Labas rytas
Vakar pas ortopeda buvau verdiktas operacija bet dar suleido blokada tai i soda atvažiavus apsidžiaugiau kad turiu vaistų tai naktis rami po mėnesio vėl blokada ir tuomet žiūrėsiu ką toliau. Taigi procesas yra. Kraujo tyrimai atėjo vaistai nepadėjo išliko tokie pat rodikliai.
Jazau koks kleckas o jau bando loti ? Man taip gražu kaip tokie mažučiai jau rodo harakteri tik jam liuuudna vienam
Pou kaip jaučiatės ?
AA o įdarytas darei kleckas tuos ar sumaišei viską?
Gavau kalmarų nebrangei tai bus padaže
Kavute o kur čia tiek renginiu išbuvau? Tiesa jau tik ant savęs dirbi ar dar ir kitur?
Ingrida man eklerai skanu bet gaminti kosmosas
Mergai man kazkaip neskaniai tas jaunu vyru bėgimas nuo karo prisidengiant mažais vaikais tai kas gins tuomet
seniai ir tie likę kur neturi kur bėgti
..neturiu sūnaus bet vistiek nelabai jau skanei
vyro pareiga ginti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 25, 07:30)
Fainas koks kol kas visiškas labrikas
Šian skaičiau, kad ta proga jog Rusija atitraukė karius į Ukrainą, Azerbaidžanas nutarė atsiimt iš jos savo Karabachą. Veiksmas jau prasidėjo.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 03 25, 08:48)
Labas rytas
Vakar pas ortopeda buvau verdiktas operacija bet dar suleido blokada tai i soda atvažiavus apsidžiaugiau kad turiu vaistų tai naktis rami po mėnesio vėl blokada
Mergai man kazkaip neskaniai tas jaunu vyru bėgimas nuo karo prisidengiant mažais vaikais tai kas gins tuomet seniai ir tie likę kur neturi kur bėgti ..neturiu sūnaus bet vistiek nelabai jau skanei vyro pareiga ginti
Vakar pas ortopeda buvau verdiktas operacija bet dar suleido blokada tai i soda atvažiavus apsidžiaugiau kad turiu vaistų tai naktis rami po mėnesio vėl blokada
Mergai man kazkaip neskaniai tas jaunu vyru bėgimas nuo karo prisidengiant mažais vaikais tai kas gins tuomet seniai ir tie likę kur neturi kur bėgti ..neturiu sūnaus bet vistiek nelabai jau skanei vyro pareiga ginti
Muka, o ta blokada - gerai ar nelabai? Taip suprantu, kad skausmą nuima, bwt priežastis lieka? MB siūlo daryt, bet jis kol kas nesiryžta.
Ugu, iš šono nelabai atrodo. Bet aš iš tų mamų, kurios savo vaiką nori matyt gyvą, nors ir ne didvyrį..
Nžn, Solovjovo laidos mane varo į paniką. Toks vaizdas, kad paruošinėja savo žiūrovus būsimiems veiksmams..
Labas rytas mergiotes,
pabuvojau ligonineje, dare tomografija rado, kad zaizdele ties bamba pilve viduje negyja del kazkokiu priezasciu, covidas taip pat dar manes nepalikes. Dar sake sake all pelvis very enlarged, del to tas mano pilvas toks didelis. Tai vel nusimato begale tyrimu, kol nustatys nuo kp cia ir kaip gydyti. Gal turit minciu kas galetu buti? Ligoninej gyvenau prabangiai, atskiroj palatoj su aptarnavimu
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 21, 08:43)
Muka ,dabar jau teks isklausyt tai ko girdet nenoretum.
Tu turbut jauniausia temoje ,atsiprasau nezinau kitu amaziaus , o as neklausineju zmoniu tokiu dalyku.Ir tavo sveikata turbut prasciausia ,neskaitant justdi,turbut.
Tu turbut jauniausia temoje ,atsiprasau nezinau kitu amaziaus , o as neklausineju zmoniu tokiu dalyku.Ir tavo sveikata turbut prasciausia ,neskaitant justdi,turbut.
