Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 01 28, 11:41)
<p>Tie nemokami ir LT yra...</p><p>Aš kalbu apie gerus protezus ausyse, kuriuos pagal audiogramą kompu sureguliuoja. Jie kainuoja.</p>


Na zinau,kad yra labai brangiu,pas mus mieste yra gal 3 ,o gal ir daugiau tokios institucijos su naujausia ausu technika.Bet mums nereikia to,mums reikia,kad but galima aiskiau girdet.2019m buvom gave nukreipima i valdiska ausu klinika,kur taip pat turi pazangias technologijas.Buvo nustatyta kompiuteriu trukumai,tada pagaminti klausos aparaciukai,tada suderinta kompiuteriu su jo klausa,ir parodyta,kaip paciam galima ji aptarnaut,o esant nesklandumams,kur kreiptis.Iki siol nesklandumu nebuvo,tai ir naudojames.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 sausio 2023 - 14:50
Luety mano sesuo turi tą brangų klausos protezą.
Nežinantys net neįtaria , kad ji neprigirdi , kai su aparatu .Darbas su klientas pas ją , teko investuoti .
Todėl man keista , kai sakai , kad su aparatu, o negirdi ... Ar nesupranta , tai ką girdi .
Yra šias laikai priemonių .
Kai rinkosi pirmą , teko su ja kartu būti ... Mačiau visą procesą. Biški raketų mokslas man ten tų konkrečių garsų atkūrimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 sausio 2023 - 15:46
QUOTE(Dusia37 @ 2023 01 28, 13:45)
Luety mano sesuo turi tą brangų klausos protezą.
Nežinantys net neįtaria , kad ji neprigirdi , kai su aparatu .Darbas su klientas pas ją , teko investuoti .
Todėl man keista , kai sakai , kad su aparatu, o negirdi ... Ar nesupranta , tai ką girdi .
Yra šias laikai priemonių .
Kai rinkosi pirmą , teko su ja kartu būti ... Mačiau visą procesą. Biški raketų mokslas man ten tų konkrečių garsų atkūrimas.


As nesakiau,kad su aparatu negirdi.Jis be aparato girdi prastai aukstus garsus.Zemus girdi gerai.Buna,kad pamirsta isidet aparata,tai as tuoj pajauciu,kai jam sakai viena,o jis atsako i kita. biggrin.gif biggrin.gif bet tuoj bega isidet aparaciukus tada.
Geri jo tie klausos aparatai,tevelis turejo parinktus LT,nenesiojo,nors mokejo brangiai.O jam su jais viskas puikiai.
Atsakyti

Apie aparatus nelabai ka nusimanau, tik su mociute maza kai buvau labai daug laiko praleidau. O ji neprigirdedavo biski, ir labai gedijosi nesioti aparata, tai visi labai garsiai turedavom sneket kad ji girdetu. Nu zinokit biski tokia garsia kalbe uzaugau, kartais pagaunu save labai garsiai sakancia kazka, vyras buna sako ko tu reki per visus namus as gi girdziu gerai tave  :rolleyes: arba parduotuvei kazka pradedu sakyt, tai ne tik vyras isgirsta  :hihihi:  :hihihi: 

Buvom mieste, apsipirkom. Vaziavom pirkti katino kraiko, galiausiai apipirkom visa suni, zaislu pripirkom, lova nauja. Labai sunkiai jis i mus demesi lauke fokusuoja. Viskas jam aplink rupi, tai bandysim dabar turet zaisla kuris tik lauke naudojamas, gal pagerins situacija. 

Morkos, bulves ir kiausiniai verda. Bus misraines. Vyras tai nepripazysta misraines be slapenkos, o man tai normali be mesos ir be kiausinio. Tai va taip ir gyvenam, turbut reiks daryt du bliudus kad laimingi butume abu  :hihihi: 

dar toks klausimas iskilo, tai koks skirtumas tarp lietuviskos ir baltos misraines?? 

Ai dar radau dideli kopusta tai ryt darysiu balandelius, pagaliau nereiks vargt su tais maziukais angliskais del o dydzio kopusteliais… ir dar tapkes rozines nusipirkau, vaikaciosiu po namus kaip rozine pantera  :flirt2: 

Atsakyti
Labuka visoms 4u.gif

vaje kiek naujienu. Mukute pagaliau gal isgysi, kai rado, kas blogai tau 4u.gif Ingrida irgi negaluoja, skaitau. Kas cia jums, mergytes, laikykites.

