Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sveikos, gyva aš. Vis dar du kartus dienoje aukšta temperatūra, o kai kyla, viską siaubingai skauda. Atsirado kitoks kosulys. Darė fotkę ir kraujus, kol kas virusas, a/b dar nereik. Jei iki pormadienio nepagerės, vėl kartos.

Tai noriu papasakot, kaip mano gydytojai dirba, kad jau susidūriau. Dariausi testus mobiliam punkte. Kai jau nustatė teigiamą iš antro karto, kitą dieną paskambino gydytoja (testo atsakymas buvo 22 val. Vakare). Apklausė ir sužinojus, kad karščiuoju 4 dienas, iškart užrašė į karščiavimo kliniką tyrimams, kur patikrino gerklę, ausis (būgneliai įtraukti), paėmė bendrą kraujo, CRB ir padarė plaučių rentgenogramą, deguonį, spaudimą išmatavo. 3 gydytojų ir slaugytojos komanda.

Šiandien iš ryto paskambino šeimistė, aptarėm viską, gavau rekomendacijas. Pirmadienį vėl skambins. Jei blogėtų, savaitgalį budintis yra gydytojas.

O trečiadienį, kai naminis testas buvo teigiamas, paskambinau į registratūrą, iškart permetė į skubios pagalbos kabinetą, apkalausė, gavau visas rekomendacijas. Sakė, jei kas, kreiptis. Kai PGR patvirtino, tai jei patys paskambino kaip aprašiau anksčiau. Jokių priekaištų.

Atsakyti
Smagu, kad kažkur taip gydytojai dirba smile.gif mano vaikiui kai covidą patvirtino, gydytoja išvis nepaskambino.

Pou, sveik 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na tikrai Pou,Tave gydo. 4u.gif 4u.gif
Didysis vaikis per Kaziuką pasigavo koronę,man pradžioje net nesakė,savaitgalį pragulėjo lovoje su temperatūra,paskui dvi savaites prakosėjo,sako dabar jau gerai.Niekur nesikreipė,tik arbatos.Pasisekė. ax.gif
Atsakyti

Laba,

man aukšta temperatūra laikosi, dėl to tyrimus darė, pažiūrėt ar ne uždegimas jau.

Vyras kitoj poliklinikoj, tai kitą dieną po teigiamo testo (taip pat į esveikatą 22 val įkrito) paskambino šeimistė, visas rekomendacijas susakė, susakė, kokiais atvejais skambinti, regitruotų tyrimams kaip ir mane. Vakar jam taip pat skambino, bet pas jį lengva forma, nebent kas pasikeistų.

Taip kad dvi didelės skirtingos poliklinikos Kaune, vienodai gydo, protokolas tas pats.

Dėl to ir stebiuosi, kad pas jus kažkaip taip nekaip.

Atsakyti
Labos ,
Imu kavos, dėkui Ingrida 4u.gif
Pou tavo liga žiauriai susikaitė...Visai imunitetas nusilpęs ax.gif
Sergant man pagalba buvo 0, gerai kad lengvai ... Žinoma , jei būtų buvę blogai būtų tekę ieškoti pagalbos. Gal ir būčiau gavusi ?
Geri orai ant LT baigiasi , šlapdriba žada kitą savaitę ?
Apie profesijas , mano vaikas nepasirašė būti programeriu . Neklausė mamos patarimo, kad turės duonos visada ir storai sviesto ant tos duonos smile.gif Nebedauja ir dabar . Žinau , kad dirba tai kas jam labai įdomu ... Nuo progamavimo ir kompo nepabėgo. Kiek reikia darosi pats, nes didelėje įmonėje eilės pas programerius duomenų analizės programėlėms. O duomenis reikia apdoroti čia ir dabar. Konsutuojasi su programeriais ir konstruojasi . O šiaip darboholikas. Jo srityje reikia tokio fanatizmo norit pasidaryti vardą . Giriuosi čia žinoma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Važiuosim kaiman.Gal beržų sula jau bėga ? Pašalas tai išėjo .
Gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 kovo 2022 - 09:28
Varva varva jau beržų sula.Bet apsirenkite šilčiau vėjas baisulingas bent pas mus. bigsmile.gif
Mažėlis nenorėjo sėdėti prie kompo,rinkosi ekonomiką,o gavosi kaip gavosi ištisinis sėdėjimas prie kompo. biggrin.gif biggrin.gif
Visi prie kompų,net pusžentis. mirksiukas.gif
Norėjau kad mažėlis būtų gydytojas vienuoliktoje klasėje buvo perversmas,išsigando biologijos.Dabar mato kiek draugams gydytojams reikia mokslo gydytojams,mokosi visą laiką dar. ax.gif
Atsakyti

Dusia, pas mane su imunitetu kiti reikalai - autoimunika. Labai jau aukšti tam tikri rodikliai 6 metus. Vilniuj jaučiu būtų vilkligę pripažinę, Kaune ant klaustuko ana palikta.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 26, 09:45)
Varva varva jau beržų sula.Bet apsirenkite šilčiau vėjas baisulingas bent pas mus. bigsmile.gif
Mažėlis nenorėjo sėdėti prie kompo,rinkosi ekonomiką,o gavosi kaip gavosi ištisinis sėdėjimas prie kompo. biggrin.gif  biggrin.gif
Visi prie kompų,net pusžentis. mirksiukas.gif
Norėjau kad mažėlis būtų gydytojas vienuoliktoje klasėje buvo perversmas,išsigando biologijos.Dabar mato kiek draugams gydytojams reikia mokslo gydytojams,mokosi visą laiką dar. ax.gif

Ieškosiu sulos 4u.gif Pas mane visada vėjai , namas ant kalno:)
Maniškis nenorėjo būti gydytoju tongue.gif Nors Kaune įstojo antru numeriu į mediciną , nes įdomumo dėlei parašė prašymą LT.
Būtų geras gydytojas:) Kalbantis . Ir moka apie sudėtingus dalykus papasakoti labai labai paprastai ir suprantamai . Ir svarbiausia LIETUVIŠKAI biggrin.gif Kai pasakoja, netgi aš suprantu ką jis daro ...
Mano nuomone būti gydytoju vien žinių negana . Reikia turėti norą gydyti , o ne tik diagnozuoti ir skirti vaistus.
Nevienas iš vyresnės kartos "botanikų " labai buvo nusivylę mokslais "ant daktaro" ... turėjo su kuo pasikalbėti apei mokslo kokybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 kovo 2022 - 10:07
Pou, aš apie 2 skirtingų poliklinikų skirtingus "protokolus" jau rašiau. Juokingi jie, jei nebūtų graudu smile.gif. Tik nenustebino.
Vienintelį šimtametį beržą gerbiu ir myliu, todėl jo dėl sulos nekankinsim smile.gif
Maniškės biologijos kaip tik labai norėjo, stojo, kur jos reikėjo, tik kad viena jau pabėgus nuo savo specialybės, kita jau irgi savo biotechnologijas ruošiasi mest smile.gif
Atsakyti

Kava, prisimenu, kad kai kam nei skambino, nei ką. O detalių neprisimenu.

Aš tik aprašiau savo ir vyro patirtis.

Atsakyti
Pou 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveik greičiau!

Atsakyti
Dusia ,tu brigerton per netflixa ziuri? Vakar nauju epizodu dadejo,su didziuju mogolu naujom favoritem.Be kilmes dokumentu biggrin.gif Rimti permainu vejai per tv biggrin.gif
Atsakyti