Ragausim labiau... nes jau matosi raudonos roputes. Sejau vasario mėnesį, sudygo senai, tik auga pamažu. Valgymas būna kai prausbliūdį prisirauni
Labos,
Pasidalink, prašau, tomis instrukcijomis. Kažkada vartojau, bet be jokių instrjkcijų. Paskaičiau, kad padeda svorį nukratyt ir gėriau gal po 1,5l per dieną. Skonis karvašū....
Gal ir aš noriu jungtis.
O, tai ir aš galėčiau dabar gerti, nes nužuosčiau 🤣 Man kiti sakė, kad žeme kvepia. Negėrus ir neuosčius aš.
Pilnam komplektui trūksta tempos bet turiu 36,8. Įprastai būna apie 35, 6. Testas neigiamas. Ar gali būti alergija? Jau pavargau, prie žemės traukia. Atrodo gulėčiau, gjlėčiau gulėčiau. Ryte nubudus, kaip agurkėlis. Kylu ir puikiai viskas.
Nieko nesuprantu.
Pavasariais visad alergija būna. Kosulys ašarojimas, liūlys...
Šiemet kažkas kitaip.
Alta- pamačiau, prisiminiau, net supykino...
Merginos, savaitę vaikštau kaip xombis. Skauda galvą, raumenis, gerklę, kosčiu. Nosies vidus išopėjęs. Krečia šaltis. Kosčiu ir atkisčiu nemenkai.
Pilnam komplektui trūksta tempos bet turiu 36,8. Įprastai būna apie 35, 6. Testas neigiamas. Ar gali būti alergija? Jau pavargau, prie žemės traukia. Atrodo gulėčiau, gjlėčiau gulėčiau. Ryte nubudus, kaip agurkėlis. Kylu ir puikiai viskas.
Nieko nesuprantu.
Šiemet kažkas kitaip.
Ate, mano du naminiai greitieji ir vienas PGR buvo neigiami. Tada jau teigiamas tiek namie, tiek PGR.
Vyrui du greitieji neigiami. PGR teigiamas.
O gali būti ir kitas virusas. Išgerk antialerginių, matysi ar gerėja.
Nieko nesuprantu.
Šiemet kažkas kitaip.
pabandyk cayenne fruits tincture,gal kur galima LT gaut.Man nueme viska per 3d.Zinoma,man buvo tik gerkle ir snarglys,bet jau ryte isgerus,nakti galejau kvepuot per nosi.Taip pat padeda ir miltukai to kayeno pipiro,bet as ju neradau.Tinktura alkoholio pagrindu,bet uztenka 15 lasu i puse st.vandens,nes labai astrus skonis,grynai stipraus chili pipiro,ir pakankamai kerta i gerkle.Jis duoda ir energijos.
Bandyk pagert pusu spygiu arbatos,pavasari reikia stiprumo.
Dar cinko su didele doze vitC.
Be gydytojo nezinosi kas yra.
Proto man nereikia, žioplavotai lengviau gyventi . Kai galvoji skauda
Ridikėlis šiandien mano šiltnamyje :
Šiandien šalta, sausa ir vėjuota. Ir nieko gero visą savaitę nežada ... Brr
Papildyta:
Pilnam komplektui trūksta tempos bet turiu 36,8. Įprastai būna apie 35, 6. Testas neigiamas. Ar gali būti alergija?
Prie alergijos vargu ar raumenis skauda ir šaltis krečia. Gripas dabar irgi 'vaikšto', ne vien kovidas. Simptomai panašūs. Tik temperatūros trūksta.
O jau pavargau...
Labas rytas.
https://www.youtube....h?v=Cbtgk20s6wA