Labas rytas,
pas mus vel grazu,bet rodo lietu busiant po pietu.But gerai,nes lietaus reikia.Svarbu,kad po jo oras isliktu siltas.
Vakar pirkau obelaite ir vynuoge.Vynuoge gales lipt ant pavesines,o obelaite tokia mazute,kur sakas reikia rist prie tvoreles,lenkiant i abu sonus ir sudarant T raide.As tokios ir norejau.Apvaziavom visus arti esancius garden centrus ir nekur neradom,Kur radom,tai kainos netinkamos man,po £70 ir jau paaugintos,mano ugio.As tokiu nenorejau,gryzom ir pakeliui i soda uzsukom i nedideli garden centriuka netoli musu sodu ir ten radom viska ko norejom.O ieskojom dievu kazin kur.
Dusia,liemenes nebaigiau,kai jau buvo mano akiai gerai ilgis,surinkau akis ir pasimatavau ir pamaciau,kad noriu ilgesnes,tai nuardziau iki pazastu ir mezgu i virsu vel.Reiktu manekeno,bet kur ji statyt pas mane,ir taip neturiu mezgimui kampo.
Jo su asocialiais kaimynais ne kas,jie sunkiai supranta normalia situacija.As turbut bandyciau pradzioj gerumu,jei nesuprastu,tada jau piktai.Jie gi gali pradzioj gatves uzsirasyt lentele,kad sodyboj tokioj ir tokioj parduodami laisvai vaiksciojanciu vistu kiausiniai.Arba tu,Ingrida,gali parasyt klientams,surasyt savo ka parduodi ir ju kiausus paminet ir idet telefonus.Kas nores,tas nusipirks,svarbu isaiskint kaimynei,kad taip tavo klientams geriausia,ir kad jie pirmiausia tavo klientai-sveciai.Bet vargiai ar supras tie tavo kaimynai,bet bandyt verta.
Dusia,o mano ridiku nebus,persilta jau jiems,pasejau kitokiu,kurie nebijo silumos,bet jie tik panasus i ridikus.Reikejo man koki sausi gal set,nes sunku nutvert ta laika iki uzsildymo,buna ne vienodai.Pvz,pernai buvo saltas ir velyvas pavasaris,siemet staigiai ir anksti.
Muka,as daugiau bulviu sodinau
6kg ir dar 14 bulviu kibiruose,pasizaidimui,nes liko,o zemes nebera,tos skirtos bulvem.
Grazu pas mus,magnolijos isbujoje visur,daug kas zydi,vibracijos kuno kyla ziurint i gamta.
Pou-
viskas bus gerai.
Ate,kaip laikaisi.
Mano du anukai is 4 kosti,sloguoja,vakar sunus klause,kaip taures statyt,sakau ar turi temperos,sako ne,tai sakau gal nestatyk dar,sako pasidaro plauciai pralaidus,nera gerai,jei del kokio tik kosulio statai.Kokia jusu nuomone.Zinau,kad tai senoviskas naminis budas,bet mes visi su tuo uzaugom.