Ingrida,as kepciau tuos keksiukus su bananais,jei jau taip.Bananai turi naturalaus saldumo,jei jau taip.Nu nepripazystu tu visokiu xylitoliu,eritroliu,steviju.O jei tu retkarciais tik pasiskaninsi savo gyvenima,tai ir tas naturalus cukrus tikrai manau nekenks.Bet cia kaip as daryciau.
Ir vistiktai eritrolis geriau nei ksilitolis.
Na ir iškepiau beveik vafliukus be saldumo,jei visai nebūčiau dėjųsi,būtų miltų skonio ir tiek.Pasiimi šaukštą miltų ir kabliuoji,kam dar vargti?
Dusia,bet kepei keksiukus vistiktai,ne kelis kartus per metus?Šiandien šventė,tai ne gi negalime pasiskaninti gyvenimo?
Aš jau sostinėje,kelias puikus,rytoj jau lietus,šlapdriba.
Pas dukrą pradėjau tokį dekiuką megzti,liko siūlų,užmesti ant sofos,apsisiausti prie židinio bus. Vakaras užskaitytas.
Ingrida , aš tikrai kokis 4-5 kartus per metus kepu keto keksiukus. Šiemet pirmą. Ir kokis 3 -4 kartus paprastą pyragą. Iš Tavęs keksiukus išmokau , senai įdėjusi receptą buvai . Kadangi šalia keto gyvenu daug metų , tai esu išbandžiusi ne vieną keto saldumyno receptą... visi man fek . Biržų duonos tiramisų ragavusi ( keto ) fek ... O keksiukai puikūs Kepu tik tada, kai kažkur suneštinis balius arba kokie svečiai į namus - dviese mes negalim tokios porcijos suvalgyti. Eritrolį išmečiau nusiperku ksilitolio. Kodėl taip darau - taigi buvau visus straipsnius sukėlusi , nebesigilinam.
AA turi gerą posakį - nes aš taip pasakiau
Aš nesu tokia kategoriška Galvoju , kad kiekvienas renkasi pagal save. Jei žinau kažkokią informaciją stengiuosi dalintis šaltiniais, o ne savo nuomone. Nes aš galėjau ne taip suprasti ...
Reikia vistiek kažkokio pakaitalio cukrui?Nors ledams užtenka kakavos saldumo,vanilės ekstrakto,kai turiu.
Galvoju bandyti kepti trupininį,net nežinau su kokiais miltais ir turiu kriaušienės su avietėmis virtos su eritritoliu,savaitgaliui .
Kur reikės tik dėti slyvų sultis,kompotus,vaikai atsisako.
Nepyk, bet susijuokiau net Ir vėl tau REIKIA pakaitalo cukrui, jau antrą kartą šiandien apie tai rašai O aš antrą kartą parašysiu - nereikia. Nesuprantu, kas čia dabar per reikalas.
Kakava saldi? Net nežinojau
Vanilės ekstrakte, kiek mačiau, tai būna cukraus ar kito saldiklio. Bet gal būna ir be jų. Tik nuo ko tada saldumas?
Gi su savo liga negaliu cukraus vartoti,rankos tai niežti.
Kas čia darosi,mažoji pasigavo virusiuką,vaikštome tarpusavy su kaukėmis. Tai mano dar imunintetas veikia?Vaikštau tarp virusinių.
Gi su savo liga negaliu cukraus vartoti,rankos tai niežti.
Kas čia darosi,mažoji pasigavo virusiuką,vaikštome tarpusavy su kaukėmis. Tai mano dar imunintetas veikia?Vaikštau tarp virusinių.
Tai turbūt nuo grietinėlės saldu, nes ji tai tikrai saldoka.
Žinai, gal ir gerai, kad aš tinginė. Mėgstu valgyti visokius keksiukus, bet kepti tai ne. Užtai pas mane namuose cukrus tik svečiam ir vyras į kavą kažkiek dedasi, o miltų jau šimtas metų nėra. Ir man, tipo, galima. Bet nereikia, tikrai nereikia. Užtenka, kiek kur svečiuose suvalgau.
Dėl virusų. O taviškiai visada buvo tokie sirgaliai?
