Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Cibulynė, tai kepta silkė ir svogūnai tokiam švelniam marinate. Sriuba, valgoma šalta su bulvėmis, virtomis su lupyna.

Atsakyti
Laba,noriu trumpam sutrukdyt 4u.gif daug cia jusu nusimananciu,gal patarsit.Prietelka turi neurodemita.Kiek skaiciau jis negydomas,tik galima apmalsint simptomus.Parode ranka-ziauriai atrodo blink.gif Gal kokiu zoliu kompresus?Nenori prietelka chemijos,tik pridursiu ,kad vokietuke ji.Dekui,kas pasisakysit,daugiau nedrumsiu jum vandenu biggrin.gif ,nesu stipri rasytoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 14, 16:25)
Aš kartais verdu prancūzišką svogūnų sriubą .

Koks striošnas patiekalas blink.gif

Pamenu, kartą su tokiu fainu kavalierium nuvažiavom į Kauno Metropolį. Ir užsisakėm kažkokį mėsos patiekalą. Prapjaunu - o ten svogūūūnų.. ir nepatogu nevalgyt, ir valgyt neprisiverčiu. Suvalgiau kažkiek nekramtydama ))

DUSIA, Kazlo Pamoka, sakei, geriausią įspūdį iš paskutiniųjų jo spektaklių paliko? Verta eiti? Išlindo skelbimas apie naują spektaklį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 vasario 2023 - 19:33
QUOTE(saintlina @ 2023 02 14, 19:22)
Koks striošnas patiekalas  blink.gif

Pamenu, kartą su tokiu fainu kavalierium nuvažiavom į Kauno Metropolį. Ir užsisakėm kažkokį mėsos patiekalą. Prapjaunu - o ten svogūūūnų.. ir nepatogu nevalgyt, ir valgyt neprisiverčiu. Suvalgiau kažkiek nekramtydama ))

DUSIA, Kazlo Pamoka, sakei, geriausią įspūdį iš paskutiniųjų jo spektaklių paliko? Verta eiti? Išlindo skelbimas apie naują spektaklį smile.gif

Man labai patiko Pamoka 4u.gif Pagal mane verta. Jei nepatiks žinosi kas kaltas biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus buvo labai grazus oras,net iki 12 silumos.Vaziavom i soda,neiskentem,pasodinau siltnamyje truputi zirniu,nes lauke balandziai viska nulesa,istampo,nebekovosiu,nutariau pasisodint kampeli siltnamyje.Dar pasejau salotu,spinatu.Isravejau du tarplysvius,vesim vel medzio drozles,nes tarplysviuose zoles kilimeliai nepasiteisino.Jei ryt bus dar toks grazus oras,vaziuosim uzbaigt.Smagu,silta grazu,Miestas zydi narcizais,o mano sode dar ne,tik iskelti ziedai,bet nezydi.
Kraujinius vedarus virdavo anyta is Suvalkijos,pas mus Klaipedos kraste nezinau,bent musu seimoj nedarydavo.Kepenine,plautine desra,taip,o skaniausia tai skrebuciai nuo tirpintu lasiniu budavo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vėdarus parduotuvėje pirkdavau,būdavo pilna.Dabar kodėl nebe būna?Zelcą katinams pirkdvo žmonės,nors ir valgydavo retas kas. ax.gif
Po spinduliuotės namo,rytoj išeiginė jei ką. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Kaip gyvos po Valentinkės?

Kadangi labaiausiai myliu save, tai išlėkiau į vakarinę jogos treniruotę :D . Labai gera buvo su daug tempimo pratimų.

Luety pavydžiu Tau tokio gero oro :4u: 

Ryt laisva, kaifas... sėdėsiu ant sofos su mezginiu. Gal pabaigsiu rankoves.

Gražios dienos :4u:​ 

Atsakyti
Labos smile.gif

Kraujininių vėdarų nieks nedarydavo pas mumi,bet pirktdavo man skanu ax.gif jo Dusia ypač pakepinti. Mėgstu ir bulvinius vėdarus 4u.gif Ai ko aš nemėgstu tiesa dabar etapas nuo mėsos bloga darosi negaliu net žiūrėti o jeigu kokį steiką patiektų ... matyt toks vaikščiojimas...
Buvusioji nieko negaliu patarti verysad.gif
Saintlina mačiau Pamoką, geras spektaklis, bet man Palata daugiau paliko ...bet verta pamatyti abu ....
Ingrida na va antra savaitė prabėgo 4u.gif o tu vis spirgi kaimukan varysi?
O man ryt mamuko gimkė... taip įdomiai susiklostė mama 02.16, aa močiutė 07.06, o va brolio dukra 03.11 visos per išeigines biggrin.gif

