Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 29, 07:41)

Santlina, dar augini laukus arbūzų ? Pamenu iš senos temos  mirksiukas.gif

Ingrida mašinių detalės labai brangsta.

ne laukus, bet auginu smile.gif

nu pliaaa, ir šitos.. man reik tvarkyt kondiškės kokį tai ventiliatorių...
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 03 29, 12:20)
Į šonus mėto

va va, man taip dar nėr buvę iki to kovido, kad į šonus mėtytų. Ne silpnumas, o būtent va toks svaigimas, kad eini ir užneša į šoną. Praeis pamažėle. Gulėk, sveik.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 29, 12:08)
labai gražūs daigai 4u.gif

ačiū. Pati po savaitės nelabai pažinau )) išvežiau į kaimą, ten šiltnamy tupi. Mama parneša nakčiai, ryte nuneša. Tai visai kitos sąlygos nei ant palangės.
O pagrindiniai tai dar pusės sprindžio dydžio namie sėdi.
Atsakyti

ne laukus, bet auginu smile.gif

nu pliaaa, ir šitos.. man reik tvarkyt kondiškės kokį tai ventiliatorių...
Papildyta:

va va, man taip dar nėr buvę iki to kovido, kad į šonus mėtytų. Ne silpnumas, o būtent va toks svaigimas, kad eini ir užneša į šoną. Praeis pamažėle. Gulėk, sveik.
Papildyta:

ačiū. Pati po savaitės nelabai pažinau )) išvežiau į kaimą, ten šiltnamy tupi. Mama parneša nakčiai, ryte nuneša. Tai visai kitos sąlygos nei ant palangės.
O pagrindiniai tai dar pusės sprindžio dydžio namie sėdi.

Maniškis vasarą tvarkė ventiliatorių, jau sočiai sumokėjo. Tad geriau nelauk šiltų orų, kai ir taip tiems darbams paklausa išauga.

Na lauksiu, kada čia nustos mane mėtyt ta corona :)

Kai prie namų, tai super, gali paniančyt :)

Atsakyti
Saintlina,arbūzus geriau lauke auginti?Norėjau vieną šiltnamį skirti arbūzams,melionams.Dabar galvoju arbūzus laukan kišti,melionus ir dummpūnes į šiltnamį.Labai mėgstu dumplūnes.
O tu suvalgai melionus?Kai prasideda neturiu kur kišti ir šaldžiau,bet kad šaldytų niekas neori. bigsmile.gif Jei bus geri metai gal koks džemas išeitų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 29, 12:50)
Saintlina,arbūzus geriau lauke auginti?Norėjau vieną šiltnamį skirti arbūzams,melionams.Dabar galvoju arbūzus laukan kišti,melionus ir dummpūnes į šiltnamį.Labai mėgstu dumplūnes.
O tu suvalgai melionus?Kai prasideda neturiu kur kišti ir šaldžiau,bet kad šaldytų niekas neori. bigsmile.gif Jei bus geri metai gal koks džemas išeitų? ax.gif

bent juos lietuviškuosius tikrai geriau lauke. Bandžiau šiltnamy - lauke derėjo kur kas geriau.
Melionai pas mane tik vienais metais derėjo, bet buvo mažiukai. O kokuus tu augini? Gal reiktų pabandyt šiltnamy kelis melionus augint, abo šituos irgi lauke sodinau?
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 03 29, 12:46)
Maniškis vasarą tvarkė ventiliatorių, jau sočiai sumokėjo. Tad geriau nelauk šiltų orų, kai ir taip tiems darbams paklausa išauga.

ta kondiškė jau ir taip kaip pusė mašinos turbūt kainavo ))) o dar ventiliatorius nepradėtas judint )) gerai, klibinsiu ką nors, kad pradėtų ieškot meistrų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 29, 12:57)
bent juos lietuviškuosius tikrai geriau lauke. Bandžiau šiltnamy - lauke derėjo kur kas geriau.
Melionai pas mane tik vienais metais derėjo, bet buvo mažiukai. O kokuus tu augini? Gal reiktų pabandyt šiltnamy kelis melionus augint, abo šituos irgi lauke sodinau?

Pernai iš fb yyriškio pirkau sėklas įvairias.Pasilikau po pusę pokelio,tikiuosi bus daigios?Geriausiai derėjo tie geltoni apvalūs melionai.Pavadinimų dabar nepasakysiu ir pilki gerai derėjo. ax.gif Pernai gerai derėjo ir lauke,neaišku kokia šiemet bus vasarą? ax.gif
Paiilsėjome,papietavome,einu toliau kasti velėnos.Taip gera,viena,nereikia galvoti ką pagaminti valgyti. mirksiukas.gif Laukiu jei lyti pradės,lysiu į šiltnamius.
Atsakyti
ką skanaus gaminate iš baklažano apart ant laužo ax.gif
saintlina pomikai blink.gif ptfu ptfu ptfu kad nenudyvinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 29 kovo 2022 - 13:49
Man skaniausia tai siaip pakepti ripkom su cesnakiniu padazu.Ziemai gerai i stiklainius prigrust ,iskepu orkaiteje ,nulupu ,dedu i stiklainius ir ar su pomidorais ar su paprikom ,bile kuo ,uzpilu aliejum,ziema puikiausias ratatulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 29, 15:06)
Man skaniausia tai siaip pakepti ripkom su cesnakiniu padazu.Ziemai gerai i stiklainius prigrust ,iskepu orkaiteje ,nulupu ,dedu i stiklainius ir ar su pomidorais ar su paprikom ,bile kuo ,uzpilu aliejum,ziema puikiausias ratatulis biggrin.gif

o tu lyg mokinai kaip nuimti kartumą pamirkinti ane cielus vandenyje?
Atsakyti
Ne , ne cielus ,pjaustytus.Paskui padziovint ,kad aliejus nesitaskytu labai biggrin.gif
O is melionu tai nebent tas vaisiu celofanas skanu ,zodziu blenderiuotas vaisius tepamas ant popieriaus ir dziovinamas.O dzemas skaniausias su vanile,kiek cukraus sugadinau ,bandydama isvirt skanu dzema su kazkuo rugsciu,vistiek bjaurus gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 29, 15:20)
Ne , ne cielus ,pjaustytus.Paskui padziovint ,kad aliejus nesitaskytu labai biggrin.gif
O is melionu tai nebent tas vaisiu celofanas skanu ,zodziu blenderiuotas vaisius tepamas ant popieriaus ir dziovinamas.O dzemas skaniausias su vanile,kiek cukraus sugadinau ,bandydama isvirt skanu dzema su kazkuo rugsciu,vistiek bjaurus gaunasi biggrin.gif

ok reikės savaitgalį mislinti kon daryti su jais smile.gif
Atsakyti

ok reikės savaitgalį mislinti kon daryti su jais smile.gif

Įdaryti mesa.  Recepta parašysiu....

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 29, 14:20)

Kadangi tais celofanais užsiimu, tai įdomu, ar tau tas blenderiuotas melionas nesutrūkinėja?
Būna specialių padėklų tiems reikalams pirkt, bet jei nedideliais kiekiais savo reikmėms, tai gerai ir popierius smile.gif
Atsakyti