As irgi dar nepalieku ligoniu palatos niekaip. Buvau pasitempusi nugara, tai ejau pas fizio, tuo paciu paminejau, kad peti jau daug laiko skauda. Apziurejo, tai rado dalinai isnirusi peties sanari, atstate, dabar gydo. jau yra geriau, bet sake reiks laiko, kol galutinai sugis. Ziuresim kaip cia bus. Arteja mano vizitas pas pilvo specialistus, 27 vasario vaziuosiu, gal ir ten kas paaiskes, Viskas bus gerai, kas musu ne uzmusa, tas padaro stipresniais.

Po visos Kaledines suirutes ir persidirbimo tuo metu, tik nesenai atsipeikejau. Tai atsisedau, apmasciau viska ir susimazinau darbo savaite. Nuo kitos savaites dirbsiu 4 dienas po 6 valandas. Bus lengviau, liks daugiau laiko gyventi smile.gif Siais metais man 60, kiek cia to aktyvaus gyvenimo beliko, pats laikas megautis nebeatidedant veliasniam laikui.



QUOTE(Dusia37 @ 2023 01 28, 14:45)
Luety mano sesuo turi tą brangų klausos protezą.
Nežinantys net neįtaria , kad ji neprigirdi , kai su aparatu .Darbas su klientas pas ją , teko investuoti .
Todėl man keista , kai sakai , kad su aparatu, o negirdi ... Ar nesupranta , tai ką girdi .
Yra šias laikai priemonių .
Kai rinkosi pirmą , teko su ja kartu būti ... Mačiau visą procesą. Biški raketų mokslas man ten tų konkrečių garsų atkūrimas.


Mano dukra turi ta naujausia uz 8k. Bet tiek pas mus, tiek UK jie nemokami ir prieziura nemokama. MB tevukas irgi turi, irgi nemokamai gavo. Lietuvelej tik plesia zmones, nes kur desies vistiek pirksi, jei reikia.


Dar norejau paklausti daranciu City break'us kodel jums tai patinka. As kazkaip nerandu cinkelio vaikscioti po miestus ir zvalgytis. Turbut ne mums su MB skirta. mes daug kur nebuvom, bet Paryzius, Madridas, Amsterdamas, Viena, Berlynas ir aplinkiniai sostiniu miestukai aplankyti, Tau sakem niekur daugiau ir nebevaziuosim city break tik poilsiui kur nors. Pasidalinkit prasau, gal mes kazko nezinom 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
abas rytas,
Ačiū JustDi.Sveikatos Tau.Beveik bendraamžės,man jei ne liga,gyvenimas gražus,stengiuosi tuo ir mėgautis.
Mergina,balta mišrainė ar lietuviška,man tas pats,mama mėgsta dėti dešros,man nebūtina visai. ax.gif
MB vakar nužiūrėjo pas Beatą apelsinų pysragą su migdolais,jei spėsiu grįžųsi iškepsiu. ax.gif Daug susiruošūsi kepimimams šį vakarą.Nors darbų irgi sočiai,norisi rytoj kažką nusivežti pas dukrą. ax.gif Vynuoges reikia sutvarkyti dar. ax.gif
Vakar pamiršau tabletes miegui sodyboj,tai tik melatoninas rankinėje nelabai gelbėjo,nuo trejų jau ne miegas buvo. ax.gif
Laukiu savo laidų per tv. ax.gif
Pasiėmiau vakar siūlus iš paštomato,trys babinos,turėsiu ką veikti.Megztinis išplautas,džiūna,ėmiausi kitų pynių,užsikabinau. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labos,  Apie mišrainės neišmanau, nedarau... neišsimokiau savo šeimynos baltų mišrainių valgyti. Man ji niekad nepatiko. Vakar prisiviriau šaltienos.  Bus skanu. JustDi klausimas apie keliones tiesiogiai man. Niekas daugiau temoje nekeliauja.  Mudviems su MB patinka. Dažniausiai kartą metuose savaitę pasišildom. O šiaip radę laisvą minutę kažką pamatom. Mudu dar esam aktyvūs žmonės, 15 km per diena ar  300 laiptelių į bokštą mums ne bėda. Gražu, smagu , įdomu... geriau negu namie ant sofos. Mums. Gyvenimas man yra įspūdis, jausmas, o ne krištolas sekcijoje...  kiekvienam savo. Aiškintis nesiruošiu! Kam netinka, tegul nekeliauja, o ne dyvijasi iš keliaujančių :D  :D  Šaliko liko kelios eilutės. Nusmigau vakar nebaigus. Šiandien pabaigsiu, iškalbsiu... gal sugalvosiu ko naujo noriu- reikia. Ir pabaigai... labai dažnai girdžiu- kam augini, yra nusipirkti, kam mezgi, visko yra pirkti, kam tos bitės, medaus nevalgai, ko čia sportuoji, sena jau sporto klubui,  prisigalvoji su tomis kelionėm... o man smagu gyventi, o ne ant sofos sėdėti ir pročkeles gerti  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 sausio 2023 - 09:43
QUOTE(Ex @ 2023 01 28, 10:45)

