Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Buvome užsisakę ekskavatoriuką šaknims rauti.Išpjovėme senas vyšnias,stagarai riogso ir kaip tyčia skambina šiandien galiu.O pas mus klientai atvažiuoja,nusikėlė kitai savaitei. biggrin.gif
Pas mus beržynas priešais tai be problemų ir vantų ir sulos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 26, 11:21)
Buvome užsisakę ekskavatoriuką šaknims rauti

Kadaise MB sugalvojo išrauti senos slyvos kelmą iš kiemo. Paėmė trosą su kabliu, pritvirtino prie auto, kitu galu kelmą apraizgė. Kaip pagazavo, kaip ėjo kiaurai kelmą trosas, kaip skrido paskui mašiną.. gerai, kad tik stiklą galinį išnešė, iki pakaušio neatskrido. O kelmui kas, riogso sau išsišiepęs.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 26, 11:55)
Kadaise MB sugalvojo išrauti senos slyvos kelmą iš kiemo. Paėmė trosą su kabliu, pritvirtino prie auto, kitu galu kelmą apraizgė. Kaip pagazavo, kaip ėjo kiaurai kelmą trosas, kaip skrido paskui mašiną.. gerai, kad tik stiklą galinį išnešė, iki pakaušio neatskrido. O kelmui kas, riogso sau išsišiepęs.

Oi pas mus visa eilė stagarų.Man jie taip gadina vaizdą. ax.gif O dar vienoje vietoje raizgalynė laukinių gervuogių.Iš viso aplink kojas raizgosi.Mes kai pirkome sodybą visas sklypas buvo apsodintas vyšniomis.Kaimynė sakė pakelė buvo vyšniomis užsodinta.Pirmais metais kai užderėjo vyšnios ir visa giminė važiavo,kaimynai skinti uogų. bigsmile.gif
Dabar užsodinome vėlyvomis vyšniomis naują sklypą.Skanus vyšnių vynas.Kai jos dera strazdai jau būna sotūs. mirksiukas.gif
Klientams įpylame vis lašiuką paskanauti savo vyno. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 26, 10:51)
Dusia ,tu brigerton per netflixa ziuri? Vakar nauju epizodu dadejo,su didziuju mogolu naujom favoritem.Be kilmes dokumentu biggrin.gif Rimti permainu vejai per tv biggrin.gif

Dėkui , paieškosiu tęsinio . Žiūrėjau ...

Galiu rekomenduoti Pieces of Her, patiko . Pabaiga gera, gal bus tesinys ?
Atsakyti
Laba,
Išpikiavau daigelius. Aišku, daugiau negu reikia.
Kaip tą godžią bobą išvyt, kai sodint ateis.....

Papildyta:
Laba,
Išpikiavau daigelius. Aišku, daugiau negu reikia.
Kaip tą godžią bobą išvyt, kai sodint ateis.....
Atsakyti
Labos,vakare,
mes irgi darbavomes sode.Veziau meslo ant avieciu,ant rozes,laisciau daigus.Jei toks oras bus ir kt.savaite ,tai kisiu visus pomidorus jau i nuolatine gyvenama vieta.Tie pirmieji pasodinti gyvuoja puikiai.
Siaip oras buvo siltas,16 silumos,bet skaudus ir nemazas vejas,tai tik pora valandu pasikuitem ir tai nemazai padariau.Liko svarbus dar vienas darbas,braskes sutvarkyt,nurinkt sergancius lapus,nudziuvusius ir tuom kart bus ramiau.
Sianakt miegosim viena valanda trumpiau,ar ne?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar suberiau sėklas be jokios meilės ar ukvatos nudraskiau metas ir paberiau jų vieton pastarnoku duok die kad gerai būčiau iškasavojus. Jau varnenai inkilus valo wub.gif
Saintlina žinau kokia programeriu duona būsimas žentas ir dukra po persikvalifikavimo iš to duona valgo bet draugu turi laisvalaikio irgi manau viskas priklauso kiek zmogus moka atskirti darbą nuo gyvenimo. O keisti profesija na tiek to programuotojo įgūdžius pritaikau buhalterijoje ax.gif
Ate šaunuolė o mano paprikos dar vis vargsta net gal kita savaite ispikiuosiu. Visom 2 savaitėm veluoju kažko nesidelioja darbai ai tuščia jo ax.gif
Jamu kavos 4u.gif
Atsakyti
Kiek šokoladinių saldainių bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif visos nevalgot, aniaaa? Man vienai, mieliausiai biggrin.gif ale gal kas dar pasivaišins, kol mes namo pareisim. Ilgai trunka stirnų medžioklė ))

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 27, 09:21)
Kiek šokoladinių saldainių  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  visos nevalgot, aniaaa? Man vienai, mieliausiai  biggrin.gif  ale gal kas dar pasivaišins, kol mes namo pareisim. Ilgai trunka stirnų medžioklė ))

Labas rytas  4u.gif

Oi būk rami aš jau konfetu tikrai neliesiu nepamenu kada aš jų net valgiau biggrin.gif
Atsakyti
Taip saintlina tau vienai ,na gal ex ateis,kas zino?
Siandien pradedu pu erh vartoti.Mukute ,jei prisijungtum ,duociau instrukcijas kaip vartoti del efekto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 kovo 2022 - 08:35
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 27, 09:35)
Taip saintlina tau vienai ,na gal ex ateis,kas zino?
Siandien pradedu pu erh vartoti.Mukute ,jei prisijundtum ,duociau instrukcijas kaip vartoti del efekto

Pu erh man skanu smile.gif o kaip vartoti aš kaip arbata paprastai ax.gif
Atsakyti