Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 02 15, 17:32)
Ate, kaip tu laikasi?

Ačiū,
Gyvenu gerai, gyvenu gerai ir nesvarbu visi kiti reikalai. biggrin.gif
Kasdienybėje.
Darbas namai. Nuo sausio 2 draugauju su chazanu. Ne aklai. Improvizuoju. -7 kg. Džiugina.
Ruošiuos sėjai. Savaitės pabaigoj bandysiu sėt paprikų, čili ir ankstyvų pomodorų.
Kasdien pas jus ateinu. Paskaitau. Gera, kad esate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 15 vasario 2023 - 17:41
QUOTE(ate42 @ 2023 02 15, 17:38)
Gyvenu gerai, gyvenu gerai
Ruošiuos sėjai. Savaitės pabaigoj bandysiu sėt paprikų, čili ir ankstyvų pomodorų.

Tai ir super thumbup.gif vakar apie Lukšių pieninę paskaičiau, tave prisiminiau.

Reiktų ir man sėt visus šituos. Bet tai saulės išvis nėr. Ir prognozėj irgi nėr. Šalta namie net man, tai kas čia augs tokiom sąlyhom? Nebent pas Žalią įdėt, bet tas griozdas ko nesurys, tą išlaužys.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 02 15, 18:10)
Tai ir super thumbup.gif vakar apie Lukšių pieninę paskaičiau, tave prisiminiau.

Reiktų ir man sėt visus šituos. Bet tai saulės išvis nėr. Ir prognozėj irgi nėr. Šalta namie net man, tai kas čia augs tokiom sąlyhom? Nebent pas Žalią įdėt, bet tas griozdas ko nesurys, tą išlaužys.

Aš ne toj pieninėj.
Dėl šilumos dar pasistatėm šilumos siurblį. Oras oras. Šiltai gyvenam. Kol sudigs, viskas bus ok. Kasmet juk taip.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 02 15, 18:39)
Dėl šilumos dar pasistatėm šilumos siurblį. Oras oras. Šiltai gyvenam. Kol sudigs, viskas bus ok. Kasmet juk taip.

Kažkaip atrodė, kad saulės anksčiau daugiau būdavo ))
Šilumos siurblys gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 vasario 2023 - 19:28
QUOTE(ate42 @ 2023 02 15, 17:38)
Nuo sausio 2 draugauju su chazanu. Ne aklai. Improvizuoju. -7 kg. Džiugina.

blink.gif
Nu tu šaunuolė. Chazanas iš principo gerai, bet bent man tai tik griežtai. Su improvizacijom nusiimprovizuočiau mikliai. Ir dar man nepatinka, kad su Ch amžinai alkana jaučiuosi. O aš mest svorį nenoriu alkana. Va, ketozėj niekada nebūnu alkana, priešingai - visai apetitas dingsta. Gerai man ir paprasčiausias low carb, bet su šitu reikalu užtrunku, kol įsivažiuoju. Arba dažniausiai neišlaukiu. O ketozei pasiekti max 5 dienos. Žodžiu... Pasvarstau, kad reikia kažko imtis ir man, bet stresas, nervai - ir vėl šokolado prisiryju, vakare vyno paliurlinu. O tau baltai pavydžiu susiėmimo ir 7 kg.

Luety, o kaip tavo svorio ir mitybos reikalai?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 02 15, 18:46)
blink.gif
Nu tu šaunuolė. Chazanas iš principo gerai, bet bent man tai tik griežtai. Su improvizacijom nusiimprovizuočiau mikliai. Ir dar man nepatinka, kad su Ch amžinai alkana jaučiuosi. O aš mest svorį nenoriu alkana. Va, ketozėj niekada nebūnu alkana, priešingai - visai apetitas dingsta. Gerai man ir paprasčiausias low carb, bet su šitu reikalu užtrunku, kol įsivažiuoju. Arba dažniausiai neišlaukiu. O ketozei pasiekti max 5 dienos. Žodžiu... Pasvarstau, kad reikia kažko imtis ir man, bet stresas, nervai - ir vėl šokolado prisiryju, vakare vyno paliurlinu. O tau baltai pavydžiu susiėmimo ir 7 kg.

Luety, o kaip tavo svorio ir mitybos reikalai?

Dziaugiuosi ir as uz Ate42.Saunuole.
As po naujako sunkiai gryzau i savo kelia,buvau gryzus,nusikraciau per sventes priaugta ir vel nutrukau,bet jau savaite,kai vel tvarkoj viskas,turiu minus 20kg,dabar einu toliau.Jau susitvarkiau su galva,tai ir eis viskas toliau paprasciau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su švente Visas. 4u.gif
Geriausias svorio metimas,gyvenimas ne namie.Jokio užkandžiavimo nebūna,kažkaip nepatogu pas dukriuką knaisiotis virtuvėje,pakviečia valgyti ir gerai. mirksiukas.gif Grėžau,pasisvėriau,labai patenkinta svoriu. ax.gif Namie prasidėjo vėl užkandžiavimas,bet jau skrandis susitraukė,nėr labai didelio noro.Šiandien atgal. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ate ,prasau ,rasyk daz\niau.Ex ,griz\k.
Kava ,tau reikia koda uz\det ant sokolado.Na kaip priklausomiems.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 02 16, 09:30)
Labas rytas.
Ate ,prasau ,rasyk daz\niau.Ex ,griz\k.

Laba
Dėl šokolado- jei priklausoma. Ar būtinai jo nsmuose turi būt?
Alta, aš mažakalbė. Jūs diskutuojat aš mokausi. wub.gif
Atsakyti
Su musu visu mylimiausia svente,VASARIO 16,iskenteta,ismyluota 4u.gif 4u.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif

Laba ryta,
Kavute,kai paskaiciau,kad sokolada darant maisomi vabzdziu proteinai,iskart nebenoriu sokoladu ir ilgam. bigsmile.gif bigsmile.gif

AA,kaip tie zemes drebinimai,labai jauciais pas jus,skaitau Rumunijoj,Serbijoj,aplink ten kazkur jusu.
9 silumos,slapia,lynoja.
Papildyta:
Tiesa,si ryta minus 500g. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 vasario 2023 - 10:10
Luety,čia ne man šokoladas prikausomybė. ax.gif
Kepu vafliukus,šiek tiek eritritolio ir moliūgų miltai,nu beskoniai kažkokie.Nebent kokio kremo pripylus?Tešla tai žalia. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 vasario 2023 - 10:02
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 02 16, 09:30)

Tai ne tik šokoladui... verysad.gif

QUOTE(ate42 @ 2023 02 16, 09:43)
Laba
Dėl šokolado- jei priklausoma. Ar būtinai jo nsmuose turi būt?
Alta, aš mažakalbė. Jūs diskutuojat  aš mokausi.  wub.gif

Deja, šiuo metu kaip ir privalo būti. Ir riešutų privalo. Ir dar daug ko valgomo privalo, bet kitkas nedomina. O šokolado gal nei viena tokio nevalgot biggrin.gif. Man šiuo metu skaniausias šis
vartotojo įkelta nuotrauka

Ir tik nereikia - nekalbi ji mat. Nežinočiau - nesakyčiau. Nu, ne tokia pliurpalas, kaip aš, bet normaliai kalbanti moteriškė. Gal, sakyčiau, ne mažakalbė, bet mažaraštė. Ale negražiai kažkaip skamba, bet tikiu, kad suprasi teisingai - nu ne ta prasme mažaraštė, bet kita biggrin.gif
Atsakyti