Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos smile.gif

Šiandiena iš namų dirbu, po pietų į Klinikas kraujo prisiduoti smile.gif toliau ieškom smile.gif kol nusispjausiu ir lauksiu kas toliau byrės tik tas niežulys tai jklmn nusidraskiau visa...vis dar šaudau talonus smile.gif
Nediskutuoju nei apie maistą nei apie nieką...nes šiai minutei yra šiteip....
MSM tas jauduliukas pažystamas kaip laikiau eksternu buhalterio profesionalą 4u.gif o literatūrą duoda ar pačiai rankiotis reikia? testas ar užduotys? ech dabar jau nesiryžčiau ....pinigai tuomet nemaži, didelė apimtis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 02 17, 10:35)
Ar darbo diena siandien pas jus jau? rolleyes.gif 
Vakar padariau pirma assesmenta, per 3 dienas turiu gaut jau mokytojo patikrinta. Paciai idomu ar as ten supratau gerai viska 
uzsimaniau mieliniu bandeliu su cinamonu... arba tu apvaliu su varskes kremu viduryje  rolleyes.gif​ </p>

Oficialiai darbo , realiai 30 pr. ko gero dirba. Juolab vaikų atostogos. Pagal tai kokie kamščiai buvo trečiadienio vakare Kaune, tai labai daug išvažiavo poilsiauti . DelPis rašė , kad pajūris ir tt viešbučiai užplidyti .

Laikom kumščius, kad būtų geri įvertinimai 4u.gif

Teks kepti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ir pabaigai apie sąmokslo teorijas .
Taigi yra terija apie oro- lašeliniu būdu skiepijimą? Su gyvūnais jau išbandyta . Kas žino ar nepabandė su žmonėmis ?
O kita teorija dar žiauresnė, kad nei vienam senam nepasislėpti , nes senatvėje žmones pasodina ant nemokamų vaistų. Vaistų kompanijos tos pačios.

Mano sąmokslo teorija yra ta , kad viskas nupirkta. Taip kaip Amerikos balsą savo laiku praleisdavo rusai , netgi stiprintuvus pastadydavo . Kad nelojalūs valdžiai išeitų partizanauti. O pabaiga tai aiški ...

Atsakyti
Sveikos, kurios sveikos ir nelabai 4u.gif
Paskaitau jus visada, bet nesiraso man. Nemezgu, nieko neauginu, samokslo teoriju jokiu nezinau, tai kaip ir nera ka beparasyti ax.gif

Buvo sese atvaziavusi kelioms dienoms, labai gerai praleidom laika kartu, prisiplepejom, buvo smagu. Antradieni jau isskrido, vel tekanti rutina, darbas, namai.

Petys mano vietoj, fizioterapija gan skausminga. Sake, turetu buti geriau. Patare vengti operacijos, nes gali buti blogiau po jos nei pries. Bus matyt. Del pilvo vaziuoju konsultacijai vasario 27, gal kas paaiskes.

Skaiciau apie Ingridos vargus, poreiki saldumui. Tik nesupratau, ar reikia keto but, ar tik cukraus atsisakyt? Ingrida, jei butum pilnai keto, saldumo poreikio nera. Jei vis traukia prie saldumo, tai, gal, kazka ne taip darai. Mano anyta jau nuo geguzes eina per ta pati, bet ji valgo viska, ypac saldumynus, rezultatai gereja. Stresas visame kame mus labiausiai zudo, o ne gabalelis pyrago 4u.gif

Mukute, kaip tu? Ar jau gereja sveikata wub.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 02 16, 09:19)
Just di ,kaip tau sekasi?

Aciu kad klausi AA. Viska surasiau 4u.gif
Atsakyti

Labos smile.gif

Šiandiena iš namų dirbu, po pietų į Klinikas kraujo prisiduoti smile.giftoliau ieškom smile.gifkol nusispjausiu ir lauksiu kas toliau byrės tik tas niežulys tai jklmn nusidraskiau visa...vis dar šaudau talonus smile.gif
Nediskutuoju nei apie maistą nei apie nieką...nes šiai minutei yra šiteip....
MSM tas jauduliukas pažystamas kaip laikiau eksternu buhalterio profesionalą 4u.gifo literatūrą duoda ar pačiai rankiotis reikia? testas ar užduotys? ech dabar jau nesiryžčiau ....pinigai tuomet nemaži, didelė apimtis ir t.t.

Viska duoda. Nu aisku tas davimas, gi uz viska susimoki pats  :D bet seip labai nustebus buvau knygu kiekiu kuri gavau. Dabartinis kursas sudaro is 4 temu, tai kekvienai temai po tris knygas gavau (viena teorijos, viena uzduotys ir prakiniai klausimai, ir kita sutrumpinta mazyte tokia tipo kartotis jei nori gali pvz isimest su savim, as ja buna i darba pasiimu paskaitineju kai ofise dirbu). Dabar tai testai dar tokie ju sugalvoti, labiau isivertinimui paciai saves kad matytum kiek gerai supranti, bet nu vistiek jei nesurenki 80% turi vel daryt. O as nenoriu sukciaut, sedziu tvarkingai atskirai be knygu tik is atminties, kad veliau geguze nebutu bajeriu kai jau tikra egza reiks laikyt  :rolleyes: 

Oficialiai darbo , realiai 30 pr. ko gero dirba. Juolab vaikų atostogos. Pagal tai kokie kamščiai buvo trečiadienio vakare Kaune, tai labai daug išvažiavo poilsiauti . DelPis rašė , kad pajūris ir tt viešbučiai užplidyti .