Jatus, kad jau nurasei mane visai AA As visada buvau labai sveikas zmogutis, cia tik nesenos problemos, kurios issispres anksciau ar veliau. P.S. kaip as noreciau tavo suniuka paniurkyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 25, 07:48)
Labas rytas
Butent, bega tie, kurie turi pinigu, o vargsai ir kare vargsai. Pas mus irgi daug pabegeliu is Ukrainos dabar, tai vietiniai labai nepatenkinti del jiems skirtu privelegiju. Jauni vyrai tevyne turetu ginti, o jie geresnio gyvenimo iesko FB profily prisikabine veliavele ir visiems nuolat primindami jog jie ukrainieciai.
Isiterpsiu apie vaistus nuo kraujospudzio, cholesterolio ir kitus blogumus. Mano mama juos vartoja 39 metus. Ar dar butu gyva, jei butu vaistu nevartojus? nemanau. O dabar 79 metai ir kruta dar ir gyvena viena. Beje, apie genus, aciu Dievui neturiu to mamos geno, tai, budama 60, jokiu tableciu nenaudoju. Kol galutinai atejo menopauze, spaudimas sokinejo, geriau tb pora metu, o paskui viskas stabilizavosi. Todel ir bunant ligonineje visi primygtinai klausinejo kokius vaistus pastoviai naudoju ir labai stebejosi, kad jokiu. Bet, jei kada reiks, tikrai naudosiu. MB aplamai is sveikuoliu gimines, netycia pamatavom spaudima, tai geria tb nuo spaudimo. Beje, MB pastoviai miegodavo, kitu simptomu nebuvo ir dabar nieko nera.
Aš kurį čia vakarą šunį vedžiojau miškely prie namų. Tamsu jau buvo. Atlinguoja vyras ir sako - iš Ukrainos aš. Rusiškai. Laukiu, ką toliau pasakys. Jis vėl - iš Ukrainos gi aš. Na, sakau, tai ką man dabar daryt? Sako - 100 gramų įpilk. Nu tiap, sakau, nešiojuosi su savim butelį. Gal panaši į tokią? ))) Tai, sako, nueik iš namų atnešk. Ugu, lekiu griūdama, tuoj. Diedas toks gal panašiai mano metų, dar ne 50. Nebesivėliau į diskusiją, ko anas ne Tėvynę gina, o čia geria. Kaip tai patamsy miške įkvėpimo nebuvo )))
Labos ,
Šuniukas grožis
Kokie jie faini kol mažuliai .
Muka Ieškok daktaro kuris negydytų atskirų siptomų ... Kuris matytų tavo organizmą kaip visumą.
Nieko neišmanau apie ligas , tyrimus , gydymus ...
Man veikia paprasti dalykai : galva ( neturėti pretenzijų sau ir kitiems, ypač giminei ) , maistas ir judesys ... Ginkdieve nesakau , kad visus myliu , bet priimti reikia visokius. Dažnai suvokiu , kad kai kuriems žmonėmis su kuriais bendrauju patiems su savimi sunku Man kelias valandas, o jiems 24 val su savimi tokiu piktu Ištisinės pretenzijos kaip turi atrodyti , galvoti , elgtis kiti žmonės ...
Žmogus kuris labiausiai mus nervina yra pats reikalingiausas gyvenime... Dėkingi turim būti už pamokas.
Toks sutrumpintas kursas Svijašo knygų
Pou kaip sveikatos ?
JusDi lengvo sveikimo
AA kaip turinti giminių Lietuvos armijoje , tai dažna boba armijoje yra bėda. Silpnoji grandis ... Būna kaip visada išimčių
Holivudo filmuose viskas gražai atrodo . Realiam kare yra kiek kitaip ...
Šuniukas grožis
Kokie jie faini kol mažuliai .
Muka Ieškok daktaro kuris negydytų atskirų siptomų ... Kuris matytų tavo organizmą kaip visumą.
Nieko neišmanau apie ligas , tyrimus , gydymus ...
Man veikia paprasti dalykai : galva ( neturėti pretenzijų sau ir kitiems, ypač giminei ) , maistas ir judesys ... Ginkdieve nesakau , kad visus myliu , bet priimti reikia visokius. Dažnai suvokiu , kad kai kuriems žmonėmis su kuriais bendrauju patiems su savimi sunku Man kelias valandas, o jiems 24 val su savimi tokiu piktu Ištisinės pretenzijos kaip turi atrodyti , galvoti , elgtis kiti žmonės ...
