Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 25, 10:19)
Koncertas LINKIME PASVEIKTI  4u.gif 
Kas ko daugiau negatyvaus.
Tai sveikt- su dviem pažįstamais kurie priėmė Ukrainos moteriškes su vaikais teko bendrauti šią savaitę. Pozityvas pas juos.
O brudo yra kiekvienoj tautoj , lietuvių tarpe ne mažiau ...
Tuoj , tuoj pavargsim . Tuoj atsibos ...  Ko šiuo metu ir siekiama . Nuovargio ir abejingumo . Brudo ir turi būti daug, laikai tokie kurie žadina tamsią pusę. Tik reiktų pamatyti nors kiek pozityvo . Svarbu , kur susidedi gaires . 

Skiepų jau nebijom tik bankų ? Ateis ruduo su skiepais vėl . O jei mes didžiojo brolio glėbyje liksim po vasaros, tai  virusas bus žiaurus biggrin.gif  Rusijoje ta liga grieščiau  negu LT  kontroliuojama ... Nors atrodo kur labiau smile.gif

Tai ir linkiu,kad tas pozityvas isliktu pas jus ilgam. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ai, apie karą bendrai galiu biggrin.gif.
Gyvena Ukrainoje mano giminaitė, ištekėjusi už ukrainiečio. Kiek vyresnė už mane. Šiaip gyvena bute Vinicoj, bet prasidėjus karui būna kažkur sodyboj netoliese. Tai va, prieš kelias dienas kalba mano mama su jos mama, sako, važiuos Daivutė į butą pažiūrėt, ar viskas tvarkoj, neapvogta, o dar gėlių gaila, reikia palaistyt. Aš akis išverčiau: tai dar gėlės jai rūpi? Gerai, ten lyg šiuo metu nebombarduoja, bet tai kur garantijos, kad važiuojant ar grįžtant kas nors neįvyks? Ir sakau, tai ko ji pas mamą negrįžta? Nu ok, vyras lai kariauja (nors amžius berods jau nelabai karybinis), bet ji... Žmonės į bet kur varo, o čia turi kur ir ten sėdi, laukia... Bet paskui save subariau: iš kur gi tas noras geriau žinoti už juos pačius biggrin.gif Tikrai jai geriau matyt, kas ten ir kaip. Bet va dažnai ne tik man norisi būnant toliau žinoti daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 03 25, 12:55)
Tai ir linkiu,kad tas pozityvas isliktu pas jus ilgam. 4u.gif  4u.gif

4u.gif
Šaip tai aš esu viena tongue.gif
Sveik greičiau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 25, 10:42)
Dusia ,na bet taip manes jau seniai neizeidinejo,tiesa as jau nebaktyvi ,bet visgi biggrin.gif
O su lietuvos vyru armija ,tu jaunuju tai teko kovot ,visgi tris dukros,labiausia juos uzmusdavo isakymas patiems ismokt kavos mashina naudotis ir nevarinet mano vaiku,dazna tekdavo isvyt be leidimo grizt.

Raideles pažįstu, bet bėdos pas mane su teksto suvokimu mirksiukas.gif . Papuola. Negaliu norėti: metai , kovidas blink.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi giliai likome nustebę.Vaikio draugės mama pabėgo su mama iš Kijevo į Vokietiją pas seserį.Mamą paliko,ne grįžo atgal į peklą.Draugas mat liko ir bijo,kad Vokietijoje negaus pensijos.Gerai atrodo visi bėga iš Kijevo,ji prieš srautą atgal. bigsmile.gif
Sūniuko įmonei 9 metai,daug renginių,balius vakare.Bijo eiti dėl koronkės,prieš kelionę.Ne duok dieve..... mirksiukas.gif
Trūksta LT programuotojų samdo albanus,bosnius jau. bigsmile.gif Du ukrainiečiai dirbo,dabar sustabdė darbą. ax.gif
Kur tas karštis?Vėjas laukuose. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 25, 15:14)
Mes irgi giliai likome nustebę.Vaikio draugės mama pabėgo su mama iš Kijevo į Vokietiją pas seserį.Mamą paliko,ne grįžo atgal į peklą.Draugas mat liko ir bijo,kad Vokietijoje negaus pensijos.Gerai atrodo visi bėga iš Kijevo,ji prieš srautą atgal. bigsmile.gif
Sūniuko įmonei 9 metai,daug renginių,balius vakare.Bijo eiti dėl koronkės,prieš kelionę.Ne duok dieve..... mirksiukas.gif
Trūksta LT programuotojų samdo albanus,bosnius jau. bigsmile.gif Du ukrainiečiai dirbo,dabar sustabdė darbą. ax.gif
Kur tas karštis?Vėjas laukuose. bigsmile.gif