Atsakyti
Luety ,ne skrebuciai , o spirguciai.
O jusu baimes del kavos puodeliu yra gerokai perdetos.
Buvusioji,stiprus bet kokiu odos ligu vaistas yra medetkos,ringerbliumes,vokiskai.Tiesa maximalu efekta jos duoda irgi ju arbata parauginus,z\odz\iu pagal paskutine mada ,kaip cia pasakius - pazojkinus.Nuo z\ojkos.Cia i vidu.Isoriskai tai tepalai,tinkturos .
O siaip tai as bandau bandau suprast ,kas sukelia visus situs berimus.Ir kiek viskas man susiveda i maz\a t kileriu idarbinima.Taip pat it mukutei ,iseitis gal butu kokie nenkenksmingi imunomoduliatoriai.
Atsakyti

Labas rytas,

vėl pusė nakties atviromis akimis.

Laba,noriu trumpam sutrukdyt 4u.gifdaug cia jusu nusimananciu,gal patarsit.Prietelka turi neurodemita.Kiek skaiciau jis negydomas,tik galima apmalsint simptomus.Parode ranka-ziauriai atrodo blink.gifGal kokiu zoliu kompresus?Nenori prietelka chemijos,tik pridursiu ,kad vokietuke ji.Dekui,kas pasisakysit,daugiau nedrumsiu jum vandenu biggrin.gif,nesu stipri rasytoja tongue.gif

Buvusioji, suaugęs žmogus daugiau mažiau jau žino, kas jam labiausiai netinka. Jei nieko nežino, reikia daryt kaip vaikui - viską iš aplinkos šalinti ir pamažu sugrąžinti - stebėti, kas neturi įtakos, o nuo ko blogėja. Iš maisto išbraukti tuos produktus, kurie dažniausiai gali sudirginti: riešutai, pieno produktai, kiaušiniai, saldumynai, tekstilę trumpam iš namų iškelti, visa chemija namuose kuo natūralesnė - skalbikliai,  minkštikliai, indų polvikliai, net tualeto gaivikliai. Na ir drėkinimas tiek odos, tiek oro.

Greičiausiais efektas su hormoniniais tepalais, bet jei nenori naudoti, tai tepalai, emolientai.

Yra toks neblogas Dexyane MeD Ducray kremas, gali pabandyti. Kremai su šlapalu visokie - bet kai kuriems jie netinka. Iš esmės, reikia rasti tinkamus. Na ir stresas gali išprovokuot.

Tai čia tokie įprasti patarimai. 

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 02 15, 08:25)
Saintlina mačiau Pamoką, geras spektaklis, bet man Palata daugiau paliko ...

Palatos Vilniuj nerodo.. O į Pamoką eisiu, ačiū už rekomedaciją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 14, 21:37)
Man labai patiko Pamoka  4u.gif Pagal mane verta. Jei nepatiks žinosi kas kaltas  biggrin.gif

Nusipirkau smile.gif Nu kas kaltas gali būt, tai tik mano blogas skonis )))
Bet užtat pagaliau pataikiau bilietus antroj eilėj nusipirkt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 15, 06:29)
Zelcą katinams pirkdvo žmonės,nors ir valgydavo retas kas. ax.gif
Po spinduliuotės namo,rytoj išeiginė jei ką. mirksiukas.gif

žinau bent kelis, kuriems baisiai skanu tas zelcas smile.gif Žmones, ne katinus ))

O penktadienį vėl reiks važiuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 vasario 2023 - 08:59
Mano skoniui Pamoka gersenė už Palatą ax.gif Kaip ten sako - skoniui draugų nėra. Abu sunkūs... Ne tie chi-chi-cha-cha.
Pagal mane puodelių baimė truputi perdėta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zeco mano krašte nedarydavo. parduotuvėse nelabai žiūriu į tokius skyrius... O iš to ką kartais perku pagaminto , yra kepta karkutė. Kokius 3 kartus gyvenime pirkusi .
Nevalgyčiau pirktų vėdarų ax.gif Susibritkinčiau .
Saintlina, mudvi su dukryte igi svogūnų sriubos nevalgom smile.gif Smirda ... Vyru valgis, (kaip estiška degtinė biggrin.gif ).
Mukute, tau svarbu gerų daržovių daug valgyti. Kad užsiauginti tinkamą žarnyno armiją 4u.gif
Saintlina kaip Lesius ? Gal reikia laiko , kad imtų veikti papildai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 vasario 2023 - 09:35