Žmogus kuris labiausiai mus nervina yra pats reikalingiausas gyvenime... Dėkingi turim būti už pamokas.
Toks sutrumpintas kursas Svijašo knygų
Pou kaip sveikatos ?
JusDi lengvo sveikimo
AA kaip turinti giminių Lietuvos armijoje , tai dažna boba armijoje yra bėda. Silpnoji grandis ... Būna kaip visada išimčių
Holivudo filmuose viskas gražai atrodo . Realiam kare yra kiek kitaip ...
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 25, 10:42)
Dusia ,na bet taip manes jau seniai neizeidinejo,tiesa as jau nebaktyvi ,bet visgi
O su lietuvos vyru armija ,tu jaunuju tai teko kovot ,visgi tris dukros,labiausia juos uzmusdavo isakymas patiems ismokt kavos mashina naudotis ir nevarinet mano vaiku,dazna tekdavo isvyt be leidimo grizt.
O su lietuvos vyru armija ,tu jaunuju tai teko kovot ,visgi tris dukros,labiausia juos uzmusdavo isakymas patiems ismokt kavos mashina naudotis ir nevarinet mano vaiku,dazna tekdavo isvyt be leidimo grizt.
Nieko nesupratau , ar čia aš Tave įžeidžiau ?
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 25, 10:26)
As kaip triju jaunu moteru mama,vieno berniuko mociute ,oficialiai pareiskiu ,kad jei jau teises lygios tai ir pareigos turi but lygios.Ir vyrai ir moteris turi lygiai gint ,jei taip atsitinka.Ne sirija ,iranas ir ne tamsieji viduramziai.
Komentaras buvo apie tai ...
QUOTE(saintlina @ 2022 03 25, 10:28)
Aš kurį čia vakarą šunį vedžiojau miškely prie namų. Tamsu jau buvo. Atlinguoja vyras ir sako - iš Ukrainos aš. Rusiškai. Laukiu, ką toliau pasakys. Jis vėl - iš Ukrainos gi aš. Na, sakau, tai ką man dabar daryt? Sako - 100 gramų įpilk. Nu tiap, sakau, nešiojuosi su savim butelį. Gal panaši į tokią? ))) Tai, sako, nueik iš namų atnešk. Ugu, lekiu griūdama, tuoj. Diedas toks gal panašiai mano metų, dar ne 50. Nebesivėliau į diskusiją, ko anas ne Tėvynę gina, o čia geria. Kaip tai patamsy miške įkvėpimo nebuvo )))
Vot tai tau boba be wodkos ir provijanto po krumus tasytis
Daryk isvadas.Tolerantiskieji ir gerieji laikai baigesi ir teks susitaikyti su tuo.
Siulau visoms bobousiu grybautojoms pasiruost pintines.Su graziom servetelem.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 25, 08:42)
Dusia ,na bet taip manes jau seniai neizeidinejo,tiesa as jau nebaktyvi ,bet visgi
Labas rytas,
kartais skaitau AA su zodynu,bet si kart supratau iskart ir skaniai kvatojausi.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 25, 08:58)
Vot tai tau boba be wodkos ir provijanto po krumus tasytis
Daryk isvadas.Tolerantiskieji ir gerieji laikai baigesi ir teks susitaikyti su tuo.
Bus dar ne to.Jie dar prades diktuot savo teises,sakau,kad ketvirta dalis plano,karas,chaosas visose salyse.Dar pinigu reforma kiek ives chaoso.Ukrainoj jau ivedinejama skaitmenine sistema,kaip Kinijoj,prisidengiant karu.Ne apie gynyba ar puolima galvoja,o apie banku reforma.
Skaiciau telegrame viena moteris is siauliu parase,kad savaitgali i jos grozio salona atejo dvi ukrainietes,tokios gana fifos,kirpimas,antakiu dazymas,manikiuras,veido masazas,o iseinant pasake,juk mums viskas nemokamai,mes is Ukrainos.Va taip ir dar bus daugiau.Siaip pabegeliai nuo karo buna santuresni,vistik ju tevyne pavojuje.
