Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Ex @ 2023 01 06, 12:06)
Kavute, prisiminiau, džiovinimui tinka pomidorai San Marzano. Šviežiam valgymui jie tai ne kažką.

Ačiū, paimsiu fizinėje Ž.stotelėje jei rasiu - internetinėje tai yra.

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 01 06, 12:08)
https://www.ingegnol...permarzano.html
Situ yra jau paturbintu ,f1 .Faini,derlingi,nereiklus.

Tokių pas mus nematau smile.gif
Atsakyti

Merginos, žinau dėl omegos ir oksidacijos procesų. Juodagrūdę man gydytoja rekomendavo labai nedideliais kiekiais.

Muka, gal ji labiau CRB vadovaujasi. Tik tiek, kad CRB labai greit grįžta į normą, jei tik gydymas veiksmingas, bet tai neatspinti realios paciento būklės. Dažniausiai, kai atitaiko antiinfekcinį gydymą, greit mažėja, o net gydymo kursas nebūna baigtas.

ENG rodiklis svarbus ir prie reumatinių - parodytų lėtinį uždegiminį procesą.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 01 06, 12:09)
Ieskojau internete apie chitino kenksmingas savybes,bet nieko neradau.Dusia,gal turi kokios medziagos apie tai?


Luety info iš žolinikės psl . FB - Žolininkės - patarimai - žiūrėk archyve drąsiai.
Rasi postą, ten užklausk ... man iš pricipo labai šlykštu visokie ten kirminai vabalai ir tt.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 01 06, 12:35)
<p> Juodagrūdę man gydytoja rekomendavo labai nedideliais kiekiais.</p><p></p><p></p>

tai jei vartoti kaip vaistus, tai kitas dalykas - visi vaistai kažkam kenkia, kažkam padeda smile.gif
O šiaip esu pati įsivarius ir išsigydžius uždegimus. Kai pradėjo skaudėti sąnarius, būdama pas šeimistę dėl sveikatos knygelės užsiminiau, ir išgirdus kažką apie uždegimus šnekant pasakiau, kad reikėtų nuo priešuždegiminės mitybos pradėt. Tai paklausė: "O dar ir tokia yra?". Bet šitą aš jums jau pasakojau. Taigi, kadangi dėl tam tikros priežasties pas mane namuose visada yra riešutų ir sėklų, tai aš juos valgiau taip nesikuklindama. Išmetus riešutus ir pieno produktus, sąnariai susitvarkė.
Atsakyti

Aš iš pieno produktų labai retai grietinę ir kefyrą naudoju. Riešutų nemėgstu, anksčiau graikinius valgiau. Va su augaliniu aliejumi yra kitaip. Tik tiek, kad dabar retai kada ką kepu su aliejumi - orkaitėj arba sriubos, troškinti patiekalai. va dar žuvį kartais su lašeliu pakepu, vėliau uždengiu ir ji savo garuose išsitroškina.

Miltinių mažai. Na per šventes gal kiek daugiau buvo to maisto. Vakar vėl pašonę durti pradėjo. Užkniso.

Chitino yra ir grybuose, ypač voveraitėse.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 01 06, 10:05)
Ingrida ,vaistu miegojimui kas nors jau israse?

17 pas psichiatrą. ax.gif Tikiuosi,ten gauti.
Toliau, pirmadienį pas onkologę-ginekologę,matysime kas toliau. ax.gif
Pakalbėjome pas psichologę,aš viską žinau ką ji sako,bet kad būtų taip kaip ji sako.Prieš psichologę,užvažiavau į polkliniką talonėlio echoskopijai(geriau būčiau bandžiųsi skambintis),užvirė kraujas turiu lišnas 10 minučių,išsimušiau talonėlį,pilną registratorių,plepa sustoję,dirba tik viena,dar senukai lenda be eilės(aprėkiau senuką,kad užsidėtų kaukę ir nelystų be eilės,bjaurumas mano ax.gif ),užvirė kraujas,jau norėjau lėkti per duris,pakvietė pagaliau mane,nėra tokios echoskopijos,į kitą polikliniką vakare bandysiu skambintis,lengviau prisiskambinti. ax.gif
Atsakyti
Ale tu, Ingrida, įdomiai... Bijai pasakyt kaimynei, kad kiaušinių nenešiotų parduot ar klientams, kad laiku išsikraustytų, o senuką dėl kaukės nebijai aprėkt unsure.gif. Pabandytum mane dėl to užkabint biggrin.gif
Laksčiau ilgokai aną dieną su dukra vienoj med.įstaigoj, kalbėjau su darbuotojais - buvau be kaukės ir niekas nei kriukt biggrin.gif. Aišku, būčiau užsidėjus dėl šventos ramybės, bet pamiršau.
Atsakyti

