Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 17, 12:25)
Banane mažiau chemijos negu saldiklyje?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Tas pats chemijos pramonės produktas, nuo veislės atradimo iki auginimo technologijos  tongue.gif Pridėkim dar apdorojimą nuskynus  mirksiukas.gif

Tai tuomet čia tiktų bet kuriam pirktiniam vaisiui, uogai, daržovei.. o taip pat grūdams, mėsai, pieno produktams ir t.t. viskam, vienžo. Koks tikslas nevalgyt to ar kito, jei esmė vis tiek ta pati?
Eisiu ta proga labai nesveikų žagarėlių kept )))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 02 17, 12:52)
Tai tuomet čia tiktų bet kuriam pirktiniam vaisiui, uogai, daržovei.. o taip pat grūdams, mėsai, pieno produktams ir t.t. viskam, vienžo. Koks tikslas nevalgyt to ar kito, jei esmė vis tiek ta pati?

Laba,
O aš savo vyrams, rytojui- tiramisu. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti

Zodziu valia pas mane tai nutruko nuo lenciugo siandien. Nusipirkau tu cashmina siulu is katia. Sakiau nepirksiu nu bet stovi jie man galvoj nors tu ka. Pasirodo dar is prekybos isimami. Tai, kad nereiktu gailetis visa gyvenima po to, kad nepirkau pasiimiau 3vnt. Bus platus megztukas laisvas su kaklu. :rolleyes:  :D  :D  :D  :D  :D 

Zagareliai, tiramisu, bandeles. Kas cia vyksta pries savaitgali  :karsta:  :hihihi: Vyno dar turiu nuo seses viesnages likusio. Va tema siulau diskusijai. Pasidalinkit savo megstamiausiu vynu (ar keletu). Koki megstat papasakokit :) 

As labai megstu rose vyna, arba balta. Nuo raudono man skauda galva, ir seip kazkaip nu nesigeria man jis. Nebent taure restorane prie steak'o. 

Is balto megstu labai Sauvignon Blanc, Chablis dar visai patinka. Negaliu pakesti Chardonnay. 

Rozini vyna visada renkuosi pagal spalva, turi but tokia sviesi sviesi rozine. Tie kur biski tamsesni nelabai skanus buna  :hihihi:  :hihihi:​ 

Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 02 17, 13:31)
Pasidalinkit savo megstamiausiu vynu (ar keletu). Koki megstat papasakokit

Putojantį biggrin.gif o jei neputojantį, tai irgi baltą smile.gif
Atsakyti

Aš jau kelintas mėnuo apie bandeles su cinamonu galvoju, bet vis tingiu iškept ))
Šiaip mielinei tešlai per dieną kilti per ilgas laiko tarpas.

Ne visos, oi ne visos )))

Jei tešla kyla šaldytuve, tai visa diena pats gazas gal 😁

Sveikos

Ex, laikykis

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 02 17, 12:52)

Priversta pasiaiškinti ...
Ingrida nusprendusi nevartoti cukraus ir kažkuo jį pakeisti .O aš tik bandžiau patarti , kuris saldiklis pagal mano turimą info yra geresnis. Nes kažkaip man ne dzin...
Juolab , kad tik siūlau paskaityti info . O ne piršau savo įsitikinimus ką ji turėtų valgyti . Ingridai spręsti , kas jai geriau 4u.gif
Ką daryčiau aš niekas niekada neklausė . O aš ir nesipasakoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 vasario 2023 - 15:01
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 02 17, 13:31)
Pasidalinkit savo megstamiausiu vynu (ar keletu). Koki megstat papasakokit smile.gif </p><p></p><p>As labai megstu rose vyna, arba balta. Nuo raudono man skauda galva, ir seip kazkaip nu nesigeria man jis. Nebent taure restorane prie steak'o. </p><p></p><p>Is balto megstu labai Sauvignon Blanc, Chablis dar visai patinka. Negaliu pakesti Chardonnay. </p><p>Rozini vyna visada renkuosi pagal spalva, turi but tokia sviesi sviesi rozine. Tie kur biski tamsesni nelabai skanus buna  hihihi.gif  hihihi.gif​ </p>

Mėgstu raudoną vyną biggrin.gif
Vasara kai karšta kartais geriu baltą. Burbuliukų nelabai myliu. Rožinio skanaus neragavusi .
Primityvo gal dažniausiai geriam .
Pagal nuotaiką ir metų laikus ...
Atsakyti

Aš nevartočiau jokių pakaitalų. 

