Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou Belgioje ryt atšils. Žada +8.

Muka Tu šaunuolė :4u: . Sirgdamas balansus :4u:  :4u:  :4u: 

Bulviniai blynai vaikystėje buvo valgomi su obuoliene. Su uogiene ne.

Dirbtinio medaus nesu pirkusi... Nežinau , kas per skonis. Mano MB agurkinis. Vasara agurkai su grietine neribotais kiekiais. 

Šiandiena patikrinom Šiaurės jūra, šalta, išėjusi...

Atsakyti

O is kur jus visos busit?  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 01 25, 16:11)
<p>O is kur jus visos busit?  rolleyes.gif​ </p>

Aš iš Kauno 4u.gif
Pou pykina jazau kaip nėštukę ir pilvo na vos paleido po prieš tai antibu daugiau buvo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 01 25, 16:06)
<p>Pou Belgioje ryt atšils. Žada +8.</p><p>Muka Tu šaunuolė 4u.gif . Sirgdamas balansus 4u.gif  4u.gif  4u.gif </p><p>Bulviniai blynai vaikystėje buvo valgomi su obuoliene. Su uogiene ne.</p><p>Dirbtinio medaus nesu pirkusi... Nežinau , kas per skonis. Mano MB agurkinis. Vasara agurkai su grietine neribotais kiekiais. </p><p>Šiandiena patikrinom Šiaurės jūra, šalta, išėjusi...</p><p></p>

Dusiuk o ką daryti verysad.gif savivaldybei nepamojuosi biuleteniu
Atsakyti

Sekmadienį mačiau bulvinius kirto su vyšnių uogiene. Rūgštoka, tiko. Bet esu mačius ir su braškėm valgant. Oi.

Muka, mano sūnus gali tik su probiotikais, prebiotikais juos gert, kitu atveju palaidos žarnos visai, plius, nustoja pykint. Ir vėliau sugėrus antibiotikus, tęsia gerą mėnesį, o kartais ir ilgiau. Na makrolidai bjaurūs. Jei gersi - išgeri vaistus, po poros valandų išgerk pro+ prebiotikus. Po antibiotikų krso, valgyk maisto su skaidulom daugiau, kad gerosios bakterijos turėtų ką valgyt. Kaip ir AA sakė, valgyk fermentuotą maistą, jei gali. Aš nelabai galiu, o jei su a/b, tai visai iš tualeto neišeičiau.

Ir dar žiūrėk, kad piengrybio vėliau nebūtų. Susižiūrėk vartojamus vaistus, su daug jis pjaunasi. Šalia pagerk kepenims kokio margainio.

Atsakyti
Puikiai ,suprantu Pou vyrą.Man irgi bulviniai blynai su uogiene labai saknu.Būdavo,ryte atsibundu,babytės bulviniai blynai su uogiene prie lovos jau padėta ir skanu buvo nuo ryto vaikui? wub.gif Mano du vaikai nuo gimimo grietinės nevalgo,kaip jiems atrodo?Tai blynai tik su ugiene. ax.gif
Dabar bulvių du maišai turbūt keliaus mamai?O taip mėgau bulvinius blynus,kugelį.Nors paskutiniu metu kasa netoleruodavo,pilvą paleisdavo nuo tarkuotų bulvių,cepelinų. ax.gif
Mergina,aš iš Panevėžio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 01 25, 15:11)
<p>O is kur jus visos busit?  rolleyes.gif​ </p>


aš Vilniuje.
Atsakyti
Vajėtus... blink.gif Bulviniai blynai su uogiene blink.gif blink.gif blink.gif
Tiesą sakant, aš taip nė nebadžius bet jau ir neišbandysiu turbūt biggrin.gif
Bulviniai blynai šiaip yr skanu, bet aš net blogaisiais valgymo periodais suvalgau jų kokį kartą per 1-2 mėnesius. Dar kartais kugelis būna. Cepelinus daryt tYYYngiu biggrin.gif Kai grįžtu į normalų valgymą, tokių dalykų nevalgau, nors skanu. Bet skanu ir paprasčiausia virta bulbikė rolleyes.gif O uogienė tai man išvis nesusipratimas bigsmile.gif

Aš tai iš kaimo, jau kaip ir vienkiemiu galima laikyt rolleyes.gif
Atsakyti

Hmm... iš kur aš? Gimiau šiaurės Lietuvoj. 30+ plius metų Kaune. Sodyba tarp Kauno ir Vilniaus Kaišiadorių rajone. Mudu su MB mėgstam keliauti... dabar blaškomės Belgijoje.

Atsakyti

Kaunietė aš.

Dusia, o jau jūros ošimas...  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 01 25, 17:20)
<p>Dusia, o jau jūros ošimas...  wub.gif​ </p>


O jau šokolaaadas belgiškas wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 01 25, 16:13)
Vajėtus... blink.gif Bulviniai blynai su uogiene blink.gif  blink.gif  blink.gif


Aš kai mokiausi, turėjau tokias dvi grupiokes iš Telšių/Mažeikių. Pasikviečiau į svečius ir vaišinau bulviniais blynais. Tada pirmąkart ir pamačiau, kad bulvinius blynus su uogiene valgo. Čiut nuo kėdės nenusivožiau ))) bandžiau paragaut - ne, ne mano skoniui.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 01 25, 15:05)
<p>Oi, Merginos, mano vyras ne su pirktiniu medumi valgo, o pirktiniu dirbtiniu.


Esu valgius dirbtinį. Labai specifinį prieskonį turi. Kadaise, kai neturėjau medaus, iš bėdos sueidavo. Bet labai jau seniai. Gal dabar ir skonis jo kitoks?
Atsakyti

Ką aš žinau - saldainių skonis. Cukrinis su kvapais. Na bet ką padarysi, jei žmogui skanu. Kiti agurkus su grynu cukrumi valgo pasibarstę, kaip kad mano Tėtis bulvinius blynus. Nesuprantu, kam gerą produktą taip supaškūdyc, bet gi pagrindinis argumentas - skanu.

Aš iki dabar nesuprantu, kaip man vaikystėje pieniška vermišelių sriuba su cukrumi buvo skani, o bulvės su spirgiukais ne. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 01 25, 18:33)
Aš iki dabar nesuprantu, kaip man vaikystėje pieniška vermišelių sriuba su cukrumi buvo skani, o bulvės su spirgiukais ne. 


Nee, man tai pieniškos sriubos visad fek buvo. Ir dar tokią saldžią su džiovintais vaisiais ir razinkom daržely duodavo - ypatingo šlykštumo.
O bulves su spirgiukais kaime vis ruošdavo. Bulves valgiau, spirgiukų ne smile.gif
Atsakyti