Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2022 03 27, 09:19)
Vakar gerves šokančias mačiau  wub.gif jatau, koks grožis.. tik jau temo, arti prieit niekaip. Sėlinau sėlinau, ant galo Lesius stirną užjautė. Išbaidė mano gerves. Nuėjo jos tolyn, nebesivijau.

Oi mūms prieš langus šoka,tik tolokai,su žiūronais stebime.MB bandė prisėlinti,neprisileidžia arti. bigsmile.gif O jau klykimas vakarais. wub.gif
Vakar kamanė jau nubudo,pašalas išėjo? bigsmile.gif
Klevų sula baigėsi.
Pasiilgau jau sodybos,nuobodu mieste,remontui įkvėpimo nerandame.Taip entuziastingai ėmėmės dabar ūpo nebėra.Gyvename dulkėse,bardake. ax.gif
Įdomu žemė sušąlųsi?Noriu kažkiek išsikasti aviečių,šiek tiek žemės paruošiau. ax.gif
Kai bute negyvename prieskoniai puikiai peržiemojo,matyt jiems oro daugiau? biggrin.gif Du šalavijai žydi kaip vasarą.Mairūnas išgyveno,kaip aš jį pamėgau. ax.gif Arbata-pasaka. mirksiukas.gif Visos gėlės iš vazonų lipa.Kaip man reikės jas susivežti? blink.gif Dalį išmečiau į balkoną,paliksiu atidarytas duris į kambarį tikrai nesušals? unsure.gif
Vakar dukros klausiau ar Madeiroje daug turistų tokiu metu?Sakė vokiečių daugiausia.O kaip rusų?Tik vienoje kavinėje girdėjo šalia staliuką i tai kalbėjo pašnibždomis.Man jau ir gaila darosi paprastų žmonių. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 kovo 2022 - 09:49
Seniai nemiegu, jau kiek darbų nudirbta... unsure.gif
Bet jau pavargus. Vakar blenderį įjungiau su užmirštu šaukšteliu jame, ausines sumyniau. Ir dar visko blogo pridirbau... verysad.gif

Saldainius mėgstu, tik ne ryte. Saldainiai, pieniškas šokoladas su riešutais ir baltas sausas vynas - va, kas skanu.

Gervių aplinkui ūžia pypia, bet va šokio nesu mačiusi unsure.gif

saintlina, sš apie tas Lesiaus stirnas vis galvoju. Kaip jis jas vaiko? Tiesiog - jos bėga, o jis vejasi? Tai kaip jį parsigrąžini?

Nu ką - baigiu pusryčius ir vėl dirbt.
Atsakyti
As vakar su saslykais ir bulvem irgi chardone baltojo shlapiojo geriau.Vadinasi gradinaru vynas.Gradinarai tai darzininkai.Gandrelis po upe vaiksto ,varliu derliu renka ,idile.
Taigi grizta tie sunys ,jiems gi rupi priesus nuvyt ir grizt pas seiminika buti pagirtiems.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 27, 10:19)
As vakar su saslykais ir bulvem irgi chardone baltojo shlapiojo geriau.Vadinasi gradinaru vynas.Gradinarai tai darzininkai.Gandrelis po upe vaiksto ,varliu derliu renka ,idile.
Taigi grizta tie sunys ,jiems gi rupi priesus nuvyt ir grizt pas seiminika buti pagirtiems.

Nu mano durnelė tai turbūt lėktų tol, kol kelio atgal nerastų biggrin.gif.
Atsakyti

Lesius juk mokomas, avis gano ❤👍

Kava, gal to saldainio ir trūksta? Pervargimui greitoji pagalba.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 03 )
Saintlina, Kaune jau vėjas mažesnis, paukščiai pypauja. Vakar tai prie žemės lenkė

Mažesnis nei vakar, bet vis tiek stprus ir labai šaltas. Ir jau stipresnis nei ryte buvo.
Atsakyti

Mažesnis nei vakar, bet vis tiek stprus ir labai šaltas. Ir jau stipresnis nei ryte buvo.

Tikiu tavim, aš vis tiek patikrint negaliu 🤣

Bet jau ir pas mus stiprėja vėl.

Keli pomidorai sudygo.

Atsakyti
https://www.wxcharts...amp;skewtstep=0
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 27, 10:07)
Saldainiai, pieniškas šokoladas su riešutais ir baltas sausas vynas - va, kas skanu.

saintlina, sš apie tas Lesiaus stirnas vis galvoju. Kaip jis jas vaiko? Tiesiog - jos bėga, o jis vejasi? Tai kaip jį parsigrąžini?

Va, kur draugė 👍👍👍

Jis bėga kol jas mato, kai jau dingsta iš akiračio, grįžta. Nebėga be proto.
Atsakyti
Laba ryta,
paskaiciau jus ir pasigrozejau gerviu sokiais,paukstuku pypavimu,Lesiaius stirnu vaikymu,Altos kaifuojancia upes pakrante,Kavutes begimu dirbt,Mukos pabertom seklom,Pou maloniais atsakymais ir viska maciau savo vaizduotej. biggrin.gif biggrin.gif
O mums iseigine tikra.Vaziuosim i garden centra,labai noriu zemauges obeleles,kad paskui firmuot jos sakas palei siena.Ir noriu vynuoges.Turbut su saule gyvensiu,kad dar tiek noriu biggrin.gif biggrin.gif
Saldainiu Ingridos irgi labai noriu,ypac tu su riesutais,tai ir paimu viena,visa kita irgi noriu,bet musu daug ,tai palieku.Galiu ir puse savo saldainio palikt dar,jei kam truksta. biggrin.gif
Siaip pas mus vejas irgi padidejes,per tai ir oras kiek atveso.Is ryto isvis buvo liudna,nes saulytes nesimate,bet dabar jau islindo,smagu.
Einu skaityt apie Altos Pou erth,protingumo man truksta. bigsmile.gif bigsmile.gif
Geros dienos,Pou sveikatos. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labos. Gerves mačiau šokančias ketvirtadienį. Visai netoli, ant javų lauko. MB pristabdė mašiną, pasigrožėjom. Kad man kas taip pašoktų ...  Užpavydėti galima. Vakar vejas buvo  žiaurus. Puste suartus laukus, o kieme viskas skraidė. Nepamenu tokio. Teko malti šakas, nes žemę į akis suneštų pakrutintą. Šiandien antrą uzsejimą siltnamyje darau. Ridikėlius kitą savaitgalį valgysim. Na gerai, ragausim...

Atsakyti
Oho, ridikėlius jau valgysit bigsmile.gif pas mus tik išdygo )) kartu sudygo ir prieš tris savaites sėti ir prieš savaitę )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 kovo 2022 - 12:58