QUOTE(Dusia37 @ 2023 01 02, 09:00)
Luety prajuokinai, kaip ten sako - batsiuvys be batų Taip ir pas Tave, MB adytom kojinėm, kai tu grožybių grožybes mezgi
Ingrida, pas tave nėra plano ir nuoseklumo , kas liečia maistą. Tas pasakė , anas pasakė . Per mėnesį daug galima išstudijuoti ir sužinoti tai kas aktualu ... Pats blogiausias planas VBS. Nepyk , man iš šono taip atrodo Gal aš tokia , kur pati turiu prisikasti?
Muka, tu drąsi moteriškė esi Reikėtų persišviesti dar kartą - ir kai jau plaučiai bus švarūs tada važiuoti į sodą ar darbą. Pilni kapai nepakeičiamų .
PS mėsa į kompostą? Negalima! Reikėjo užkasti.
Paburbėjau
Ingrida, pas tave nėra plano ir nuoseklumo , kas liečia maistą. Tas pasakė , anas pasakė . Per mėnesį daug galima išstudijuoti ir sužinoti tai kas aktualu ... Pats blogiausias planas VBS. Nepyk , man iš šono taip atrodo Gal aš tokia , kur pati turiu prisikasti?
Muka, tu drąsi moteriškė esi Reikėtų persišviesti dar kartą - ir kai jau plaučiai bus švarūs tada važiuoti į sodą ar darbą. Pilni kapai nepakeičiamų .
PS mėsa į kompostą? Negalima! Reikėjo užkasti.
Paburbėjau
Nu jo,batsiuvys be batu.
Jo labai didele ismiera.nesioja 46,sunus 48,anukas irgi 48.Kol numezgi,gali nupust.Ne kojos,o lastai plaukimo.Tai ir siulu turi turet atitinkamai ir dar vyriskos spalvos,kad butu.
Pamate kokias mezgu,vakar,nes vakar idejau kulna ir parodziau,sake tokiu graziu nenesios,o des i ebay pardavimui ,o tada uz gautus pinigus pirks pigesnes,kad liktu man siulam dar pinigu zinoma juokabvo.Man nei grazios nei ne,eilines kojines,tik xelixui labai tinka kulnas strong.
Geriu kava,eisiu tinginiu balandeliu gamint,MB isejo kopusta nupirkt.
O siaip tai sunkiai issijudinu po nuklydimu,nukrypimu.Siandien jau tikrai bus be jokiu i sona.Grieztai sau pazadejau,nes sampe vakar pabaigiau,duonos keptos mb jau ragavau vakar,zodzu nelio ko besmaguriaut negalimo man.