Leduose saldumas dėl pieno cukraus grietinėlėje, manyčiau.

Ir pritariu, blogiausias dalykas, - graužatis dėl suvalgyto maisto. 

Atsakyti
Jo, (ne)graužatis... Suvalgau pusę kg šokolado ar dėžę ledų antsyk - nu ir nesigraužiu visai biggrin.gif Nu faina - ir sveika, ir plona. Svarbu nesigraužti. Nesigraužimas panaikina visą blogį. Žinosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 02 17, 15:16)
Jo, (ne)graužatis... Suvalgau pusę kg šokolado ar dėžę ledų antsyk - nu ir nesigraužiu visai biggrin.gif Nu faina - ir sveika, ir plona. Svarbu nesigraužti. Nesigraužimas panaikina visą blogį. Žinosiu bigsmile.gif

Merginos, yra toks produktas- sterilizuotas sutirštintas pienas. Jis natūraliai saldus nuo pieno cukrų. Tai ir jis blogis? Ten nėra nei gramo cukraus. Naminiams ledams, želėm. Padažams vietoj grietinėlės.
https://barbora.lt/p...markomilk-320-g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 17 vasario 2023 - 15:21
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 02 17, 14:31)
<p>Zodziu valia pas mane tai nutruko nuo lenciugo siandien. Nusipirkau tu cashmina siulu is katia. Sakiau nepirksiu nu bet stovi jie man galvoj nors tu ka. Pasirodo dar is prekybos isimami. Tai, kad nereiktu gailetis visa gyvenima po to, kad nepirkau pasiimiau 3vnt. Bus platus megztukas laisvas su kaklu. rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p></p><p>Zagareliai, tiramisu, bandeles. Kas cia vyksta pries savaitgali  karsta.gif  hihihi.gif Vyno dar turiu nuo seses viesnages likusio. Va tema siulau diskusijai. Pasidalinkit savo megstamiausiu vynu (ar keletu). Koki megstat papasakokit smile.gif </p><p></p><p>As labai megstu rose vyna, arba balta. Nuo raudono man skauda galva, ir seip kazkaip nu nesigeria man jis. Nebent taure restorane prie steak'o. </p><p></p><p>Is balto megstu labai Sauvignon Blanc, Chablis dar visai patinka. Negaliu pakesti Chardonnay. </p><p>Rozini vyna visada renkuosi pagal spalva, turi but tokia sviesi sviesi rozine. Tie kur biski tamsesni nelabai skanus buna  hihihi.gif  hihihi.gif​ </p>

MSM labai panašei ir aš biggrin.gif rožinis ir geriausiai iš Francijos, jeigu baltas Pinot liuks, o jeigu burbulai ech tik Brut ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2023 02 17, 16:19)
Merginos, yra toks produktas- sterilizuotas sutirštintas pienas. Jis natūraliai saldus nuo pieno cukrų. Tai ir jis blogis? Ten nėra nei gramo cukraus. Naminiams ledams, želėm. Padažams vietoj grietinėl

oi Ate tikrai jis juk saldus tongue.gif ir va dėl padažų gerai tu čia priminei apie jį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 02 17, 15:20)
MSM labai panašei ir aš biggrin.gif  rožinis ir geriausiai iš Francijos, jeigu baltas Pinot liuks, o jeigu burbulai ech tik Brut  ax.gif

Pracūziški rožiniai arba burbuliuotas Martinio prosecutis. biggrin.gif
Atsakyti