QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 28, 08:32)
Tai kad čia nelabai ir kažkoks ypatingas delikatumas reikalingas - pasakyčiau paprastai, tiesiai šviesiai, kad vaikščioti su kiaušiniais pas klientus nėra geras sumanymas ir paprašyčiau daugiau neiti ir nebaidyti klientų
. O pačiai siūlyt - nu man tai apskritai nepatinka, kai kas lenda su siūlymais pirkti. Būčiau tavo klientė, o man tu su kiaušais galvą suktum - daugiau nesilankyčiau
Tai va man irgi su tais kiaušiniais jokio noro nėra.Pas mus medus buvo padėtas ant šaldytuvo,nereikėjo ir siūlyti,kas norėjo ,pinigus paliko ir pasiėmė.Kaina užklijuota ant indelio.Tik siūliau su žolelėmis arbatai ,paragauti mūsų medaus.Visada padėta ir kaukėms indeliai priešpirtyje .
Mano kojinės ir megztukai šuniukams supakuoti padėti spintoje rūbų lentynoje.Kam įdomu susiranda be mano siūlymų.
O šiaip pyrago iškepu,ar panakotos palieku du indelius šaldytuve,kas nori ragauja mūsų vyno,dabar dar sulos paliekame.Bet čia pasivaišinti.
Kavute,bijau jie gali nesuprasti ne.Dar pradės galvoti,kad gal pavydime,kad jie uždirbs?Dabar dar katinai pradėjo pas mus eiti.Vieną maitinome,dabar dar išplėšta akimi vienas atsirado.
Sūnus išvežė kažkur apie 12,pasiliko dar katę,viešpatie sakau tuoj bus vėl 12.
Tai ta katė pas mus ateina,ėsti neduoda garantuotai.