Luety - man tarybinių laikų skiepai labai primena koronos vakcinaciją Salė , daktarai , paklausinėja, padedi parašą po anketa ir viskas. Tada nedėdavom parašo O tėvai net nežinodavo , kad skiepyja.
Tik biški privatumo - ne bendroj salėje duria Palapinėje. Tarybiniais laikais visi pusnuogiai bendroj patalpoj. Fek... O paaugliai taigi adatų bijo , kai kas aplsta.
Rimčiausiai skiepyjo mano vaikus. Gydytoja pasižiūri į kortelę - kada sirgo, kokie vaistai vartoti , patikrina gerklę. Temperatūros nematuodavo . Kažkaip manimi pasitikėjo , kad sergančių vaikų neskiepysiu. Ir tikrai ne kartą atidėdavo skiepus , liepdavo ateiti vėliau . Kai ką dviems savaitėms , kai ką ir ilgiau .
saintlina, veltinius gaminsi? 😁
O aš rekomenduoju kai atšils aplankyti trakų vokės dvarą. Buvau neseniai , labai patiko, reiks pakartot kai gamta sužaliuos. Tiškevičių dvaras, labai panašus i Palangos. Tarpkitko i snd temą vaikų turejo nemažai, bet blogą lemtį irgi, vyrai mirdavo jauni, vos per 40
Labas rytas Vakar neturejau jegu skaityt ir bendraut, jauciu ir mane slegis paveike net miegot nuejau anksciau nes nesupratau nieko ka skaiciau, viskas pro sali....
Del tu mano Addi virbalu kur pirkau - valas atskira gyvenima gyvena - va https://www.addineed...dles-3504-p.asp
Ar ten masazuoja delnus kol mezgi dar pasakyt negaliu, cia taip as ju puslapi perskaiciau. Tikriausiai reklaminis triukas nors nu paimiau i delna gal ir jauciasi kazkas, visgi nera lygus virbalas daugiau galesiu pasakyt kai kojnes kokias pamegzt galesiu su jais. Bet dabar reik paskutinius du kamuoliukus vyro megztini sumegzt, tada uzsisakyt daugiau.... suletejo mano mezgimai su mokslais.
Saintlina - dar nesenai tarp kitko kazkur maciau megztuka kuris buvo numegztas is suns plauku surinktu per jo visa gyvenima. Labai gerai atrode. As bijau pagalvot kaip musiskis sersis... meta savo baby hair dabar ir tai tie plaukai VISUR.
Jau darbe iiilgai ruošiausi oi ilgai ale išsiruošiau
Saintlina eina sau tikrai veltinius gali velti
Į temą apie sovietus žinau ir ne vieną žmogų kuriam prie sovietų buvo rojus, tik laisvė atėmė viską iš jų... ir ką gali ginčytis su tokiais... na jiems gerai buvo viskas tiko, patiko, visko užteko ...Kurpaliaus vieno nėra....
AA nepatikėsi kokį serialą pradėjau žiūrėti ogi Lost
Tiesa visai nieko tas linų sėmenų kisielius man net skanus
Aš gal savaitgalį kišiu sėkliukes...
Ingrida džiaugiasi mano širdis už tave
Apie Ex cucika ir aš vis pamislinu...o mažne gal grįžo....
oo, kiek aš fb pas kolistus matau visko primegzto )) Per padoriai apaugusio kolio gyvenimą nežinau kiek megztukų išeitų bet megztukus iš jų vilnos mezga labai retai. Kas turi, sako, kad per karšta juos vilkėti.
O auksiukas turi poplaukį?
Papildyta:
veltinių tai gal ne ))) bet vis renku, gal kada prisiruošiu išsiųst, kad suverptų. Tik ką paskui su siūlais daryt kai aš nemezgu )))
Buvau tam dvare (tiksliau jo parke) jau ne vieną kartą. O galima jį ir viduj apžiūrėt? Kažkur mačiau, kad šventės ten organizuojamos, tai pamaniau, kad šiaip pavieniai lankytojai gal nelabai laukiami. Jis privatus, kiek suprantu.
O šiaip mano ypač mylimas yr Užutrakio dvaro parkas. Ten važiuoju ir važiuoju, niekad nenusibosta
Iš siūlų su šuns vilna esu mezgusi kojines. Labai šiltos, šiltesnės už 100 pr. avies. Grynos šuns vilnos siūlų nemačiusi pirkti . Kad sukaršti ir suverpti maišo su avies vilna. Kvapą turi bent jau tie kur aš pirkau . Bet man ir tikros vilnos siūlai kvapą turi . Visokie merinai , kašmyrai ir kitas gėris jau nebe. Kai parsinešiau šuns vilnos siūlus namo tai katė pasiuto Visą vakarą kovojo su siūlų sruoga. Manau jautėsi šunį nugalėjusi
Saintlina, lankomas vidus, yra bilietai manau simboliška kaina, savivaldybe Vilniaus valdytojas. Su gide buvom, tai labai patiko. Dar ten rūsy vaikams edukacijos vyksta
Man dar labai patiko Taujėnų dvaras, ten jaučiu privatus, bet su bilietais irgi lankomas
Kai parsinešiau šuns vilnos siūlus namo tai katė pasiuto Visą vakarą kovojo su siūlų sruoga. Manau jautėsi šunį nugalėjusi
supratimo neturiu. Žinau, kad verpia. O kaip paruošia, nežinau. Ir taip, rekomenduoja maišyti. Kaip man verpėja sakė, idealiausia su alpaka.
prisijuokiau iš tavo katės
As tai turiu savo avių vilnos karšinio ir siūlų, vėžiau vilną i ukmergę, kad sukarštų ir suverptų
Man dar labai patiko Taujėnų dvaras, ten jaučiu privatus, bet su bilietais irgi lankomas
reiks kada aplankyt ir vidų
Taujėnų dvaro parkas nerealus, labai patiko. O viduj tik tiek buvom, kiek reikėjo pereiti į kiemą. Aš, kaip visada, su šuniu gi Mes kai važiavom, vartai buvo uždaryti, praeiti praleido per pačius rūmus. Už parko lankymą irgi mokėjom. Bet tai mes ir po tą parką gal tris valandas vaikštinėjom.