Naujokei  4u.gif Prirašymas buvo? Vyno, torto buvo? Ne? Taip sausai??? blink.gif Nu, klausyk, panele mergele... visada yra galimybė pasitaisyt  bigsmile.gif


Pala pala... Daba galvoju... O kaip su Ex prirašymu? Buvo, ane? Tai ar buvo taip gerai, kad nė neprisimenu, ar neprisimenu, nes senatvė unsure.gif

QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 01 28, 18:49)
<p>Morkos, bulves ir kiausiniai verda. Bus misraines. Vyras tai nepripazysta misraines be slapenkos, o man tai normali be mesos ir be kiausinio. Tai va taip ir gyvenam, turbut reiks daryt du bliudus kad laimingi butume abu  hihihi.gif </p><p></p><p>dar toks klausimas iskilo, tai koks skirtumas tarp lietuviskos ir baltos misraines?? 

</p><p>Ai dar radau dideli kopusta tai ryt darysiu balandelius, pagaliau nereiks vargt su tais maziukais angliskais del o dydzio kopusteliais… ir dar tapkes rozines nusipirkau, vaikaciosiu po namus kaip rozine pantera  flirt.gif </p>

Baltos mišrainės vakar pas mamą privalgiau - skanu. Tik aišku, šlapianka nei mišrainėj, nei kaip kitaip man nevalgoma biggrin.gif. Galvoju, kažin, kodėl aš jos nedarau, juk skanu ir nesunku padaryt, ir šiaip - normalus valgis, o jei dar su normaliu majonezu, tai išvis.
O balandėlius šiandien irgi gaminsiu. Kažkaip panašiai valgom biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

Aš negaliu keliaut, pririšta prie namų. Bet jei galėčiau, tai kaip Dusia varyčiau. Aš nelabai poilsinių kelionių žmogus. Net ir dabar, jei vasarą prie ežero važiuojam, pas mane grybautojo krepšys su peiliukų, botai ir lietpaltukas įmesti.

Kol kas tik po Lietuvą keliaujam, kad jei kas per valandą dvi namuose būtume.

Atsakyti

Pou jei mes į poilsines nuvažiuojam, tai vis tik kas antrą dieną kokią ekskursija susigalvojam. Man gulėti pabosta... kartais reikia tokios dienos, nieko neveikimo. Bet retai. Kai akys ir protas užimti naujais vaizdais ar kelio paieška labai gerai "išsivalo" galva. Mudviejų darbas "galva", ne fizinis... tai labai užsigrūzini visom problemom. 

Atsakyti
Labas rytas,

Ingrida,as tau imeciau i elektronini pasta toki straipsni,jei patiks,perskaityk,jei ne,tiesiog ignoruok. 4u.gif 4u.gif
Tik ka atsikeliau,einu kavos virt.
Atsakyti

Dusia, pritariu. Aš taip pat vaikščiotoja ir galvą bei akis ilsinu vaizduose, kas tai bebūtų,- gamta ar miestai.

Atsakyti