Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

AA, o kada gali prasidėti imunizacija, kai sukėlėjas yra naujas? Kaip su raupais? Kiek įmanoma greičiau, kai tokio mąsto pandemija. Ar laukti tokio taško, kai imunizacija nesvarbi? Kaip ispaniško gripo atveju? Su dišimtimis milijonų aukų.

Idealu imunizuot prevenciškai, o jei laiko neturi ir visa sistema užimta vienos ligos gydymui? Visos gal pamiršot, kokia situacija buvo iki skiepų. Ir lengva diskutuot, kai virusas mutavo iki lengvai užkrečiamos, tačiau ir lengvai persergamos atmainos. Tą, ką ir prognozavo virusologai, infektologai.

Iš kur tos perteklinės mirtys gali būt, kai du metus reanimacijos užkištos kovidiniais ir visas personalas sutelktas šios ligos gydymui? Keista, kad neaišku.

Kai mažino planinių operacijų skaičių, nes dirbtinio kvėpavimo aparatai buvo atiduodami covidiniams skyriams.  Planinės vėliau virsta neplaninėmis, ūmiomis. Vadovėlints tiesos atrastos tikrai ne per šią pandemiją, nes jų pasaulyje būta ne vienos. Spiralė kartojasi, bet kažkodėl dabar kažkokios sąmokslo teorijos vis atrandamos.

Atsakyti
Labas rytas,

Vakar neriau dukros draugei ta babauzi,tigriuka doudou is multiko Daniel tiger’s neighbourhood,galvojau,kad nupusiu.Nu bet iveikiau,parodziau,Labai patiko,sake ,kad drauges dukra nepaprastai laiminga.Ryt issiusiu.
Paskui atejau paskaityt jusu ir neuzmigau visa nakti. biggrin.gif biggrin.gif Neberasysiu kodel,nebeaitrinsiu zaizdu.Tik pasakysiu,kad baigiau med mokykla 1970m.Sovietiniais metais.Maskes tada siuvom patys is 2 marles sluoksniu.Med.personalo maskes,chalatai ir kt.apranga buvo autoklavuojama.Chirurgai,akuseres,ginekologai operacinej nenesiodavo storesnes kaip 2-ju sluoksniu marles kaukes.
Operacinese kaukes devimos,kad chirurgui ar kt.personalui kalbant,seiliu laseliai nepapultu i zaizda.Jei chirurgas,turedamas virusa operuoja,jis kalvis,o ne chirurgas.
O kokias kaukes devim dabar.Kinieeeetiskas,kurios turi impregnuota kazkokia celiulioze sluoksni,kuris isvis net vandens nepraleidzia,jau nekalbu apie ikvepiama,iskvepiama ora.O tai kaip zmogus kvepuoja?Ogi per aplink ta maske esancius tarpus,nes pro ta sluoksni oras neieina. bigsmile.gif O ir neiseina,kaupiasi co2 ir kt .Susidaro bakteriju sankaupa,kuria po to kvepuoji.tada jau tikrai geriau respiratorius.Kaukes kinai dare savo isvaizda panasias,kaip medikai devi savo ,kad sukurt perkamuma,patikimuma.Lankydama teveli ligoninej maciau daug personalo su alergija ant veido.NUo marles???Pas mus su kaukem nebuvo grieztai,galejai nenesiot,issiimt atleidima,o ir ju prase tik pardese ir transporte,taxi,kuri laika.As devejau savo gamybos.Vieno sluoksnio perkelio plona kaukyte.Ja plaudavau,kad tik nereiketu tu kinietisku.Bet teko ir ju.Ligonine neleido turet savo ,parazitai medikai didziausi.
Viskas,baaigiu,ir taip per daug pasakiau.
Ingrida,vakcinos buvo geris kazkada,kai pharma buvo sazininesne daug daug.rmnr ne vakcina,tai genu inzinerija.Pasiskaitykit,ka tai reiskia,medziagos apstu.Tai visiskai skirtingas dalykas,tyrimo stadijoj,o zmonija panaudota experimentam.Turim ka turim.
O daugiau neturiu ka pasakyt tikintiem mokslu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 sausio 2023 - 11:17
O uogytė ant torto, tai metų valstybės kūrėjo nominacija - šurajevui blink.gif lotuliukas.gif
Viskas - galutinai supratau, kaip kuriama valstybė.
Einu geriau dirbt.
Atsakyti

Kava, aišku, kad gali kritikuot, na bet vien tik kritikuot? Ar tikrai nieko gero ebuvo. 