Kava, bent jau maniškėje gydymo įstaigoje visur pakabinti priminimai, o Ingridai reik saugotis.

Aš tai nemėgstu, kai eilėj baksnoja, stumdosi :(

Psichologė vaistų neišrašo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 01 06, 13:27)
<p>Kava, bent jau maniškėje gydymo įstaigoje visur pakabinti priminimai, o Ingridai reik saugotis.</p><p>Aš tai nemėgstu, kai eilėj baksnoja, stumdosi verysad.gif</p><p>Psichologė vaistų neišrašo.</p>

Vienur pakabinti, kitur - ne. O yra teisinis reglamentavimas šitos prievolės?
Tai Ingrida ir saugojasi - kaip suprantu, ji su kauke.
O kad stumdosi ir baksnoja tai man irgi nepatinka rolleyes.gif. Manau, tokiu atveju mandagus paprašymas atsitraukti nepamaišytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 01 06, 11:57)
Saintlina, kaip lesiaus lopas? Užgijo galutinai?


Tiap, užgijo visiškai. Tik dabar visiškai plikas lopas. Bet kadangi visumoj kailiniai neprasti, tai tie, kas nežino, net neįtartų jog kažkur kažko trūksta.

Pas mane metų šventė - atgavau mašiną ))) iš to džiaugsmo net nesugalvojau, kur nuvažiuot ))
Atsakyti

Tiap, užgijo visiškai. Tik dabar visiškai plikas lopas. Bet kadangi visumoj kailiniai neprasti, tai tie, kas nežino, net neįtartų jog kažkur kažko trūksta.

Pas mane metų šventė - atgavau mašiną ))) iš to džiaugsmo net nesugalvojau, kur nuvažiuot ))

Trys karaliai, ne kitaip.

Kava, nežinau ar reglamentuota. Kaip vienas mano, kad turi teisę būt su kauke, kitas - be. Jei nesilaiko atstumo, nieko blogo, paprašyt pasitraukt. Dabar labai virusai siaučia.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 01 06, 13:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73031934" data-time="1673005699"><div><p>Tiap, užgijo visiškai. Tik dabar visiškai plikas lopas. Bet kadangi visumoj kailiniai neprasti, tai tie, kas nežino, net neįtartų jog kažkur kažko trūksta.

Pas mane metų šventė - atgavau mašiną ))) iš to džiaugsmo net nesugalvojau, kur nuvažiuot ))</p></div></blockquote><p>Trys karaliai, ne kitaip.</p><p></p><p>Kava, nežinau ar reglamentuota. Kaip vienas mano, kad turi teisę būt su kauke, kitas - be. Jei nesilaiko atstumo, nieko blogo, paprašyt pasitraukt. Dabar labai virusai siaučia.</p>

Apie savo teises (o ir pareigas) reikėtų ne manyti, o žinoti.
Taip, paprašyt galima daug ko. O reikalauti tai jau tik privalomų dalykų. O apšaukimo būdu tai jau nieko biggrin.gif. Žinai, yra toks pasakymas: aš nieko neprivalau, tik laikytis įstatymų. Papildyčiau ir patikslinčiau: visų esamų teisės aktų reikalavimų, kad ir kaip man jie nepatiktų. Bet privalau.
O virusai siaučia - kada gi jie žiemą nesiautė. Tai ką dabar - toks gyvenimas...
Atsakyti