Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 28, 09:42)
Pou kaip sveikatos Tavo šiandiena ? Gerėja?
Ingrida, taip nebūna kad ir vilkas sotus ir avis sveika. Jei čia Tavo problematiški kaimynai , kurie karvę kankina ir braškes vagia  -  tai arba prisitaikai prie jų keistenybių,  arba vieną kartą ir visiems laikams pastatai  į vietą ... Kad net pažiūrėti Tavo pusėn bijotų .

Žinai tokie gali ir padegti.Mb sako geriau taikiai gyvename. ax.gif Bijau ,ne duok dieve sūnus recidyvas grįš iš kalėjimo.Na jis ilgai laisvėje nebūna,bet kol būna. unsure.gif
Atsakyti
O tai koks skirtumas ar as pykstu ar ne?
Tavo poziuris i socialines rizikos individus aiskus.
Nori padaryt kaima prestizine vieta gyvent ir sukelt NT kainas? Mokykis socialines inzinerijos ir neurolingvistinio programavimo.
Atsakyti

Pou kaip sveikatos Tavo šiandiena ? Gerėja?
Ingrida, taip nebūna kad ir vilkas sotus ir avis sveika. Jei čia Tavo problematiški kaimynai , kurie karvę kankina ir braškes vagia - tai arba prisitaikai prie jų keistenybių, arba vieną kartą ir visiems laikams pastatai į vietą ... Kad net pažiūrėti Tavo pusėn bijotų .

Po truputį. Vakar buvo pirma diena, kai dieną temperatūra neužkilo, naktį buvo dar. Bet jau geriau, tik nesusvietnas silpnumas, kojos dreba. Bijau džiaugtis, bet tikriausiai, kad tik gerės.

Atsakyti
Pou smagu girdėti , kad sveiksti 4u.gif
Ingrida, nesiūlau pyktis... Ir dar su kaimynais . Svarbu išlaikyti atstumą , kad privengtų . Yra būdų ir be jėgos demonstravimo 4u.gif
Tie Tavo "geruliai " prašymo tikrai nesupras. O man kaip svečiui būtų minusas jei kokia tai murzina boba baladojasi aplink ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 28, 10:30)
Ingrida, nesiūlau pyktis... Ir dar su kaimynais . Svarbu  išlaikyti atstumą , kad privengtų . Yra būdų ir be jėgos demonstravimo  4u.gif
Tie Tavo "geruliai " prašymo tikrai nesupras. O man kaip svečiui būtų minusas jei kokia tai murzina boba baladojasi aplink ...

Na tu mane supratai? biggrin.gif biggrin.gif Net susijuokiau,įsivaizdavųsi.
Stengiuosi su kaimynais jokių bendravimų,bet tik išeinu į kiemą ką nors dirbti,tuoj prisistato,kelis kartus pasakiau,nepyk turiu daug darbo. ax.gif
Vėjas siaubingas,mano čiužinio paklodę,nuplėšė nuo virvės net.Bet turėtų gerai džiūti.
Bet bitės skraido. rolleyes.gif
Bandau kasti žemelę.Sūnus sakė jau kaip mes įdegę,reikia jau kremą teptis,jokių kurortų. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

