Labai puiki gydytoja, žiūri visumą Stanislava Manukian. Romainiuose. Pulmonokogė, reikia siuntimo.
Muka, gal bandyk, jei negerės.
ačiū Ate 11 dieną pas šeiministę einu pasiteirausiu ar nereikia
Pusu veikliosios medz\iagos tirpsta ir vandenyje.O sirupas yra vanduo ir cukrus.O siaip dervingas gana tas sirupas.
Taip, aš pušų ūglius užpilu verdančiu vandeniu, palaikau maždaug 15 min ir per kelis kartus išgeriu. Šiaip išties padeda.
Sirupai pakankamai ilgai išlieka stabilūs, tad ši forma anksčiau buvo stipriai paplitusi.
Laba.
Ryto oras puikus. Truputį pašąlę, naktį sniego šešėliais per žemę brūkštelta lyg teptuku. Gražu. Menas.
Nenoriu išbalansuot sveikatos temos, tai tik įsiterpsiu su pavasariniu klausimu. Pomidorai. Kuri esat auginusi Mildą ir lietuviškus Rutulius. Verta pabandyt, ar neužimt vietos bandymams? Turiu labai senų sėklų, bet taip niekad ir nepasėjau...
Tvarkau šiandien šiltnamio žemę, tai va, atėjau kavos pertraukėles ir užėjo nenumatytų minčių..
Auginau Mildą. Skanus, kvapnus, pomidorinio skonio pomidoras. Didžiavaisis. Aukštaūgis, daigas labai panašus į skarį, vaisiai taip pat panašumo turi. Derlingas ir bent jau man - neįnoringas. Tikrai augink. Dar Dotnuvos geltonuosius augink, jei mėgsti geltonus. Aš šįmet jų bent 10 daigų auginsiu - labai skanūs, nemaži, kvapnūs, saldoki. Jei tik nori, galiu sėklų atsiųsti.
Sausokų hibridų džiovinimui nežinau, bet ne hibridas, o kokia ten ta slyva, kur auginau ir daigelį Dusiai daviau, jaučiu būt super džiovinimui.
Hibridų kainos pasiutpolkę šoka, perku tik Torro, Corazon, Lemon boy turėjau ir dar išhibridint bandau Taifun, nes jų jau nėra.
Kava, džiaugiuos, kad prieskoniai "paėjo". Va dar meškinių česnakų užsiveisk, džiovink - būčiau pastovi tavo pirkėja
P.S. merginos, priminkit, ką kuriai pažadėjau su sėklomis.
Dėkui, Pou. Bet jei Milda viskuo panaši į Skarius , tai kažin ar man reikia Mildos dublerio Skarius ir taip auginu, man jie labai skanūs pomidorai.
O Dotnuvos geltonieji ,tai čia lietuviški? Sultingi ar daugiau "mėsos" jie turi?
Man gal Milda mažesnė "popa" pasirodė.
Dotnuvos geltonieji - taip, lietuviški, paveldiniai. Nėr labai aukšti, na, maždaug 160 cm kaip kad aš Sunku apibūdinti, ji tokie per vidurį, gal labiau mėsingi, bet tikrai ne sausi, tikrai pakankamai ir sulčių turi. Pas mus jie su Milda dingsta greičiausiai. Ir sesuo bei jos anyta labai mėgsta, ir mano tėtis. Ir kam su skrandžio bėdelė, šie tinkamesni nei raudoni.
Dusia, mano 76 puslitriukai pomidorų nyksta akyse, 10 vnt. beliko.