigendu. Va vyrija nori- darau. Kartais. Tiesiog reklama. Mes valgykloj gaunam tokį beveik naminį maistą. Uždara, savininko finansuojama. Pietūs su sriuba, antru ir kompotu vyrams apie 3 kainuoja ir tik neseniai taip pabrango. Pavalgyvavo už 1,5. Sočiai. Man užtenka iki euro. Dar ir įdeda kaip paprašai. Žino, kad žuvį kas antrą dieną valgau, tai ir padaro tik man. Virta, garinta, okaitėj kepta. Žodžiu - gyvenam gerai.
Improvizacija tik tokia, kad nematuoju mišrainių, daržovių. Jei truputį daugiau nei 140 gr- neišmetu. Nenoriu, kad greitai kristų. Šarpėjum pavirsiu. Sena jau esu. Oda taip nesitraukia...
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 02 17, 16:07)
Oi ,jau daug gyvenime patyriau ,bet kad reiks kalbeti pilvo floros vardu ,tai nesitikejau
Pilvo bioma kuri palaiko gera kuno sveikata,neleidz\ia per daug augt virssvoriui megsta maitintis tirpia ir netirpia lasteliena.Taip pat reikalingi lignanai ,cia semenos ir kanapes.
Paskui vit K ,kapustis- rauginti kopustai ir ju rasalas.Paskui vit B12 ,cia tas depresijos ir grauz\aties vitaminas
Pieno produktai ypac nefermentuoti yra maistas ne tokiai fainai mikrobiomai.Taip pat ji megsta alko,ypac ta nestipru,alu ,vyna.Dar labiau ji megsta cukru,paprastus angliavandenius,tuos su itin aukstu gi indeksu. Cia bioma kur pilva pucia.
AA, leidžiuos Neurorubiną. Prireikė. Kefyras - kasdien po stiklinę, penktadienį puslitris.
Rauginti kopūstai- o tep. Turim dar sočiai. Rauginti agurkai irgi. Raugiu pati. Savus produktus. Va sėmenų kolkas vengiu. O gal reikėtų...
Saldaus pieno negeriu.