Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nain.Reikia uzpilti 40 C vandeniu ir tokioje temperaturoje laikyti kokia valanda ,paskui sublenderiuot ir isgert.As darau maza kieki ,na vandens nedaug ,shieno tai du shaukstus.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 27, 09:39)
Nain.Reikia uzpilti 40 C vandeniu ir tokioje temperaturoje laikyti kokia valanda ,paskui sublenderiuot ir isgert.As darau maza kieki ,na vandens nedaug ,shieno tai du shaukstus.

Ant tuščio skrandžio ? O ką tai duoda?
Atsakyti

Sveikos, už lango graži diena.

Suprantu, kad ir Kava mėgsta saldainius. Aš taip pat, bet jei atsilaikau, tai atsilaikau. Būnu šaunuolė.

Nusilpo uoslė, užuodžiu tik labai stiprius kvapus. Bet skonį dar jaučiu. Mano silpnybė sensorika. Uoslė mano visą gyvenimą buvo pernelyg jautri. Labai keista, kai dabar tokiam pusiau vakuume.

Mukut, aš prisijungsiu prie tavęs. Mano sėklos gi tik subertos. Bet žiūrėsiu, gal išvis nieko nesėsiu, nesodinsiu.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 27, 08:32)
Oi būk rami aš jau konfetu tikrai neliesiu nepamenu kada aš jų net valgiau  biggrin.gif

Dėl sveikatos ar nemėgsti?
Saintlina,nespjaunu nespjaunu aš į juos.Tuo labiau tikiuosi rankų darbo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pou geriau pasijausi ir atsiras noras juk ir operacija o dabar karūna o kur žandikaulio bėdos laikykis 4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 27, 08:41)
Ant tuščio skrandžio ? O ką tai duoda?

Ant bile kokio skrandzio.Duoda paprotingejima.Nesakau ,kad mums jo truksta ,bet perdaug nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 27, 09:48)
Dėl sveikatos ar nemėgsti?
Saintlina,nespjaunu nespjaunu aš į juos.Tuo labiau tikiuosi rankų darbo? mirksiukas.gif

Nemėgstu ax.gif uh ko nors nemėgstu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 27, 09:51)
Ant bile kokio skrandzio.Duoda paprotingejima.Nesakau ,kad mums jo truksta ,bet perdaug nebus biggrin.gif

O kiek kartu gerti per diena? Hm paprotingejima ax.gif
Atsakyti
Geriu per karta ,viena, vakare bus kiaulpieniu kokteilis.
O paprotingejima taip parasiau ,bo visos nori palieknet ,pagrazet , o paprotinget norinciu nepasitaike.Jauciuosi vienisa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 kovo 2022 - 08:58
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 27, 09:57)
Geriu per karta ,viena, vakare bus kiaulpieniu kokteilis.
O paprotingejima taip parasiau ,bo visos nori palieknet ,pagrazet , o paprotinget norinciu nepasitaike.Jauciuosi vienisa.

Na protingejimas nelabai matomas o va palieknejimas oho kaip matomas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 kovo 2022 - 09:06
QUOTE(Muka @ 2022 03 27, 09:01)
Na protingejimas nelabai matomas o va palieknejimas oho kaip matomas tongue.gif

Ivaizdis dar ne viskas.
Atsakyti
Gerai, paliksiu Kavai saldainių. Du. Nėr ko taip ilgai miegot. Aš alkana ir sušalus, jau ėdu bandelę su cinamonu, tai saldainiais užsikąsiu ))) privaikščiojom 9 km. Lesius, aišku, daugiau, nes stirnas vaikė net rūko.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 03 27, 08:44)
<p>Sveikos, už lango graži diena

Bet labai šaltas vėjas. Brrr. Net man šalta. Taip kad grožėkis per langą ir sveik.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 27, 08:48)

Smagu, kad yr bendraminčių thumbup.gif tai vaišinkis )))

Vakar gerves šokančias mačiau wub.gif jatau, koks grožis.. tik jau temo, arti prieit niekaip. Sėlinau sėlinau, ant galo Lesius stirną užjautė. Išbaidė mano gerves. Nuėjo jos tolyn, nebesivijau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 kovo 2022 - 09:27

Geriu per karta ,viena, vakare bus kiaulpieniu kokteilis. O paprotingejima taip parasiau ,bo visos nori palieknet ,pagrazet , o paprotinget norinciu nepasitaike.Jauciuosi vienisa.
AA, aš labai norėčiau paprotingėt, bet nelabai gaunasi. Saintlina, Kaune jau vėjas mažesnis, paukščiai pypauja. Vakar tai prie žemės medžius lenkė, baisiai ūžė net.

Aš kiekvienais metais matau. Prie sodo pora atskrenda. Va tik šiais metais šokį praleidau, bet kad jau grįžusios, tai mačiau. Labai įspūdinga.

Muka, tikriausiai. Pasveiksiu ir bus geriau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 27 kovo 2022 - 09:30