Bet ta Giuletta ne rūgšti, man rods.
Dusia, o kaip ta mano slyva? Ji antocianas, bet viduj rūžáva. Bet derlinga ir tiktų džiovininui. Tik nepamenu ar ji rūgštoka. Dusia, a? Būt už ačiū.
received_531497025408692.jpeg 253,4KB 4 Parsiųsta kartų
Nežiūrėkit, bais apsitaškę, po audros su atidarytais paliktais langais, po atostogų. Bet kad vaizdelį matytumėt.
Sveikos,
Ingrida, dėl hepatito jau man darė nemokamą tyrimą.
Kokie tavo planai toliau?
Muka, o ENG koks pas tave? Jei kojų nepavelki, turėtų būti nemažas... Beje, jis ir prie autoimuninių padidėja.
Dusia, kodėl sėklų aliejus išmesti? Yra juk ir labai labai gerų, pvz. juodagrūdžių s. aliejus.