Duok D, kad tos kaukės padėtų... Man nepadėtų, nu bet aš netikinti jomis, užtai ir nepadėtų
Beje, dukra grįžus iš užsienių 2 kartus iš eilės virusavo. Nesuprantu, iš kur, sėdėdama namie. Bendroj sumoj kokias 3-4 savaites. Mums su vyru kad nors kas. Be kaukių
Ir šiaip. Gal jau rytoj pasigausiu virusą. Tegul. Bet pasakysiu garsiai. Nuo 2021 lapkričio, kai sirgau kovidu, nesu turėjus jokio viruso. Vyras taip pat. Dabar norėčiau sąmokslo teorija pasidalinti, bet tiek to
Žinai, gal ir gerai, kad aš tinginė. Mėgstu valgyti visokius keksiukus, bet kepti tai ne. Užtai pas mane namuose cukrus tik svečiam ir vyras į kavą kažkiek dedasi, o miltų jau šimtas metų nėra. Ir man, tipo, galima. Bet nereikia, tikrai nereikia. Užtenka, kiek kur svečiuose suvalgau.
Dėl virusų. O taviškiai visada buvo tokie sirgaliai?
Duok D, kad tos kaukės padėtų... Man nepadėtų, nu bet aš netikinti jomis, užtai ir nepadėtų
Beje, dukra grįžus iš užsienių 2 kartus iš eilės virusavo. Nesuprantu, iš kur, sėdėdama namie. Bendroj sumoj kokias 3-4 savaites. Mums su vyru kad nors kas. Be kaukių
Ir šiaip. Gal jau rytoj pasigausiu virusą. Tegul. Bet pasakysiu garsiai. Nuo 2021 lapkričio, kai sirgau kovidu, nesu turėjus jokio viruso. Vyras taip pat. Dabar norėčiau sąmokslo teorija pasidalinti, bet tiek to
Tas pats ir pas mus.Brolis su zmona,marcia ir sunum is virusiniu neislipa,mudu du MB nuo lapkricio 2d,kai pasigavom gal kovida,gal gripa,jokiu virusiniu,slogu .Matau tendencija,bet tiek to,sveikatos visiems glebi siunciu.
Labas rytas.
Sūnus prieš kelionę kardiolitoje išsityrė virusinis susirgimas ne bakterinis,jokių antibiotikų(baisu buvo prieš kelionę,Turkijoje sirgo angina,tai viešbutis net vietinį gydytoją buvo pakvietęs į kambarį),kaip atėjo liga taip ir išėjo.
O svarbiausia aš su juo bendravau,viena mašina važiavome,dabar su dukra bendraujame ir mano imunitetas turbūt dar ne nulinis?
Dukra skalauja su pikiu gerklę ,gerai kai giminėje pilna bitininkų.
Na savaitgalį kaime pabūsiu užsidariūsi.
Reiks bent sesutės paklausti ,ranka,į kurią leido chemija,aplink veną paraudo,pabėrė,alergija šoko.
Per naktį pasnigo,gal kelias nebus baisus?
Labas rytas,
Kaune lynoja ir rūkas. Jokio sniego.
Ingrida ksilitolis truputi brangesnis... kad jis labai geras saldiklis, aš negaliu garantuoti. Tik tokios tendencijos šiai dienai viešoj erdvėj, kas sveika, kas ne. Sveikiausia jokio... aš ir cukrų jei perku tai dabar tik tą brangų, ale ekologišką. Bet man reikia dviejų kg metams. O gal ir mažiau... Rašiau kokį cukrų LT pardavinėja. 20 metų senumo, kuris turėtų būti utilizuotas.
Vakar net neturėjau įkvėpimo megzti... šiandien reikia iš tos tinginystės save ištraukti, bo darbai cypauja.
Nesinori nieko sėti dėl tos tamsumos. Paprikos ne paparčiai.
Gražios dienos
O siaip jau metu metus eina ta diskusija ir man labai nusibodo.Maitinkites nors akmenais.
I KAZDOMU BUDET DANO PO VIERE NEGO(Wolandas)
Taip kava ,yra samokslo teorija,yra sistemos adepciu kurios tuoj bandys exkomunikuoti mus
AA šita tema yr dietininkių, ty žmonių priklausomų nuo maisto.... ir dar dešimt metų į priekį diskutuosime apie maistą . Nebūna buvusių . Nesuprantu , kodėl reikia stebėtis ? Pomidorai, paprikos ir mezginiai antrame plane
Labas rytas visoms
Ar darbo diena siandien pas jus jau? Vakar padariau pirma assesmenta, per 3 dienas turiu gaut jau mokytojo patikrinta. Paciai idomu ar as ten supratau gerai viska
Toliau judesiu su megztuko rankovemis siandien kol gausiu atsakymus del mokslu, nes kol pirmo neislaikai tai nerodo kitu chapters turiu 'excuse' megzt
Ingrida tos bandeles uzsimaniau mieliniu bandeliu su cinamonu... arba tu apvaliu su varskes kremu viduryje