Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 15, 10:17)
Mano skoniui  Pamoka gersenė už Palatą  ax.gif Kaip ten sako - skoniui draugų nėra. Abu sunkūs... Ne tie chi-chi-cha-cha.
Pagal mane puodelių baimė truputi perdėta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Zeco mano krašte nedarydavo. parduotuvėse nelabai žiūriu į tokius skyrius... O  iš to ką  kartais perku pagaminto , yra kepta karkutė. Kokius 3 kartus gyvenime pirkusi .
Nevalgyčiau pirktų vėdarų  ax.gif Susibritkinčiau .
Saintlina, mudvi su dukryte igi svogūnų sriubos nevalgom smile.gif Smirda ... Vyru valgis, (kaip estiška  degtinė  biggrin.gif ).
Mukute, tau svarbu gerų daržovių daug valgyti. Kad užsiauginti tinkamą žarnyno armiją  4u.gif
Saintlina kaip Lesius ? Gal reikia laiko , kad imtų veikti papildai ?

Tiesa burokėlio testas rodo, kad viskas tvarkoje su žarnynu, bet kažkaip nelabai man jau tikisi...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 15, 09:17)
Nevalgyčiau pirktų vėdarų  ax.gif Susibritkinčiau .

Vyru valgis, (kaip estiška  degtinė  biggrin.gif ).

Saintlina kaip Lesius ? Gal reikia laiko , kad imtų veikti papildai ?

pirktų ir aš nevalgyčiau. Man tai aplamai ne tas patiekalas, kuris pašildytas patiktų. Nors taip pagalvojus, turbūt visi bulvių patiekalai tokie. Na, kokie cepelinai dar skanūs pakepti ir vėliau. Bet čia turbūt išimtis.

degtinė bet kokia man vyrų valgis, ne tik estiška ))

Tai jie gal veikia, tie papildai, ką aš žinau.. jis gerai jaučiasi, nebeviduriuoja. Bet ar čia nuo papildų, ar nuo sausiako (nes ir tas spec.gydomasis), tai negaliu pasakyt. Šiaip kažkokie rezultatai bus aiškesni tik pakartojus kraujo tyrimus. Po kokių poros mėnesių rekomendavo. Tada matys, ar krenta tas rodiklis.
Atsakyti
Muka, tu dar geri papildus ar vaistus kepenims?
Tai iškreiptas testas jei taip. Turi pagalbos virškinimui.

Saintlina aš bulvinių vėdarų ir viso nepripažįstu , kalbėjau apie kraujinius smile.gif
Kugelis skanus šildytas ax.gif Nesakyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 vasario 2023 - 09:59
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 15, 10:59)
Muka, tu dar geri papildus ar vaistus  kepenims?
Tai iškreiptas testas  jei taip. Turi pagalbos  virškinimui.

Saintlina aš bulvinių vėdarų ir viso nepripažįstu , kalbėjau apie kraujinius smile.gif
Kugelis skanus šildytas  ax.gif Nesakyk.

aha geriu silimariną...na tuomet gal ir iškreipia...
Atsakyti
Labas rytas,

nu gal ir perdeti tie mano puodeliai,nu bet va,uzmaciau ir man netiko.Ir abu pastebeje esam,kai eidavom daznai kavos gert po kavinukes,tikrai daznai sirgdavom virusinem,o kai nustojom,net per kovido pika,per visus tuos tris metus tik karta sirgom virusine ir tai slogos nebuvo.Ir pavasariniai vejai,ir perkaitimai siltnamyje ir isejimas i veja-nei karto.Ir nebenuvarysi manes i tas kavines,nebent,kaip mergina sako,tik su savo puodeliu,nu bet kazkaip man pereboras nesiotis savo puodeli,geriau perku pupeles ir darausi kava namie. biggrin.gif biggrin.gif
Laukiu,koks bus oras,prognozuoja siandien sauleta ir 13 silumos,bet kol kas nesimato tos saules biggrin.gif biggrin.gif o ryt jau lietus rodo bus.
Pirktu nei misrainiu,nei kokiu zelcu,nei vedaru niekada nepaimciau i burna,nors sako,niekada nesakyk niekada,bet iki siol tai dar nepirkus ir nezadu artimiausiu metu.Man bridku tokius dalykus valgyt.Nu va tokia fobike esu biggrin.gif biggrin.gif
Buvusioji parasysiu savo mamytes buvusius potyrius i az,nenoriu terst temos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 02 15, 10:02)
aha geriu silimariną...na tuomet gal ir iškreipia...

Kai baigsi gerti papildą , po kokios savaitės pabandyk privalgyti burokelių ( daug bigsmile.gif ) . tada matysi .

O kaip savijauta? Kartumas praėjo ? Jėgų daugiau ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 15, 09:59)
Kugelis skanus šildytas  ax.gif Nesakyk.

ne tas jau, ne tas.. ))))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 02 15, 08:13)
ne tas jau, ne tas.. ))))

Man irgi ne tas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 15, 11:08)
Kai baigsi gerti papildą , po kokios savaitės pabandyk privalgyti burokelių ( daug  bigsmile.gif ) . tada matysi .

O kaip savijauta? Kartumas praėjo ? Jėgų daugiau ?

Kartumo nėra dingo iškart kaip vaistus baigiau, o visą kitą tas pat verysad.gif Skambino reumatologas visi tyrimai geri išskyrus rodo uždegimą, kaip supratau CRB didelis ...penktadienį pakartotini tyrimai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 vasario 2023 - 10:59
Apie kugelį - aš mėgstu sukepusį. Toks kurį kepa puode man neskanus:) Skaniausias plonas ir suskrudęs. Todėl ir šildytas skanus, nes pasiskrudinu .
Kavos eini gerti ne dėl kavos... Dėl proceso . Nu jau Bilas su Geicu nuo to manęs neatpratins. Ty nuo žmonių .
Ir neatims malonumo pasėdėti kavinėj ir papliurpti su drauge 4u.gif
Pupelių visada namie pas mane yra. Ir aparatas ir kavinukas ir kitoks aparatas biggrin.gif
Slogos ir aš nepamenu , kosulys pora kartų puolė per praėjusius metus ... bet mudu valkatos smile.gif Pigūs skrydžiai , kai lėktuvuose visi susigrūdę , o tada maistas ir kava tik kavinėse biggrin.gif
Aš pvz irgi ne visose kavinėse kavą geriu ar valgau smile.gif Jei keliauji telefonas kažkiek parodo . O jei eini pagal nuojautą- 50 pr apsisuki ir išeini , tai kvapas, tai dar kažkas nepatinka.
Niekam savo nuomonės neperšu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 vasario 2023 - 11:07

Labas rytas visoms :4u: man siandien laisva, sestadieni dirbsiu tai siandien ilsiuosi :rolleyes: 

vakar pabaigiau kuna,  reiks pradet rankoves, kaip tik ir siulus vakar gavau  :)  

Atsakyti
Didelis ,dideliausias ACIU uz patarimus wub.gif
Atsakyti