pas mus vel grazu,bet rodo lietu busiant po pietu.But gerai,nes lietaus reikia.Svarbu,kad po jo oras isliktu siltas.
Vakar pirkau obelaite ir vynuoge.Vynuoge gales lipt ant pavesines,o obelaite tokia mazute,kur sakas reikia rist prie tvoreles,lenkiant i abu sonus ir sudarant T raide.As tokios ir norejau.Apvaziavom visus arti esancius garden centrus ir nekur neradom,Kur radom,tai kainos netinkamos man,po £70 ir jau paaugintos,mano ugio.As tokiu nenorejau,gryzom ir pakeliui i soda uzsukom i nedideli garden centriuka netoli musu sodu ir ten radom viska ko norejom.O ieskojom dievu kazin kur. biggrin.gif biggrin.gif
Dusia,liemenes nebaigiau,kai jau buvo mano akiai gerai ilgis,surinkau akis ir pasimatavau ir pamaciau,kad noriu ilgesnes,tai nuardziau iki pazastu ir mezgu i virsu vel.Reiktu manekeno,bet kur ji statyt pas mane,ir taip neturiu mezgimui kampo.
Jo su asocialiais kaimynais ne kas,jie sunkiai supranta normalia situacija.As turbut bandyciau pradzioj gerumu,jei nesuprastu,tada jau piktai.Jie gi gali pradzioj gatves uzsirasyt lentele,kad sodyboj tokioj ir tokioj parduodami laisvai vaiksciojanciu vistu kiausiniai.Arba tu,Ingrida,gali parasyt klientams,surasyt savo ka parduodi ir ju kiausus paminet ir idet telefonus.Kas nores,tas nusipirks,svarbu isaiskint kaimynei,kad taip tavo klientams geriausia,ir kad jie pirmiausia tavo klientai-sveciai.Bet vargiai ar supras tie tavo kaimynai,bet bandyt verta.
Dusia,o mano ridiku nebus,persilta jau jiems,pasejau kitokiu,kurie nebijo silumos,bet jie tik panasus i ridikus.Reikejo man koki sausi gal set,nes sunku nutvert ta laika iki uzsildymo,buna ne vienodai.Pvz,pernai buvo saltas ir velyvas pavasaris,siemet staigiai ir anksti.
Muka,as daugiau bulviu sodinau biggrin.gif 6kg ir dar 14 bulviu kibiruose,pasizaidimui,nes liko,o zemes nebera,tos skirtos bulvem.
Grazu pas mus,magnolijos isbujoje visur,daug kas zydi,vibracijos kuno kyla ziurint i gamta.
Pou- 4u.gif 4u.gif viskas bus gerai.
Ate,kaip laikaisi.
Mano du anukai is 4 kosti,sloguoja,vakar sunus klause,kaip taures statyt,sakau ar turi temperos,sako ne,tai sakau gal nestatyk dar,sako pasidaro plauciai pralaidus,nera gerai,jei del kokio tik kosulio statai.Kokia jusu nuomone.Zinau,kad tai senoviskas naminis budas,bet mes visi su tuo uzaugom. ax.gif

Atsakyti
Luety vaikystėje man niekas tauriu nestatydavo ... bet aš ir nesirgau smile.gif
Labiausiai buvau nusisirgusi ir sulūžus kai vaikai maži buvo. Žinau , kad statė man... padėjo.

Ingrida apie Tavo ir kaimynų santykius pasakysiu tarmiškai : UŽSILEIDAI ...
Vyras pyz**** braškes , o žmona ateina pasilkalbėti ?

Bepiga čia man kalbėti , aš esu valdinga bigsmile.gif Juo labiau pikta tuo tyliau kalbu .
Valdingiausia iš mano pažįstamų buvo MB mama. Niekada balso nėra pakėlusi , bet viskas sukdavosi apie ją ... Tiek darbe tiek namie .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 kovo 2022 - 12:42
Luety,esu stačiųsi vaikams.Dabar sako-atgyvena? ax.gif

Dusia ten nėra nei vyrų nei žmonų,brolis lenda į daržą,sesuo kaušinius pardavinėja.Sako kaime sesers ir 4 vaikai nuo brolio. ax.gif Už tai pas visus protinė negalia.Dėl ko man ir baisu. ax.gif
Nieko dirbti neįmanoma buvo dirbti lauke,vėjas.Tai nors žoleles susitvarkiau,pamezgiau. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Parėjau. Bandžiau anksčiau pareit, bet kai per 3 kartus prisijungt negaliu, vis atmeta, tai ir dedu į šoną tą reikalą. Pabandau, neišeina, nu ir nereik vadinasi. Neturiu kantrybės.
Šįkart pasisekė.

Pabaigiau savo sodo darbus. Gražu, obelys kaip bonsai.. Aš netraumuota, o ir parako kitiems darbams dar turiu. Kažką veiksiu. Reik gal lysves braškėms ruošti, nors jų daigus matau kaip savo ausis. Niekas dar nepardavinėja būtent tokių, kokių man reikia.
O pomidorai mano, eeee... Kažkas juos išravėjo. Nežinau kas. Klausiau pas katę, ta irgi nežinojo. Nu ką, teko atsėt iš naujo. Laukiu sudygstant. Gerai kad turiu anksčiau pasėtų betaluks, tų kažkodėl niekam neprisireikė, tai ne taip pikta.

Ingrida, ką sodini, kokių augalų perki? Pas tave ten visi sodinimai turbūt jau vyksta.

Sergančioms sveikatos, sveikit, laikykitės, pavasaris pridės jėgų ir nuotaikos.
Sveikoms irgi sveikatos, dar nesvajokit trumpom rankovėm lakstyti po laukus, per langą saulė šviečia, bet meluoja - lauke šalta bezbožnai.
Atsakyti
Vakar per pietus jau silciau buvo ,biski pasideginau ,bet vakare vel suniui vedziot vatinuko reikejo.Turim naujagimi ,tai ir sysiu laukan mokint eit ir siaip gyvent reikia mokyt.Bet turbut bus protingas suniukas.
Vakar paruosiau inspekta agurkams ,siandien jau laukan sodinsiu ,visai baigia isstypt.O pomidorai lauke jau savaite ,bet tie tai atsparesni siek tiek salciui.Netgi atsigavo.
Luety ,as turiu tuos shpalerinius medelius ,obelaites ir kriause.Su dizainu tai blogai ,nesekasi man suformuot ,bet vaisius tai veda,tik visi klausineja kas cia per obelys ir kriauses krumai? Bet labai skanus ,turbut buvo skirti intensyviems pramoniniams sodams ,nes trasa tai megsta.Is senos vistides toki sluoksni meslo islupau ir apdejau nesmulkinus ,tai ir mulcas ir trasa.O suformuot tai graziai man neiseina,kai zydi apgeniu vaisines sakeles tas mazas ir tiek.Bet reiks suvirint ir atramas ,gelezis jau trys metai kaip nupirkta kepso.Kriausei buvo kazkoks gabalas armaturos savartyne rastas,bet siemet jau isaugo ir siaip taip atlaisvinau ir nuemiau.Reiks naujo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
EX,man dabar rūpestis persivežti avietes,nors dalį.Kažkada buvo sodyboje,paskui kraustėsi į miestą dabar atgal. ax.gif Nežinau bet žemė labai tinka joms. mirksiukas.gif Ir anyžinius lofantus teks persivežti.Šiaip tai dar vyšnių likę mieste.Geriau palytų.Laukiu lietaus dar miškan pušaičių ir eglaičių planuose.
Dusia,pamiršau pasidžiaugti ridikėliais tavo.Pas mane tik dygsta. bigsmile.gif
Pomidorai tragedija,viliuosi,kad pavasaris vėluos.Ankstyvi džiaugiuosi,kad neišstyps,o visi kiti buvo pernešti prie pečiaus priglausti,lygtais pradėjo rodyti gyvybę. ax.gif
Žiauriai brangsta draudimai.Tvarkomės mikroautobuso draudimus,draudėja perspėjo kasdien keičiasi kaina.Pasakykite kas nebrangsta? bigsmile.gif Kelionės brangsta............Technikinė brangsta.Va čia kodėl kurą jie naudoja,ai elektrą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 29 kovo 2022 - 07:17
Labas rytas,
Imu Ukrainietiškos kavos 4u.gif Dėkui Ingrida 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pasaulis margas kokių žmonių tik nėra... Čia apie Tavo kaimynus ax.gif Kai kokių geriau ir nereikia rolleyes.gif
Aš vakar pikiavau ir pikiavau ... Kaip tie pomidorai taip greitai sudygo ir tokie dideli užaugo? Sėti 15 ar 16 kovo . O dabar šalta , bijau net į balkoną mažulius išpikiuotus nešti. Ir dar apsižiūrėjau , kad nepasėjau savo Rožinių Ukrainietiškų - tai pasėjau tik vakar . Anie yra dideli, mėsingi, derlingi. Tik aš nepamenu - ar sėklas MB iš draugo parvežė ar pirko . Jei pirko tai pavadinimą pateriojau smile.gif Jie puikiai pagal Atės receptą į stiklainius lenda biggrin.gif ir labai skanai valgosi . Mūsų skonio pomidorai ...
Daigų kaip visada per daug... Gal pasidalinsiu su gerais žmonėmis ?
Sėja namie kaip ir baigta . Na nebet kokis 4 agurkus šiltnamiui . Visi moliūgai ir kt bus sėjami šiltnamyje. Bet čia vėliau , po balandžio 15.
Santlina, dar augini laukus arbūzų ? Pamenu iš senos temos mirksiukas.gif
Lietaus reikia mirtinai . Ne tik man , bet ir ūkininkams. Žiemkenčiai tragedija .
Gražios dienos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 29, 08:12)

Žiauriai brangsta draudimai.Tvarkomės mikroautobuso draudimus,draudėja perspėjo kasdien keičiasi kaina.Pasakykite kas nebrangsta? bigsmile.gif Kelionės brangsta............Technikinė brangsta.Va čia kodėl kurą jie naudoja,ai elektrą?

Ingrida mašinių detalės labai brangsta. Ir jų nėra - ima servisai bet kokia kaina, tik duok ... Todėl ir brangsta draudimas . Remonto medžiagų kaina išaugo . O dėl tiekimo dabar vadina mandrai - stringa tiekimo grandinės biggrin.gif Prasidėjo dėl kovido , paskui Kinijos politika , o dabar karas bigsmile.gif
Atsakyti