QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 25, 08:42)
Dusia ,na bet taip manes jau seniai neizeidinejo,tiesa as jau nebaktyvi ,bet visgi
O su lietuvos vyru armija ,tu jaunuju tai teko kovot ,visgi tris dukros,labiausia juos uzmusdavo isakymas patiems ismokt kavos mashina naudotis ir nevarinet mano vaiku,dazna tekdavo isvyt be leidimo grizt.
Labas rytas,
kartais skaitau AA su zodynu,bet si kart supratau iskart ir skaniai kvatojausi.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 25, 08:58)
Vot tai tau boba be wodkos ir provijanto po krumus tasytis
Daryk isvadas.Tolerantiskieji ir gerieji laikai baigesi ir teks susitaikyti su tuo.
Siulau visoms bobousiu grybautojoms pasiruost pintines.Su graziom servetelem.
Bus dar ne to.Jie dar prades diktuot savo teises,sakau,kad ketvirta dalis plano,karas,chaosas visose salyse.Dar pinigu reforma kiek ives chaoso.Ukrainoj jau ivedinejama skaitmenine sistema,kaip Kinijoj,prisidengiant karu.Ne apie gynyba ar puolima galvoja,o apie banku reforma.
Skaiciau telegrame viena moteris is siauliu parase,kad savaitgali i jos grozio salona atejo dvi ukrainietes,tokios gana fifos,kirpimas,antakiu dazymas,manikiuras,veido masazas,o iseinant pasake,juk mums viskas nemokamai,mes is Ukrainos.Va taip ir dar bus daugiau.Siaip pabegeliai nuo karo buna santuresni,vistik ju tevyne pavojuje.
Oras vesta pas mumi,Lietuvoj turi atsilt,mes esam skirtinguose poliuose.Si ryta jau tik 10 silumos,o jau savaitgali ir diena rodo bebus 11-13.,o kita savaite net iki 9 diena nukris.Yprasta pas mus bangavimai.
Vakar radau gera vieta daiginimui ,pas mus likes nenugriautas vistu miegamasis,buvo isgrystas plytelem saligatvinem,su polikarbonatiniu stogui.Tai puo tuo stogu ir pakisau ant lentynos,turetu but silta.
Siandien skalbimasis.MB vaziuoja maisto savaitei uzpirkt,as darau sarasa.
Koja gerai,po mankstu,bet i antra dienos puse skauda,geriausia nakti,niekas neskauda.

Kadangi i soda nevaziuosiu gal,tai manksta darysiu kelis kartus.Mano vienam pazystamui su tokia pat diagnoze,kuria nustate lapkriti,tik dabar isejo i darba.Isgijo tik mankstu pagalba,jokiu vaistu nera,tik nuo skausmo,jei neiskenti.Tas skausmas nera intensyvus,bet toks,kaip kancia,smelkia,neduoda judet tinkamai ir labai sodina batarkes,tampi toks atmata,tai mane veikia nerviskai ziauriau,nei fiziskai.
pasiguodziau,einu kazka daryt,nezinau nuo ko pradet,visur reikia mano ranku.