Oras vesta pas mumi,Lietuvoj turi atsilt,mes esam skirtinguose poliuose.Si ryta jau tik 10 silumos,o jau savaitgali ir diena rodo bebus 11-13.,o kita savaite net iki 9 diena nukris.Yprasta pas mus bangavimai.
Vakar radau gera vieta daiginimui ,pas mus likes nenugriautas vistu miegamasis,buvo isgrystas plytelem saligatvinem,su polikarbonatiniu stogui.Tai puo tuo stogu ir pakisau ant lentynos,turetu but silta.
Siandien skalbimasis.MB vaziuoja maisto savaitei uzpirkt,as darau sarasa.
Koja gerai,po mankstu,bet i antra dienos puse skauda,geriausia nakti,niekas neskauda. Kadangi i soda nevaziuosiu gal,tai manksta darysiu kelis kartus.Mano vienam pazystamui su tokia pat diagnoze,kuria nustate lapkriti,tik dabar isejo i darba.Isgijo tik mankstu pagalba,jokiu vaistu nera,tik nuo skausmo,jei neiskenti.Tas skausmas nera intensyvus,bet toks,kaip kancia,smelkia,neduoda judet tinkamai ir labai sodina batarkes,tampi toks atmata,tai mane veikia nerviskai ziauriau,nei fiziskai.
pasiguodziau,einu kazka daryt,nezinau nuo ko pradet,visur reikia mano ranku.
Koncertas LINKIME PASVEIKTI
Kas ko daugiau negatyvaus.
Tai sveikt- su dviem pažįstamais kurie priėmė Ukrainos moteriškes su vaikais teko bendrauti šią savaitę. Pozityvas pas juos.
O brudo yra kiekvienoj tautoj , lietuvių tarpe ne mažiau ...
Tuoj , tuoj pavargsim . Tuoj atsibos ... Ko šiuo metu ir siekiama . Nuovargio ir abejingumo . Brudo ir turi būti daug, laikai tokie kurie žadina tamsią pusę. Tik reiktų pamatyti nors kiek pozityvo . Svarbu , kur susidedi gaires .
Skiepų jau nebijom tik bankų ? Ateis ruduo su skiepais vėl . O jei mes didžiojo brolio glėbyje liksim po vasaros, tai virusas bus žiaurus Rusijoje ta liga grieščiau negu LT kontroliuojama ... Nors atrodo kur labiau
Kas ko daugiau negatyvaus.
Tai sveikt- su dviem pažįstamais kurie priėmė Ukrainos moteriškes su vaikais teko bendrauti šią savaitę. Pozityvas pas juos.
O brudo yra kiekvienoj tautoj , lietuvių tarpe ne mažiau ...
Tuoj , tuoj pavargsim . Tuoj atsibos ... Ko šiuo metu ir siekiama . Nuovargio ir abejingumo . Brudo ir turi būti daug, laikai tokie kurie žadina tamsią pusę. Tik reiktų pamatyti nors kiek pozityvo . Svarbu , kur susidedi gaires .
Skiepų jau nebijom tik bankų ? Ateis ruduo su skiepais vėl . O jei mes didžiojo brolio glėbyje liksim po vasaros, tai virusas bus žiaurus Rusijoje ta liga grieščiau negu LT kontroliuojama ... Nors atrodo kur labiau
Muka, 1 renginys, bet 3 dienų, tai kaip 3 normalūs renginiai . Man turi užtekti 1 dienos, o trijų tai su savo gamybiniais pajėgumais sunkiai. Na, tikiuosi, kad visi taupys pinigus ir visko užteksiu . Ir taip - jau dirbu tik sau. Ir kol kas esu labai dėl to patenkinta.Jei dar ir uždirbčiau, tai būtų ir visai gerai .
Apie ligas nieko neišmanau, karo eksperte nesu, lakštingalų neklausau, nes o kam man jos. Tai neturiu ir ką pasakyti . Nebent pasikartoti, kad bet kuriame kare pirma auka visada būna TIESA.
Geriau einu dYYYrPt
Apie ligas nieko neišmanau, karo eksperte nesu, lakštingalų neklausau, nes o kam man jos. Tai neturiu ir ką pasakyti . Nebent pasikartoti, kad bet kuriame kare pirma auka visada būna TIESA.
Geriau einu dYYYrPt