Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 15, 09:04)
Apie kugelį - aš mėgstu sukepusį. Toks kurį kepa puode man neskanus:) Skaniausias plonas ir suskrudęs. Todėl ir šildytas skanus, nes pasiskrudinu .
Kavos eini gerti ne dėl kavos... Dėl proceso . Nu jau Bilas su Geicu nuo to manęs neatpratins. Ty nuo žmonių .
Ir neatims malonumo pasėdėti kavinėj ir papliurpti su drauge  4u.gif
Pupelių visada namie pas mane yra. Ir aparatas ir kavinukas ir kitoks aparatas  biggrin.gif
Slogos ir aš nepamenu , kosulys pora kartų puolė per praėjusius metus ... bet mudu valkatos smile.gif Pigūs skrydžiai ,  kai lėktuvuose visi susigrūdę , o tada maistas ir kava tik kavinėse biggrin.gif
Aš pvz irgi ne visose kavinėse kavą  geriu ar valgau smile.gif  Jei keliauji telefonas kažkiek parodo .  O jei eini pagal nuojautą- 50 pr apsisuki ir išeini , tai kvapas, tai dar kažkas nepatinka.
Niekam savo nuomonės neperšu.

Man nebera potreikio pliurpt su draugem kavinese.
bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 vasario 2023 - 12:34
QUOTE(Luety @ 2023 02 15, 12:33)
Man nebera potreikio pliurpt su draugem kavinese.
bigsmile.gif  bigsmile.gif

Gėris draugės ir kava ...
Va nuvažiuoju Pvz iki Mukos su kokiais reikalais 4u.gif Gražioj vietoj , skani kava. Per pusvalanduką aptari darbinius, reikalus ir kitą biggrin.gif Jokie forumai gyvo žmogaus neatstos ...
Atsakyti
Tai ka Kowno ,Targu jiu (toks miestas) zemes drebejimas ir iki kleboniskio daejo?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 02 15, 14:26)
Tai ka Kowno ,Targu jiu (toks miestas) zemes drebejimas ir iki kleboniskio daejo?

ne tik Kowne tiltai byra ant visos Lietuvos čia šiteip...kiek pomentam tai jau trečias ...
Atsakyti
Ir pabaigai apie drauges ir kavą...
Mano gražus matytas vaizdas Italijoje:
rytas, nuošalus skerstgatviukas, jame maža kavinukė.
Ir trys italės močiutės geria kavą. Viena iš jų su vežiojamu deguonės balionu . Bet joms taip linksma , kad skamba visas kvartalas. Lyg vyną gertų ...

Lietuvoj statybininkai **darankiai , kaip ir Turkijoje.
O tiek gyrėsi turkų gidas, apie savo statybų komisijas, leidimus ir kt norint statyti .
Vsio ukradiena do nas.
Cemento nerasta ? Kaip Armėnijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 vasario 2023 - 14:35
Tai kad cia dar lenino ir kobos turbut statyti tie sugriuve tiltai.
O siaip tai cia z\emes daz\nis pasikeite,kas tas yr aiskint per sudetinga ,bet juk visos z\inot statine elektra,stovincia banga,ar kaip cia pasakyt.Tai va ta banga jau kitaip stovi,todel vibracija ir griauna viska ,kas blogai padeta.
Siaip tai tas ir sveikata veikia,bet velgi cia platus laukai insinuacijoms,nes nieks nez\ino kaip.Net gelez\ies eritrocituose teorija jau biski atgyveno biggrin.gif
Bulgarijoje irgi babos sedi knaipese,bet mane uz\knisa kad puodeliu nera, o is popieriaus as tik kelionese kartais geriu.Tai sedz\iu su buteliu mineralinio biggrin.gif
Atsakyti

Tai kad tiltas demontuojamas buvo.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 02 15, 11:26)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Maciau ir as,svarbiausia,kad zmones nenukentejo.Ir ziurejau video,tas tiltas buvo ardomas,kaip Pou pastebejo.
Buvom shopintis skuduru truputi,pavargau,kaip suva,mane labai visokie tokie reikalai nulauzia,dazniausiai b una,kad apsisuku net nepradejus ir einu namo. ax.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu si syk,kazkaip iskentejau,dar kazka ir nusipirkau.
Turiu pastebet asorimentas labai sumazejes,suprastejes ne tik maisto,bet ir rubu.Pas mus ima vyraut prekes is USA,Kambodza,Chinos nebematyt kazkaip.Ka tai galetu reiksti? biggrin.gif biggrin.gif
Pailsesiu ir i soda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 vasario 2023 - 15:44
Koks man gražus tas megztukas .
Gal kad modelis labai į mano mergytę panaši biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Paprastas kaip 3 kapeikos, bet taip stiliovai atrodo ax.gif Jaunai panelei bobutiškas megztukas.
MSM kaip Tau atrodo ? Jauna Tu pas mus 4u.gif
Atsakyti

Koks man gražus tas megztukas .
Gal kad modelis labai į mano mergytę panaši biggrin.gif

e4c819c2a6283c571a5ecf39149e93ca968.png

Paprastas kaip 3 kapeikos, bet taip stiliovai atrodo ax.gifJaunai panelei bobutiškas megztukas.
MSM kaip Tau atrodo ? Jauna Tu pas mus 4u.gif

Dabar galvoju kur jis man matytas sitas megztukas  :4u: fainas toks, man patinka tokie paprasti, prie daug ko galima paderint ir graziai ziurisi  :rolleyes: 

siandien man toks grynas sekmadienis. As vis dar is pizamos/chalato neislindau ir jau jauciu neislysiu  :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 02 15, 14:16)
Tai kad cia dar lenino ir kobos turbut statyti tie sugriuve tiltai.
O siaip tai cia z\emes daz\nis pasikeite,kas tas yr aiskint per sudetinga ,bet juk visos z\inot statine elektra,stovincia banga,ar kaip cia pasakyt.Tai va ta banga jau kitaip stovi,todel vibracija ir griauna viska ,kas blogai padeta.
Siaip tai tas ir sveikata veikia,bet velgi cia platus laukai insinuacijoms,nes nieks nez\ino kaip.Net gelez\ies eritrocituose teorija jau biski atgyveno biggrin.gif
Bulgarijoje irgi babos sedi knaipese,bet mane uz\knisa kad puodeliu nera, o is popieriaus as tik kelionese kartais geriu.Tai sedz\iu su buteliu mineralinio biggrin.gif

Laba,
Tiltas buvo demontuojamas. Prisimenat sūpynes, kur vienam lentos gale vienas, kitam- kitas. Tai čia tas pat principas. Demontuojant reikia išlaikyti pusiausvyrą. Per daug nuardė kairėje, dešinė nusvėrė. Reziume-sūpynės ir kelias į dangų.
Atsakyti
Ate, kaip tu laikasi?
Atsakyti