Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O kas tie mes,luety?
Dreba kasdien,dar vakar is istambulo ilanku vanduo atsitrauke ir negrizo,fig z\najet ,ka tai reiskia.
Siaip as tai jauciu kaip suo tuos drebejimus,mane nervuoja.Bet nieko nepakeisi.
Kaz\i ar del to sokolado tu vabz\dz\iu buvimas sudetyje kaz\ka pakeis,jei z\mogui skanu.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 16, 08:01)
Luety,čia ne man šokoladas prikausomybė. ax.gif
Kepu vafliukus,šiek tiek eritritolio ir moliūgų miltai,nu beskoniai kažkokie.Nebent kokio kremo pripylus?Tešla tai žalia. bigsmile.gif

Dar miegu bigsmile.gif bigsmile.gif pertaisiau zinute. ax.gif
Atsakyti
Rimi,pradėjo prekiauti becukriu šokoladu čekų ir juodu ir su riešutais.Vaikai palaimino,kad galiu valgyti.Maximoje yra becukris,bet ir kaina atitinkama,o čia tai tikrai mažą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 16, 10:10)
Rimi,pradėjo prekiauti becukriu šokoladu čekų ir juodu ir su riešutais.Vaikai palaimino,kad galiu valgyti.Maximoje yra becukris,bet ir kaina atitinkama,o čia tai tikrai mažą. ax.gif

Ir vėl vaikai tave reguliuoja biggrin.gif. O kur tavo galva? mirksiukas.gif
Koks jame saldiklis?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 02 16, 08:05)
O kas tie mes,luety?
Dreba kasdien,dar vakar is istambulo ilanku vanduo atsitrauke ir negrizo,fig z\najet ,ka tai reiskia.
Siaip as tai jauciu kaip suo tuos drebejimus,mane nervuoja.Bet nieko nepakeisi.
Kaz\i ar del to sokolado tu vabz\dz\iu buvimas sudetyje kaz\ka pakeis,jei z\mogui skanu.

O jej,uzjauciu. 4u.gif
Pakeis ,man jo nebereikia biggrin.gif biggrin.gif o visi kiti patys turi skaityt ir dometis,ar jiems reikia to.
Ingrida,nu koks sokoladas be cukraus? ax.gif biggrin.gif biggrin.gif Tada man muilas,o ne sokoladas,jei jis nesaldus.O su visokiais saldikliais,tai as jau neperku,neaiski man ju sudetis ir poveikis.Tai ir neperku tokiu.Ir isvis,dabar is maisto prekiu,jei ka perku neaiskaus,tai skaitau labai ilgai etiketes,tik ne visada suprantu,yra buve,kad nusipirkau,namie issiaiskinau sudeti ir isdrebiau i siuksline. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 vasario 2023 - 10:43
Just di ,kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 02 16, 10:12)
Ir vėl vaikai tave reguliuoja biggrin.gif. O kur tavo galva? mirksiukas.gif
Koks jame saldiklis?

Saldiklis-maltitolis,jei gerai su akiniais ir lūpa perskaičiau.O kam man tą galvą apkrauti,jaunos galvos už mane galvoja. ax.gif O skaityti su lūpa tuos smulkius žodžius jau ne mano akims,galva įsiskauda nuo įtampos tik. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 16, 10:25)
Saldiklis-maltitolis,jei gerai su akiniais ir lūpa perskaičiau.O kam man tą galvą apkrauti,jaunos galvos už mane galvoja. ax.gif O skaityti su lūpa tuos smulkius žodžius jau ne mano akims,galva įsiskauda nuo įtampos tik. mirksiukas.gif

Būčiau tavo vaikas - nelaiminčiau biggrin.gif
Nu, kartą ar du per metus - gaaaal...
Atsakyti

Labos, 

Ingrida su migdolų miltais ir juodais serbentais keto keksiukai tobuli. Vakar važiavom pas draugus, vežiausi... visi labai gyrė. Liko namie keletas. Sotūs nerealiai. Šlapi. Riebūs net atrodo, nors be jokių riebalų.

Su šventėmis!

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 16, 10:44)
<p>Labos, </p><p>Ingrida su migdolų miltais ir juodais serbentais keto keksiukai tobuli. Vakar važiavom pas draugus, vežiausi... visi labai gyrė. Liko namie keletas. Sotūs nerealiai. Šlapi. Riebūs net atrodo, nors be jokių riebalų.</p><p>Su šventėmis!</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Tokius ir kepiau su šilauogėmis,penkios dienos švieži kaip ką tik iškepti. wub.gif Ir svečiai gyrė,vis po du padedu. mirksiukas.gif Tik vietoje migdolų,kokosų miltai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 vasario 2023 - 10:55

Man visi kepiniai su kokosų miltais ne kažką... Ingrida svarbu eritrolio nenaudok kaip saldiklio. Tau nuodo ir taip gana. 

Luety tikras šokoladas yra nesaldus ir maišomas su čiliu. Italų išmislas saldus šokoladas.

O etikečių nelabai studijuoju :D . Jei daug parašyta  neperku ... nieko ten gero nėra. 

Atsakyti
unsure.gif 2023 02 16, 10:03-->
QUOTE(kavasucitrina @ unsure.gif 2023 02 16, 10:03)
Tai ne tik šokoladui... verysad.gif
Deja, šiuo metu kaip ir privalo būti. Ir riešutų privalo. Ir dar daug ko valgomo privalo, bet kitkas nedomina. O šokolado gal nei viena tokio nevalgot biggrin.gif. Man šiuo metu skaniausias šis
vartotojo įkelta nuotrauka

Ir tik nereikia - nekalbi ji mat. Nežinočiau - nesakyčiau. Nu, ne tokia pliurpalas, kaip aš, bet normaliai kalbanti moteriškė. Gal, sakyčiau, ne mažakalbė, bet mažaraštė. Ale negražiai kažkaip skamba, bet tikiu, kad suprasi teisingai - nu ne ta prasme mažaraštė, bet kita biggrin.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti