Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 01 31, 10:28)
Ni tak sidiš , ni tak svistiš....

Ni umieješ priniat pravdu....
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 01 31, 10:22)
Merginos, damos, ponios. Labai prašau neįsižeiskit. Drįstu pasakyt, kad žodžiai, nuraminimas "viskas bus gerai", yra labiausiai nevykęs koks begali būti. Tai pats nemokšiškiausias žodžių derinys. Tai tarsi atmazkė baigti pokalbį, tarsi nesugebėtum žmogui rasti tinkamų žodžių pasakyt. Jūs, sveikosios, to "viskas bus gerai" nejaučiate realiai. Nesufleruosiu ką sakyt, jūs turite tai pajausti širdimi. Arba geriau patylėt...

oro_buckis.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Na viskas bus gerai aš sau sakau smile.gif
EX šuniukė gal išėjo mirti, taip draugės šuo išėjo verysad.gif taip ir nerado:( senas buvo .....
mergai žinokite jau sėklas patampiau blink.gif
Ingrida nu tu duoti blink.gif Man Vilnius kosmosas o aš kosmonautė biggrin.gif na iki oro uosto kaip yra 4 ryto galiu bet toliau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 01 31, 09:51)
Ni umieješ priniat pravdu....


Kieno tiesios ?
viskasbusgerai yra mano mantra kritinėse situacijoje.
Kai durnos mintys užpuola pvz. Nes visata girdi tik pozityvą 4u.gif

Ne visi žmonės vienodai mąsto.
Man tai yra didelis palaikymas, tiesiog palinkėjimas - VISKASBUSGERAI išgirsti iš artimo .
Ex jei Tavo patirtys kitokios , atsiprašau.
VISKASBUSGERAI buvo ne Tau , o Ingridai .
Temoje kažkaip būdavo demokratija, dabar atsirado cenzūros unsure.gif

Atsakyti
Siaip tai po truputi jau griz\ta tas brutualios tiesos sakymas ir priemimas.Angliskai brutual honesty ,dabar labai madingas popkulturoje.
Po sugar coating ,arba perdeto mielumo,kas buvo madinga pastaruosius desimt metu,manau.
Pas mus banknotus keicia ,tai bankomatai jau antra savaite nedirba,siryt jau ir antras apokalipses raitelis apsireiske - nera interneto.Aciu dievui meistras kaime,sutaise per tris valandas, o mes ta proga kavos masina issivalem,labai jau priaugus buvo.
Biski sninga,saules nera,nuobodu.Vakar vaiksciodami viena zmogu tesutikom.Tuscia.
Muka ,kaip laikaisi,dabar turi raportuot bendruomenei
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 01 31, 10:07)
Siaip tai po truputi jau griz\ta tas brutualios tiesos sakymas ir priemimas.Angliskai brutual honesty ,dabar labai madingas popkulturoje.
Po sugar coating ,arba perdeto mielumo,kas buvo madinga pastaruosius desimt metu,manau.



Prašau man kiekvienoje kritinėje situacijoje sakyti kritinę tiesą : VISKASBUSGERAI .

Muka , gal čia buhalteriška mantra? Kai mes darbe gyvenam ištisiniame strese ?
Kaip sveikata ?
Dirbi iš namų ? Ar kažkiek važiuoji ?
Kad nedirbumei netikiu tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas damos  :4u:  kur cia sake saule, pas mus tai tik niurus debesys...  :rolleyes:

Paskaitineju as cia, dar vis bandau apsiprast, susigaudyt kas kaip  :ax:

Ingrida nepatogu klausinet, suprantu, kad kazkas rimciau  :unsure: tikiuosi jog penktadieni viskas praeis kuo lengviau, siunciu  :4u:  :4u: 

Del viskas bus gerai... as toks zmogus, kad mane kito patikinimas kad viskas bus gerai siek tiek apramina, net jei ir zinau, kad gal nebus gerai... vien tas tikejimas kito, kad bus gerai vistiek geresne emocija ir aura nesa  :4u:  Negatyvo visur ir taip uztenka jau  :rolleyes:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos,

tikriausiai, sunkiausiai išmokti neplanuoti, išrauti nerimą. Nežinau kas būtų, jei būtų. Aš planuotoja, tik vėliau gyvenimas aplaužė ragus.

Kai man gydytojai pasakė, kad man krūties vėžys (tik tiek, kad po operacijos ačiū D paneigė), aš kažkaip ramiai viską susidėliojau, kas kaip ką, jei kas.

Juokas juokais, bet parašiau testamentą. Vaikas mažiukas visai dar buvo, aš jauna. Žinojau, kad jei jauna ir vėžys, vėžys tikriausiai, bus agresyvus. Tad pagalvojau, kad greičiausiai gausiu labai agresyvią chemiją ir gal ne iki testamentų tuomet man bus. O testamentas tai buvo laiškas apie gyvenimą, ne apie mirtį - tiesiog pasikalbėjimas su artimaisiais... Ir tada į operacinę iškeliavau labai rami, lyg viskuo pasirūpinusi, sudėliojusi stalčiukus.

