https://pirmassaukst...ba/eritritolis/
Kažkaip pasitikiu vaikais,jei jau diebetikams galima vartoti,turiu kažkuo pakeisti cukrų. Manau sveikiau nei cukrus?
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 16, 11:43)
Kažkaip pasitikiu vaikais,jei jau diebetikams galima vartoti,turiu kažkuo pakeisti cukrų. Manau sveikiau nei cukrus?
Ingrida buvau sudėjusi straipsnius apie eritrolį.
Po to kai viena mano sekama ketininkė , keto pyragų kepėja , jauna dviejų vaikų mama atsidūrė po peiliu , eritrolio mano namuose nebus ... Bent jau jos ir jos gydančių daktarų teorija buvo nuo ko tie augliai - eritrolis. Kaupiasi eritrolis organizme. Nepasišalina.
Kiekvieno teisė rinktis
QUOTE(ate42 @ 2023 02 16, 11:37)
O dabar ir visai beraštė pasirodei . Bet ir vėl ne ta prasme, o kita
Beje, dar labai neblogas šitas. Lesu, lesu tas kruopas ir neina sustot
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 16, 11:43)
Tikrai neturi. Bet gali, žinoma. Jei jau mirtinai reikia tos skonio receptorių masturbacijos
Ketininkai keičia duoną, blynus, veganai dešras į visokius nesusipratimus Nu bet kiekvienam savo . Aš tai prie tų, kad jei nevalgau cukraus, tai nafik ir visos nesąmonės saldiklių pavidalu
Ingrida , jei galiu patarti , tai dabar keto fanai savo kepinuose naudoja Ksilitolį (Xylitol).
Aš labai mažai kepinių kepu , kelta kartų metuose .
Ai, dar apie pasitikėjimą vaikais. Nu aš nepasitikiu . Bet aš niekuo nepasitikiu, dažnai net pati savimi . Va, neseniai su dukra apie eritritolį diskutavom. Tiesiog - pasidalinom, ką skaitėm, ką sužinojom. Jos nuomonė vienokia, mano - kitokia. Ir ji manęs neįtikino, gal ir aš jos
Alta, kaip suprantu, tu apskritai ne saldiaškinė. Pavydu tiesiog
Alta, kaip suprantu, tu apskritai ne saldiaškinė. Pavydu tiesiog
QUOTE(Ex @ 2023 02 16, 16:13)
A.Alta, aš niekur neišėjau. Sėdžiu ant suoliuko. Nemezgu, šokolado nemėgstu, cukraus taip pat, pyragai nedomina, vėdarai - viaukt, šuo negrįžo, tai neturiu ką ir pasakyt.
Pasislink.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 16, 13:14)
Ingrida , jei galiu patarti , tai dabar keto fanai savo kepinuose naudoja Ksilitolį (Xylitol).
Eritritolis nesukelia tokių simptomų, nors, žinoma, viskas priklauso nuo suvartotos dozės. Priešingai nei daugelis kitų alkoholinių cukrų saldiklių (glicerolis, izomaltas, sorbitolis,ksilitolis), normalios vartojamos dozės neturi vidurius laisvinančio poveikio, nes jis visų pirma yra nevirškinamas ir netirpus.
Ir vistiktai eritrolis geriau nei ksilitolis.
Na ir iškepiau beveik vafliukus be saldumo,jei visai nebūčiau dėjųsi,būtų miltų skonio ir tiek.Pasiimi šaukštą miltų ir kabliuoji,kam dar vargti?
Dusia,bet kepei keksiukus vistiktai,ne kelis kartus per metus?Šiandien šventė,tai ne gi negalime pasiskaninti gyvenimo?
Aš jau sostinėje,kelias puikus,rytoj jau lietus,šlapdriba.
Pas dukrą pradėjau tokį dekiuką megzti,liko siūlų,užmesti ant sofos,apsisiausti prie židinio bus. Vakaras užskaitytas.
Sveikos
Pas mane siandien daug darbu... dar po darbo reikia pirma testa priduot, kad galeciau testi savo mokslus, ten lyg jei 70 ar 80% nesurenki tai neleidzia toliau eit kol neislaikai nu paziuresiu, paciai labai idomu kiek surinksiu
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 16, 17:11)
Ir vistiktai eritrolis geriau nei ksilitolis.
Kaip besidominti mityba ir saldikliais tame tarpe tikrai daugiau nei 5 metus, drįstu manyti, kad ksilitolis geriau .