Laikom kumščius, kad būtų geri įvertinimai 4u.gif

Teks kepti biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ir pabaigai apie sąmokslo teorijas .
Taigi yra terija apie oro- lašeliniu būdu skiepijimą? Su gyvūnais jau išbandyta . Kas žino ar nepabandė su žmonėmis ?
O kita teorija dar žiauresnė, kad nei vienam senam nepasislėpti , nes senatvėje žmones pasodina ant nemokamų vaistų. Vaistų kompanijos tos pačios.

Mano sąmokslo teorija yra ta , kad viskas nupirkta. Taip kaip Amerikos balsą savo laiku praleisdavo rusai , netgi stiprintuvus pastadydavo . Kad nelojalūs valdžiai išeitų partizanauti. O pabaiga tai aiški ...

as jau kelinta savaitgali galvoju reik mielines bandeles kepti, gal tikrai ideja. Tesla ryte pasidaryciau, kol dirbsiu kils ir po darbo greit reit susukt ir i orkaite. Bet apsiedimas, vasara ateina  :unsure:  :D  as nemoku kaip jus visos laikytis nuo cukraus ir saldumynu  :rolleyes:  :ax:  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2023 02 17, 12:03)
Sveikos, kurios sveikos ir nelabai 4u.gif

Mukute, kaip tu? Ar jau gereja sveikata wub.gif
Aciu kad klausi AA. Viska surasiau 4u.gif

Nekosėju ir tai jau pasiekimas, silpna gal šiek tiek mažiau...žudo tas teniso kamuoliuko mušinėjimas nuo vieno pas kitą.. ale ieško....
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2023 02 17, 11:03)
Stresas visame kame mus labiausiai zudo, o ne gabalelis pyrago 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pritariu 100 pr.
Žmogus pats turi pasirinkti , o ne kažkas pasakyti ką jam valgyti ...
Blogiau yra tik suvalgius ko "negalima" graužti save.
Atsakyti
Ponios ,jei kaz\kas nemokama kapitaliz\me,reiskia produktas esate jus.
Is saldumynu as pasitenkinu dz\iovintom slyvom.Va jos tai tikrai gerai kaulu tankumui, o ne vegeta,kaip dusia sake. biggrin.gif
Ir visi tie antriniai saldikliai pagal poveiki kepenims ir kasai labai panasus i ta nelaiminga invertuota kukuruz\u srupa.Kuris deja bet blogis.Musu kunas ir z\arnyno mikrobioma yra gudresni uz\ galva ir dar telepatai.Bandymas veidmainiaut su jais nesuveikia.Todel neverta stengtis ju apgaudinet.Z\arnu bakterijos jau viska zino ,vos tik jus apie tai pagalvojat biggrin.gif
O dabar is praktines magijos skyrelio- jei padesit pirktus pievagrybius saulutes atokaitoje ,jie pasipildys d vitaminu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 02 16, 18:34)
as kepciau tuos keksiukus su bananais,jei jau taip.Bananai turi naturalaus saldumo,jei jau taip.Nu nepripazystu tu visokiu xylitoliu,eritroliu,steviju.O jei tu retkarciais tik pasiskaninsi savo gyvenima,tai ir tas naturalus cukrus tikrai manau nekenks.Bet cia kaip as daryciau. ax.gif

Visiškai taip ir aš manau. Abejoju visais pakaitalais. Anksčiau ar vėliau vis tiek išlenda, kad nieko gero iš jų vis dėlto nėr. O jeigu tik retkarčiais šiek tiek suvartot - kame blogis tuose keliuose gramuose cukraus?
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 17, 09:23)
šita tema yr dietininkių, ty žmonių priklausomų nuo maisto....

Pagal pirmą pusę sakinio, kategoriškai ne ten pakliuvau. Bet pagal antrą - ogi kaip ten ))))
Atsakyti
Z\inokit jei atsiras technologija gyvent be maisto ,jau tikrai iskart visas informuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 02 17, 11:07)
as jau kelinta savaitgali galvoju reik mielines bandeles kepti, gal tikrai ideja. Tesla ryte pasidaryciau, kol dirbsiu kils ir po darbo greit reit susukt ir i orkaite.

as nemoku kaip jus visos laikytis nuo cukraus ir saldumynu  rolleyes.gif  ax.gif  doh.gif​ </p>

Aš jau kelintas mėnuo apie bandeles su cinamonu galvoju, bet vis tingiu iškept ))
Šiaip mielinei tešlai per dieną kilti per ilgas laiko tarpas.

Ne visos, oi ne visos )))
Atsakyti

Aš jau kelintas mėnuo apie bandeles su cinamonu galvoju, bet vis tingiu iškept ))
Šiaip mielinei tešlai per dieną kilti per ilgas laiko tarpas.

Ne visos, oi ne visos )))

cia jau as gal blogai issireiskiau, sestadienio darbo diena pas mane ne tokia ilga, tai pats tas kilt teslai butu  :D  :D​ 

Atsakyti
Banane mažiau chemijos negu saldiklyje? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tas pats chemijos pramonės produktas, nuo veislės atradimo iki auginimo technologijos tongue.gif Pridėkim dar apdorojimą nuskynus mirksiukas.gif
O vyne kiek chemijos, keliavau po Bordo , mačiau kiek purškia biggrin.gif
Bet vyno tai jau aš neatsisakysiu ax.gif biggrin.gif
Angliavandeniai ne tik cukrus.
O temoje per tiek metų chazanas, keto, paleo, grikių dietos ir miltukai ir tt jau aptarti.
Užtektų tik MĖ mirksiukas.gif Bet ne visiems pavyksta.

Atsakyti