Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

As dedu pirktinio pektino ,citrinu ,slyvu biski ,zodziu ko kieme tuo metu yra,dziuna lauke ,kol dar galima susukti ,susuku kaip kilbasa ,o paskui riesutais farsiruoju.
Pasodinau agurkus lauke,bo jaut zydet pradejo.Na ne visai lauke tam vadinam inspekte.
Siukslyne radau visai gerai isdziuvusi pernyksti baklazana baltaji ,uzmerkiau seklas.Siaip tai jie megsta patys cia augti be prieziuros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 29, 16:34)
As dedu pirktinio pektino ,citrinu ,slyvu biski ,zodziu ko kieme tuo metu yra,dziuna lauke ,kol dar galima susukti ,susuku kaip kilbasa ,o paskui riesutais farsiruoju.
Pasodinau agurkus lauke,bo jaut zydet pradejo.Na ne visai lauke tam vadinam inspekte.
Siukslyne radau visai gerai isdziuvusi pernyksti baklazana baltaji ,uzmerkiau seklas.Siaip tai jie megsta patys cia augti be prieziuros biggrin.gif

Aš kepto obuoliu dedu, bet kažkada bandžiau, tai sutrūko. Kieta, neelastinga gavosi. Matyt, to pektino per mažai buvo.
O tu dar ir natūraliai džiovini? Oho smile.gif. Nu aš tai džiovyklėj smile.gif
O riešutų galima ir prieš džiovinant ant viršaus užbarstyt smile.gif
Atsakyti
Muka baklažanai :
https://www.lamaista...aklazanai-33654

https://www.delfi.lt...riu?id=69439774

Mano du skaniausi receptai smile.gif

Ingrida , arbūzai geriau dera lauke , dėl rasų ... Geria jie per lapus .
Melionai mėgsta šilčiau .
Atsakyti
Pvz. kažkaip taip biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kaip skaniai tas jūsų vyniotinis susiskaitė 😍

Atsakyti
O,atejau,kad alki uzmust,o cia kazkokie desertai laukia?Nu ne,einu lauk,palieku jums,dalinkites.
As ikisau dvi meliono seklas,jei isdygs,zadu i siltnami paleist prie pomidoru,jei neisdigs,reiskia,nereikia.
Pas mus jau lyja.Nors dar 8 silumos.Bet jau isijungiau siluma,nes nesmagu.
Atsakyti
Labas rytas:)

Ačiū už receptus reikės kažka padaryti su tais baklažanais, nelabai mėgėja esu jų, bet greičiausiai, kad nemoku gaminti ax.gif
Dusia37 kas naujo mokymuose kam ruoštis... na kad jau buhalterių nebus tai žinau o kas dar smile.gif
Mmm gražiai atrodo ačiū die negundo ax.gif būtų mėsos vytintos o... tuomet nesusilaikyčiau biggrin.gif
AA eina sau jau sodini ir kokie ten pas jus šiūkšlynai jeigu tiek visko randi blink.gif
Oi laukiu laukiu kavos jau laukiu 4u.gif
Atsakyti
Siaip tas baklazanas tai is asmeninio.Galima mandagiai vadint kompostine .
O siaip tai Bulgarija yra didelis siukslynas.Dar nezinau ar tai jau pragaras ,ar purgatorija ar samsaros ratas man toks uz arogancija ,gyvent savartyne.Keisciausia ,kad veikia kazkokia kolektyvine samone ar kas,mano jausmai apsilygina,prisijungia prie vietinio mentaliteto ,vietiniai pradeda daryt dalykus ,kuriu niekada nedare , o as beje irgi.Tesiog tas in ir jan ratukas,besisukantis mano asmenyje ,multikulturinese terpese.Esme ta ,kad tas savartynas nebenervuoja.Kai kas nors atvaziuoja ir bando kovot ,jau su tokiu atlaidumu ir palaikymu ziuriu i ta zmogu.Todel kad atlaidumo ir transformacijos vietiniai mane ismoke.Serbijoje zavejausi vietiniu darbstumu ,verslumu,o bulgarije vice versa viskas biggrin.gif Tinginyste ir bardakas.Ir atejes supratimas ,kad zmogus labai ivairiapuse ir prisitaikanti butybe.Vo koks traktatas is ryto.
https://www.youtube....h?v=0opevgpAVZM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 30 kovo 2022 - 07:15
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šalta?
Kažkaip reikia į vietinį prekybcentrį pakliūti.O taip tingisi civilizuotai rengtis? mirksiukas.gif
Vyniotinis mano skonio. wub.gif Namie nėra riešutų,tai bent chalvą su riešutais graužiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 30, 08:14)
Siaip tas baklazanas tai is asmeninio.Galima mandagiai vadint kompostine .
O siaip tai Bulgarija yra didelis siukslynas.Dar nezinau ar tai jau pragaras ,ar purgatorija  ar samsaros ratas man toks uz arogancija ,gyvent savartyne.Keisciausia ,kad veikia kazkokia kolektyvine samone ar kas,mano jausmai apsilygina,prisijungia prie vietinio mentaliteto ,vietiniai pradeda daryt dalykus ,kuriu niekada nedare , o as beje irgi.Tesiog tas in ir jan ratukas,besisukantis mano asmenyje ,multikulturinese terpese.Esme ta ,kad tas savartynas nebenervuoja.Kai kas nors atvaziuoja ir bando kovot ,jau su tokiu atlaidumu ir palaikymu ziuriu i ta zmogu.Todel kad atlaidumo ir transformacijos vietiniai mane ismoke.Serbijoje zavejausi vietiniu darbstumu ,verslumu,o bulgarije vice versa viskas biggrin.gif Tinginyste ir bardakas.Ir atejes supratimas ,kad zmogus labai ivairiapuse ir prisitaikanti butybe.Vo koks traktatas is ryto.
https://www.youtube....h?v=0opevgpAVZM

jo aš visada sakiau, kad ateinantis įvykis ar žmonės mano gyvenime tai tik mane mokinti.... ale jklmn kaip tai priimti 4u.gif
Ingrida o pas jus bobausiai auga?
Atsakyti
Labos ,
Muka , kaip ir nieko tokio labai naujo ... Gal pavyks medžiagą nuskenuoti , tik namie labai vargnas skeneris... O jei ne užvešiu ir paliksiu Tau 4u.gif
Kad paruošti įstatymus ir tt reikia dirbti smile.gif ir biški numanymo turėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O valdininkai greitai negali ir išmanymas dalykų būna menkas .
Na taip būsim nebe buhalterės, o ATA ( trumpinys ) .
Kaip sensta mano profesijos žmonės !!! Tokio darbo jaunimas nenori dirbti ax.gif
Baklažanai man labai skanu . Vasarinis maistas su sūriu , žieminis su mėsa. Apsiėdimas būna prigaminus biggrin.gif
Ingrida 4u.gif , prekybos centrui užtenka išeiginių treninginių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 30, 07:40)

Ingrida o pas jus bobausiai auga?

Ne mūsų krašto grybai.Dzūkija.Nors nesu ir rinkųsi,gal kur girioje,kur smėlynai,kirtimai?Man tai visada keista,kai renka gegučių batelius,tų yra ir dabar ir valgo.Taip ir norisi paklausti,jūs žmonės valgyti neturite?Pilnas šaldiklis normalių grybų. ax.gif Ekstrymo reikia?Bet žaidimas su gyvybe,nu ne.
Atsakyti