QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 29, 04:53)
Luety ,as turiu tuos shpalerinius medelius ,obelaites ir kriause.Su dizainu tai blogai ,nesekasi man suformuot ,bet vaisius tai veda,tik visi klausineja kas cia per obelys ir kriauses krumai? Bet labai skanus ,turbut buvo skirti intensyviems pramoniniams sodams ,nes trasa tai megsta.Is senos vistides toki sluoksni meslo islupau ir apdejau nesmulkinus ,tai ir mulcas ir trasa.O suformuot tai graziai man neiseina,kai zydi apgeniu vaisines sakeles tas mazas ir tiek.Bet reiks suvirint ir atramas ,gelezis jau trys metai kaip nupirkta kepso.Kriausei buvo kazkoks gabalas armaturos savartyne rastas,bet siemet jau isaugo ir siaip taip atlaisvinau ir nuemiau.Reiks naujo.
labas rytas,
mano brolis augina tokia,kaip as,kad pirkau.Braeburn kazkokia veisle,pagal aprasyma atrodo gera.
Ju sheipui daryt nereikia jokiu geleziniu atramu,jos labai mazutes,galima augint vienu aukstu arba dvien,kaip nori.Jokiu problemu su saku islenkimu nera,kai tik ima augt,palieki viena centre,mazutes,kur tau netinka,ne i ta puse isaugo,nukerpi,o sonines risi prie atramu.\pas mus medines bus,ir pas daug ka sode maciau medines.Jos aukstos nebuna,yra skirtos kaip tvorele kokiam nors zolynui ar takeliui
https://www.youtube....h?v=_gO0dOjrpuw
Paauginsim,pamatysim,bet turesiu bedu,nes vakar pasodinom,o si ryta pasirode prognozes,kad atsals savaites vidduryje oras naktimis iki -1,tai jau sode bus daugiau,kazin ar agro isukimas pades jai islikt?Ir pomidorus vakar antra eile sukisau i zeme siltnamyje.Nu zodziu,darbo bus dangstant.
Is to ankstaus sejimo,tai turiu dvi paprikas su jau treciu vainiku,o kitos,ispikiuotos dar tik leidzia pirmus lapeliu is vidurio.Bet paskaitau jus,galvoju,jei jus dar tik pikuojat,gal ir as dar nesusivelinsiu su saviskem.
As ,kiek bandziau i tuos tamponus,tiek man nepasiteisino.Tiesiai i zeme visada kisu,uzdedu plevele,dedu ant radiatoriaus kol sudygsta.Jei dygsta,tai dygsta greitai,jei ne,reik perset,Pomidorai visada sudygsta,tik va su paprikom beda.
Pikuoju i savo sutaupytus nuo grietines,nuo jogurto tokius puslitrinius puodelius plastnasinius,jie labai luzineja po ziemos,tai vis pasitaupau pakeitimui per metus,isduriu dugne skyles ir gerai,nors kvedratiniai vazoneliai but perfect,bet pirk dabar,ai ,gerai ka turiu,mano nedaug tu pomiku,nors siemet irgi daug pasisodinau,beveik dvigubai,tai bandysiu sodint dar viena eile palei siena,kur paprikos augdavo,o paprikas i lauka,i tuneliuka kist.Cia taip mastau,o kaip iseis nezinau.