gal ...
gal ...
Alta, gal tu?
Pou, gal gali patart, kaip teisingai pagaminti pušų sirupą? Internete receptų yra įvairių...
Alta, gal tu?
Kava, gaila, bet ne, daugelis knygų kituose namuose, nepamenu, kaip teisingai sirupus gaminti - abejoju ar ir ten rasčiau, vaistinėje anksčiau sudėtiniai būdavo gaminami, bet ten būdavo jau pagamintas cukraus sirupas dadedamas. Reiktų paskaityt prie progos.
Aš pušų pumpurų perku, kai kosėju ir nepraeina. Beje, jie ir prie plaučių uždegimo labai liuks.
Mes va taip mokėmės, bet tai ne tai, ko tau reik.
https://publications.lsmuni.lt › elaba:59769983
Alta, gal tu?</p></div></blockquote><p>Kava, gaila, bet ne, daugelis knygų kituose namuose, nepamenu, kaip teisingai sirupus gaminti - abejoju ar ir ten rasčiau, vaistinėje anksčiau sudėtiniai būdavo gaminami, bet ten būdavo jau pagamintas cukraus sirupas dadedamas. Reiktų paskaityt prie progos.
</p><p>Aš pušų pumpurų perku, kai kosėju ir nepraeina. Beje, jie ir prie plaučių uždegimo labai liuks.</p>
Šiaip ir su medumi receptų yra, bet jei virt, tai medų kaip ir negerai. Nors ir vėl - visaip randu. Yra ir tik gale medaus pridėt, bet tai kiek laikysis?
Na, reiks dar paskaitinėti ir pačiai nuspręsti
Papildyta:
<p>Mes va taip mokėmės, bet tai ne tai, ko tau reik.
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://publications.lsmuni.lt/object/elaba:59769983/59769983.pdf'>https://publications.lsmuni.lt<span> elaba:59769983</span></a></p>
Jo, biškį ne tai.
Bet yra ko kitko įdomaus -paskaitinėsiu, ačiū
Tfu, ne tą įdėjau. Įsivesk į google paiešką sirupo gamyba vaistų technologija - tau išmes vienos magistrantės darbą apie pušų pumpurų sirupo gamybą iš ekstrakto - man kažkodėl neleidžia įdėti. Bet sudėtingas procesas. Nes gaminti reik ir ekstraktą, ir cukraus sirupą atskirai. Tikriausiai, ekstraktus galima ir nusipirkti. Nežinau dabar vaistinės asortimento.
Radau.
Ojė - sudėtinga . Naminis variantas turi būti kažkoks paprastesnis. Ir čia pumpurų, norėčiau pradžiai spyglių
Beje, ačiū tau už paskatinimą gaminti prieskonius. Nėra jie labai populiarūs, bet kas kartą pirko, tai visai giria, o ir kartoja
Apie vienuoliktą. Bet išsijungiu praktiškai vos galvai pagalvę palietus
Papildyta:
Priminei )) aš gi viriau tokį pavasarį, visai pamiršus buvau )) ale nieks nekosti, kad išbandyt
Laba,
Muka, o dėl tuberkuliozės tau nesiūlo tirtis?
Neįsižesk, bjauri oro lašeliniu būdu plintanti liga.
Labas rytas.
Nesimiega,bijau pramigti tyrimą.Durna natūra ir žinau,kad žadintuvas nustatytas telefone ir vaikams liepta skambinti kas anksti atsikels,bet vistiek nesimiega.
Saintlina,užtenka miego?
Labas rytas,
Imu kavos, aš be jos rytais kaip zombis. Dėkui Ingrida.
Aš jaunystėje sunkiai užmigdavau vakarais, dabar anksti keliuosi rytais. Sako taip geriau, anksti keltis.
Mezgu sau kepurę prie šaliko, bet taip sunkiai ir nesmagiai... diena neprisėsi, kiek to vakaro po sporto belieka.
Pažiūrėjom Avatarą2. Ilgas. Daug vandens. Bus trečias ir greit. Mažai veiksmo, daug vaizdo. Salėje žiūrimas filmas.
Gražios dienos
Ate nesiūlo
Verdiktas gydytojos:"ponia reikia jums gulėti" ryt jamu nedarbingumą.
Šiaip plaučiai švarūs, CRB nedidelis, bet su 10-15 aš jau senai vaikštau...antibų naujų neskyrė...ramybė ir gulėjimas toks receptas...
Imsiu kompą namo, bo metų pradžia yra kas veikti.... bet manau nevažiuosiu daugiau pagulėsiu gal tikrai pagerės...
Oi jamu kavos
Ingrida čiupk
Ate nesiūlo
Verdiktas gydytojos:"ponia reikia jums gulėti" ryt jamu nedarbingumą.
Šiaip plaučiai švarūs, CRB nedidelis, bet su 10-15 aš jau senai vaikštau...antibų naujų neskyrė...ramybė ir gulėjimas toks receptas...
Imsiu kompą namo, bo metų pradžia yra kas veikti.... bet manau nevažiuosiu daugiau pagulėsiu gal tikrai pagerės...
Oi jamu kavos
Ingrida čiupk
Laba,
Labai puiki gydytoja, žiūri visumą Stanislava Manukian. Romainiuose. Pulmonokogė, reikia siuntimo.
Muka, gal bandyk, jei negerės.