Man ir dabar ramiau, jei galiu apsidrausti ir nuo blogiausių dalykų, jei žinau, kad jei kas man atsitiktų, aš kažkaip galiu pasirūpinti artimaisiais, sudėliot instrukcijas, kad jiems būtų kuo mažiau vargo ar rūpesčio. Kažkokia vyriška logika.

Nežinau, kaip elgčiausi dabar, bet tikriausiai panašiai kai prieš 15 metų. Ir jei diagnozė nebūtų ta linksmoji, viską susidėliočiau, tada nusiraminčiau ir toliau stengčiausi nesiprogramuot kaip bus. Bet čia mano sprendimo būdas. Kitom gal visai kitaip.

Ingrida, gyvenimas pats pasiūlo sprendimus. Jei blogai jausies, žinoma, kad nevažiuosi pati. Žinoma, kad arba taksi, arba vaikai, arba kitu būdu. Jei jauti, kad vairavimas tau suteikia papildomo streso, tai rinkis alternatyvą. Gali pagalvot ir apie dar vieną sprendimo būdą - gal tam laikui galima išsinuomot šalia nedidelį butuką? Na brangu, taip, bet kartais tas patogumas ir nervų nebuvimas atperka išlaidas.

Stenkis nesifokusuot, kad pykins, kad bus silpna. Jei ateis ta diena, kai taip bus, tai  klausk, kaip palengvinti būklę. Chemijos yra įvairios ir žmogaus organizmas yra unikalus.

Ex, žiauriai gaila dėl šuniuko. Norisi tikėti, kad sugrįš.

Atsakyti
AA naktimis kartumas burnoje, diena pykina ir saldaus metalo skonis... prieš antibų tabletę medituoju kelias minutes niekaip negaliu prisversti išgerti ...net dabar nusipurčiau ....gydytoja išrašė cerukalį...reiks nusipirkti... Tiesa alergologai nieko nerado apart aukšto hemoglobino( Dusia atiduodu nemokamai ax.gif ) sakė jeigu toliau niežtės o taip ir yra kreiptis pas dermatologą... dar reumatologo laukiu atsakymų.
Dusia dirbu iš namų, tai ką daryti .... nuvažiuoju jeigu geriau ryte jaučiuosi arba po vizitų, atsispausdinu ir vėl dirbu iš namų....
Pou aš laukdama atsakymo ar ne melanoma ( smilkinyje operavo net plastikos chirurgas) viską susideliojau irgi ir tikrai ramiau man pačiai pasidarė ... et.. toks įdomus gyvenimo etapas buvo.. o gydytojas be užuiolankų davė pusmetį jeigu pasitvirtins diagnozė.. ir ačiū die tik bazalioma smile.gif
Dusia matyt ta mantra persekioja buhalteres lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 31, 07:14)
Pas mane šanūkas.O auklėjamas kaip,vakar mus pamatė nutrūko nuo auklėjimo,tai net ant stalo užšoko iš laimės.Paskui pusženntis į vietą pasodino ir klausė,sėdėjo,mažutis. wub.gif
https://www.yarnspir...gPqpfnTON-8l-pI
Dukra nori tokio megztuko,mano pynės ją storina.Čia kaip suprantu gabalais megzta?Ieškau dabar tokių siūlų.



Labas rytas,
Ex,nesikabinek prie zodziu.Jei vienam tokie zodziai prakeiksmas,tai kitiem balzamas.Man balzamas.Ir kodel Ingridai neturet but viskas gerai.Ne is pradziu,bet gydymui pasiduos,vargo daug,bet galutinis rezultatas tikiu,kad viskas bus gerai.Man taip sako mano jausmas ir sirdis ir Ingridos didvyriskumas.Neateina cia paverkt,(as ateiciau)o graziai raso apie savo gyvenimus,isgyvenimus,pergyvenimus.Saunuole tu,Ingridel.Ir tikrai tikiu,viskas bus gerai in total.
Megztinia megztas ne is atskiru daliu,o sekcijiniais siulais is keliu palu po 21-26 akis,bet iskart susukant siula antroj pusej.Jei nuo sirdies,jis man fe. ax.gif Pazastyse kazkoks kosmaras matosi.Abejoju ar jis butu grazus,graziai guletu.

Buciau jauna,toki sarafana sau megzciausi. bigsmile.gif bigsmile.gif
https://www.liveinte.../post497844859/

O jau melynas koks grazus wub.gif http://www.lesyaka.ru/post497843628/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 31 sausio 2023 - 11:18
In total, tai ex pirma pasiule vaistu nupirkt ,o lexikonas tai ne visu cia spindi, mano irgi ,neneigiu.
Siaip jau sugebet parinkt tinkamus z\odz\ius,pasverti kiekvieno jautruma ir nusistatyma yra didelis mokslas ir menas.
Atsakyti

Manau, kad kiekviena stengiasi iš savo bokštinės padėt, prisidėt, paguost kaip jai atrodo tinkamiausiai.

Čia kaip žmogus labai dažnai "pasimatuoja" dovanojamą dovaną.

Atsakyti