jau ir pas mus vėsiau darosi 4u.gif
Kad ir kokių svolo...ių ant svieto yra bet neduok diev kaip tie kurie negali ir neturi kur... O ar ne mes ukrainiečiai kai š... ant šakių pakėlėm....nepamenu kuri rašė kaip iranietis gerai, kad iraniečius pamiršome, serbus irgi o dabar kaip iranietis tai oi oi negeras o kaip ukrainietis oi oi bėdulė,neiašku koks tas bėdulė ... ir kur konkuruoti su jais...darbo sąlygos yra, būstas yra, maisto yra o ko tada nepindėti ....Neturime mes saiko niekame...
JustDi jazau kaip čia tave vynioja tos ligos verysad.gif čiupk 4u.gif
Ingrida jo trūksta aš vis galvoju persikvalifikuoti juolab turiu ir diploma programuotoja ax.gif
Atsakyti
Vo kokia sauni muka.Encoding laif stail python uploads biggrin.gif
Pagaliau terasoje pietus gaminau ir valgeme lauke.
Atsakyti
Labai grazu, sauleta ir silta pas mus siandien. Grys MB is darbo eisim valgyti laukan. Paskambino is ligonines, esu laukiama antradieni echoskopijai, reikalai juda, ziuresim ka cia ras. Sekmadieni motinos diena pas mus. Pavasaris wub.gif
Atsakyti
Muka,tai ko bevargsti su buhalterija? mirksiukas.gif

Gėlių darželis buvo paskendęs vandenyje,dabar nuo šilumos žemė suskeldėjo,kol prasiėjau su kauptuku.Miskantams ,soruolėms šukuosenas pataisiau. ax.gif
JustDi- 4u.gif 4u.gif sveikatos,juk pavasaris už lango. 4u.gif
Varnėnai apsigyveno naujame inkile,mb dar vieną baigia inkilą.Ar neprisišauksime bėdos?Bet jie taip gražiai ryte čiauška,zylės,žvirbliai ilgai miega. ax.gif
Atsakyti
Dusia ,linkint pasveikt reikia siusti muzikini kurini
https://www.youtube....h?v=iO-Tckrohjo
Ir del bobu armijoje buvo tas mano komentaras.
Kapitonas Nisterenko ,ukrainietis beje ,nors tais laikais tai niekam nerupejo ,labai vertino mano sugebejimus ir vadino taip sakant verchovnyj pravitel,tais laikais net rizikavo ,toks titulas buvo dar rizikinga .Tai buvo admirolo Kolciako titulas,jis dar nebuvo leidziamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 25, 17:38)
Dusia ,linkint pasveikt reikia siusti muzikini kurini

Gerai. Pasakei kad reikia, tai reikia. Prašom:

https://www.youtube....
ar ?

https://www.youtube....
Atsakyti
Ačiū Dusia. 4u.gif 4u.gif
Aš su savo gėlėmis.Prieš dvi dienas parsivežiau iš miesto,rūsio vazonus kalijų,chrizantemas,kanus.Tik palaiščiau šiandien jau matau daigelius.Neuždengiau agroplėvele,gal nieko nesušals.Įdomu brugmansijas jau galiu traukti iš rūsio?Kanai kol kas nieko nerodo,gal nesušalo rūsyje?
Dar nesugalvoju kur jurginų tiek riekės sodinti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 25, 10:58)
Vot tai tau boba be wodkos ir provijanto po krumus tasytis biggrin.gif
Daryk isvadas.Tolerantiskieji ir gerieji laikai baigesi ir teks susitaikyti su tuo.

Ugu, reiks bonką ir cigarečių kišenėn insimest ))
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 25, 14:14)
Trūksta LT programuotojų samdo albanus,bosnius jau. bigsmile.gif

Mano sūnus indams vadovauja ))) per nuotolį ))
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 03 25, 14:26)
Ingrida jo trūksta aš vis galvoju persikvalifikuoti juolab turiu ir diploma programuotoja  ax.gif

Trūksta gerų. O tokiu būt reik tuo gyvent. Žinau, mano vyresnėlis toks. Nėr šeimos, mažai draugų, visas gyvenimas kompe. Laisvalaikis - irgi. Ne žaidimai, o nuolatinis domėjimasis naujovėm. Tempai ten kosminiai. Ir protas veikia visai kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 kovo 2022 - 21:22