Aš, tiesą pasakius, abai pavargstu vien nuo tos kritikos.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 01 08, 09:14)
<p>Kava, aišku, kad gali kritikuot, na bet vien tik kritikuot? Ar tikrai nieko gero ebuvo. </p><p>Aš, tiesą pasakius, abai pavargstu vien nuo tos kritikos.</p>


Jei pavargsti,daryk svadas biggrin.gif biggrin.gif skaityk ne tik oficiozus,jau senai aiskus ju tikslai,todel ir zinios atitinkamos. biggrin.gif biggrin.gif

Ir as einu dyyyrbt. ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 sausio 2023 - 11:19
Pabūsiu blondine,tikiu mokslu.Švogeris serga virš 20 metų hepatitu C.Norite tikėkite norite ,ne jo aplinkoje susirgę kartu su juo jau seniai po žemėmis.Jis davė sutikimą būti eksprimentiniu triušiu,ar taip ar taip.Kiek jis yra jau atlaikęs ekperimentų,kai imuninė visai buvo nusibaigųsi,temepratūra laikėsi mėnesiais,pykinimas,vos kojas pavilko.Ir ką liga apstojo,o jau buvo ir kepenų cirozė ir vėžys nustatytas.O užsikrėtė,būdamas donoru,kai dar vienkartiniai švirkštai buvo deficitas.Atliko gerus darbus. ax.gif Tai vat tikiu medicina. ax.gif
Atsakyti
Ingrida ,o tu manai kad cia kuri nors pries moksla,paz\anga ,pries tobulejima? Kodel apie tas ,kurioms nepavyko isipaisyt i sistema taip galvoji?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 01 08, 12:19)


Ir as einu dyyyrbt. ax.gif  4u.gif  4u.gif

Eeei, ponička, stabdyk arklius ir rodyk tuos savo numegztus mikimauzus bigsmile.gif wub.gif nieko nerodot pasigyrėt ir numuilinot..


O aš nesakysiu kieno stovykloj nagus krapštau biggrin.gif abo ir taip čia aštru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 08, 10:55)
Pabūsiu blondinė ,o tai kaip galima siūstis melatoniną 10 mg,be recpeto,kai vaistinėje 5 mg jau reikia? ax.gif


Amerika, kiti reikalavimai .
Atsakyti
Ex ,nera cia jokiu pusiu ,yra tik pritapeliai ir nepritapeliai.Ir dar visai aisku ,kad situacija ir puses gali staigiai keistis. biggrin.gif
O visas tas saldumas tai kenkia sveikatai. biggrin.gif
Atsakyti
Nukliunksėjau iki šiltnamio pažiūrėt kaip mano salotos gyvena. Prieš šalčius uždengiau jas agro keliais sluoksniais. Tai žiūriu gyvena, netgi paaugusios mažumėlę. Tikiuosi atsilaikys ir nenukvaks. Nuo antradienio lyg vėl pavasarį žada bigsmile.gif Jei tikrai atšils, sėsiu ridikėlius. Ingrida, miegi?! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 01 08, 10:57)
Bet nuo kažko gi reik numirt. Kas nori mirti būdamas sveikas?



Svajonė.
Baisu yra numirti nuo senatvės... Išsikankini pats ir artimus iškankini. Mama, teta, močiutė.
Baisu yra mirti nuo vėžio, MB mama mirė ...

Būčiau 3 kartus numirusi iki 30 metų . 16 nuo apendikso, ir du kartus gimdydama.
Negaliu pykti ant daktarų .
Ko jūs čia taip jautriai reguojant , kad naktim nemiegat ? Žiūrėkit į visą cirką su jumoru , lengvaiau gyventi ...
Ir man mačiusiai tarybinių laikų melus nieko naujo šiomis dienomis nėra. Tik tarybinė propoganda buvo geresnė . Ar jau pamiršot ?
Atsakyti