Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Prabudau apie 3 val. - nu reikia durnei karo naujienas patikrint. O tu bl... - elektrinė dega blink.gif. Visi miegai išlakstė, blogiausių scenarijų prisipiešiau biggrin.gif. Ot bus man - miegot naktim reikia, kol dar galima.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 04, 08:33)

Ingrida vaikis gal jau ant lietuvos?

Šiandien važiuoja iki Vienos iš ten skrenda į Vilnių.Pirmą kartą norėčiau,kad liktų kuo toliau nuo LT. ax.gif
O taviškė jau gal namie? 4u.gif Dukra išskrenda į Madeirą dviems savaitėms atostogų,tai bus kam pasaugoti ir butą ir šanūką. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi tas Kowno,tuoj su savo mafija.O ta Vaida tai kiek suprantu kazkokia itakinga ponia biggrin.gif
Bet cia as jau priimu kaip dalyka,kurio negali pakeist biggrin.gif
Na zodziu siryt valgysiu pilno grudo pita bandele su avokadu ,kiausiniu ir majonezu.Reiks issivirt ir uzraugt ta skabaputra,beje prisiminiau kad toki maista yra iki dabar islaikiusios Lenkijos ir Anatolijos virtuves.Turkiska vadinasi tarchana ,o lenkiska zhurek.Tai labai sveikas maistas.Bulgarijoje yra sriubu jogurto pagrindu ,bet daugiau batviniu tipo.O tos fermentuotos yra geros tuo ,kad angliavandeniai yra pirmines fermentacijos.Jau truputi maziau glikeminio indekso.
Ir dar ,jus taip ir neisaugot ar jau suvaikejot? Turiu dideliu abejoniu ,del aparatu tikslumo biggrin.gif Jie daugiau tikejimo reikalas.Nes aparatai turi but kalibruojami ir dabar jau net gal reikalinga atnaujint algoritmus.Atsiprasau ,kad saipausi is jusu zaislu biggrin.gif

Labai siulau pradet judet ,kas nejudair butent lipt laiptais ar i kalna,reikia pradet nuo pompos treniravimo.Butent del amziaus ir trombu rizikos.
Na gal jau uzteks cia aiskint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 04, 08:41)
Oi tas Kowno,tuoj su savo mafija.O ta Vaida tai kiek suprantu kazkokia itakinga ponia biggrin.gif
Na zodziu siryt valgysiu pilno grudo pita bandele su avokadu ,kiausiniu ir majonezu.Reiks issivirt ir uzraugt ta skabaputra,beje prisiminiau kad toki maista yra iki dabar islaikiusios Lenkijos ir Anatolijos virtuves.Turkiska vadinasi tarchana ,o lenkiska zhurek.Tai labai sveikas maistas.Bulgarijoje yra sriubu jogurto pagrindu ,bet daugiau batviniu tipo.O tos fermentuotos yra geros tuo ,kad angliavandeniai yra pirmines fermentacijos.Jau truputi maziau glikeminio indekso.
Ir dar ,jus taip ir neisaugot ar jau suvaikejot? Turiu dideliu abejoniu ,del aparatu tikslumo biggrin.gif Jie daugiau tikejimo reikalas.Nes aparatai turi but kalibruojami ir dabar jau net gal reikalinga atnaujint algoritmus.Atsiprasau ,kad saipausi is jusu zaislu biggrin.gif

Labai siulau pradet judet ,kas nejudair butent lipt laiptais ar i kalna,reikia pradet nuo pompos treniravimo.Butent del amziaus ir trombu rizikos.
Na gal jau uzteks cia aiskint  biggrin.gif

Vaida yra dietistė biggrin.gif
Jš žaislų amžiaus lyg jau išaugus unsure.gif
O judėt jooo... Su šuniu vis išvarom už tvoros pasivaikščiot, bet mano mielybė nemoka eit - praktiškai ristele varo. Tai pradžioj dar laikausi, paskui prašau sustot - pailsiu ir toliau varom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 04, 09:41)

Na gal jau uzteks cia aiskint  biggrin.gif

O kaip ta putra darysi nes visokiausių prisikaičiau.MB išvirta traiškytų avižų košė su cinamonu ir obuoliu o sau vandutė su avokadu ir tunu ax.gif vakare nežinau ką čia ax.gif
Mergai su judėjimu damušite mane ...
Ingrida maniškė sekmadienį atskrenda virš mėnesio išbuvo. O aš kice jau atisduosiu tai sode galėsime ilgiau pabūti 4u.gif
Atsakyti
AA aš suprantu , kad tai žaisliukas , tas laikrodis . BET, gyvenant taip kaip aš gyvenu - labai gerai man šikną paspardo . Kai pavakariais pamatau , kad padariau per dieną tik 2-3 tūkst . žingsių įsijungia galvoje aliarmas biggrin.gif Mano darbas sėdimas, butas ne namas su kiemu .
Muka tų laikrodukų yra su odinėmis , auksinėmis ir sidabrinėmis apyrankėmis biggrin.gif Mokėk tik pinigus smile.gif
Šiap aš esu normali , mėgstu komforto zoną... Bet kai kofortas ima kenkti mano senam kūnui - vadinasi tai ne komfortas o saviaupgaulė . Sau meluoti negaliu .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 04, 10:06)
AA aš suprantu , kad tai žaisliukas , tas laikrodis . BET, gyvenant taip kaip aš gyvenu - labai gerai man šikną paspardo . Kai pavakariais pamatau , kad padariau per dieną tik  2-3 tūkst . žingsių įsijungia galvoje aliarmas  biggrin.gif Mano darbas sėdimas, butas ne namas su kiemu .
Muka tų laikrodukų yra su odinėmis , auksinėmis ir sidabrinėmis apyrankėmis  biggrin.gif  Mokėk tik pinigus smile.gif
Šiap aš esu normali ,  mėgstu komforto zoną... Bet kai kofortas ima kenkti mano senam kūnui - vadinasi tai ne komfortas o saviaupgaulė . Sau meluoti negaliu .

o kur mechanika kuria taip dievinu... wub.gif ir ką darai kaip pamatai pažingsniuoji biggrin.gif mačiau kaip ne vienas taip daro kaip trūksta kelių šimtų ... briedas ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 04, 09:06)
AA aš suprantu , kad tai žaisliukas , tas laikrodis . BET, gyvenant taip kaip aš gyvenu - labai gerai man šikną paspardo . Kai pavakariais pamatau , kad padariau per dieną tik  2-3 tūkst . žingsių įsijungia galvoje aliarmas  biggrin.gif Mano darbas sėdimas, butas ne namas su kiemu .

Geriausia,kai miške grybai atsiranda,na tada be 20 tūkstančių žingsnių negrįžtu.
Labai gerai,kad namai vienas nuo kito nutolę šiek tiek,per dieną priminu žingsnių irgi.Sename name nėra vandens tai viską verdu tenai dujos pigiau ir nesinori priteršti namuke.Tai su indais pirmyn-atgal. bigsmile.gif
Sūnaus įmonėje paskelbė konkursą kas daugiausiai per mėnesį prižingsniuos.Sūnus kasdien pėščias 5 km eina į darbą ir atgal.Vakare po vakarienės dar po senamiestį.Gerai,kai yra tikslas. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Muka - taip, pražingsniuoju ... Ir ne bute o lauke.
Kai su savimi nesusitarsiu - įsitaisysiu šunį biggrin.gif
Muka , truputis pamąstymui . Iki žemdirbystės atsiradimo žmonės labai labai ilgai buvo klajokliai . Kiekvieną dieną nueidavo 7000 - 10 000 tūkst. žingsnių . Tas kuris nebepajėgdavo nueiti mirdavo . Natūrali atranka... Reikia tinginio dienų , reikia savęs palepinimo ir tt. bet ne 7 dienas per savaitę.
Kas kam stresas... Man stresas NEGALĖJIMAS.
Na ir Jūs gal nepatikėsite, bet mudu su MB mėgstam vakare per rajoną nemenką ratą prasukti . Visą dieną prie kompo , darbinis stresas ir tt. Pasivaikštai , išvalai galvą . Tais vakarais kai aš nesportuoju einam abu .
PS savęs nenurašau . Praėjusią vasarą Madeiroje praėjau kalnais nuo Pico Arieiro iki Pico Ruivo. Savo tempu , bet praėjau . Ir į Mozės kalną Egipte prieš tris metus savo kojytėmis , nors jaunesni sėdo ant kupranugalių .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 kovo 2022 - 09:37
Man žingsnis bile žingsnis dėl skaičiaus apskritai be ryšio atrodo. Tik sparčiu ar labai sparčiu tempu. O tada ir skaičiuot nieko nereikia. Man kol kas užtenka pusvalandžio praktiškai be sustojimo sparčiai pražingsniuot. Gal vėliau ir daugiau įveiksiu, jei netingėsiu smile.gif
Atsakyti
Na atrodo pagaliau bus palikuonis is mano superprotingos kales.Isgyveno si kart manau.

Muka ,tu nepatikesi ,bet butent judant susireguliuoja tas kortizolis ir adrenalinas.Uzsiveda mechanizmas,be judesio niekaip.iR DAR CIA TOKS MOMENTAS ,DEL INSULINO,REIKIA MAZINT TU INSULINUI JAUTRIU LASTELIU KIEKI.zODZIU DARYT INTERVALA TARP VALGYMU MAZIAUSIAI 18 VALANDU.Didziosiom ,nes tik taip hemoglobinas keiciasi is glyko i ne glyko.
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Prisiminkime dar kaip medžiuose tupėjome, gal visos sušokam surasim kas ten sveiko... žemės trauka ar dar kas...
O puiki naujiena wub.gif cucikui Satui dideliausi sveikinimai 4u.gif
Darau intervalą tarp valgymų ir mėsa tik su žolėm valgiau rezultatas nu neveikia...
Atsakyti