Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

ir šiaip Sirijoj ir rusų bombikėm lijo, jeigu ką. Ir net fosforinėm. Kažkaip visi pamiršo. Ir pabėgėlių jūra Europą užplūdo, taip kad nereik sakyti, kad jų nepriėmė ar kad nieks nereagavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 kovo 2022 - 13:24
Luety Antifa Italijoje surengė protestus ! Prieš ginklų perdavimą Ukrainai ... Taigi , kad pasaulis margas.
Ukrainoje buvau , vyną ir garilką gėriau , salo ir smaliec valgiau , su nuoširdžiais žmonėm bendravau ... Man skirtumas didžiulis!
Negaliu gerbti tokios šalies piliečių , kur moteris žemiau už gyvulį. Kur mažas mergaites žaloja - 70 ar net 80 pr.
Netikiu lygybe...

Ir kai 3 sykius per dieną girdi , kad sekantis esam mes. Ir nepabėgsiu - du gradus pastatys - vienas BY kitas Kalinigrade ir atskirti nuo Europos .
Ir kai 3 sykius per dieną girdi , kad Lenkijos miestai bus sulyginti su žeme ax.gif
Ir dar kiekviena proga senukas kartoja, tiesiog įkyriai - Amerika nekariaus...
Gyvenkim , kol galim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 24, 13:29)

Ir dar kiekviena proga senukas kartoja, tiesiog įkyriai - Amerika nekariaus...

o tu rimtai manai, kad mums bus skirtumas - kariaus ar ne? Mes bet kuriuo atveju fronto linijoj.
Atsakyti

Pritariu Saintlinai. Jei rimtai, Mariupoliečiams labai vienodai, kad juos visi palaiko, kai jie gert neturi ko. Arba Charkive, kai viską baigia sulygint su žeme. Civiliams baisuma baisi.

Atsakyti
Jėgą ( banditišką) galima sustabdyti tik jėga .
Visi prašymai ,skambinėjimai ( Makronas) , pažadai kažko nedaryti rodo silpnumą.
Daug rašyti ...
Man pvz patiktų kad Amerika turėtų intresų Lietuvoj o Rusija ne biggrin.gif

Žmonės žūna, miršta , netiuri ką valgyti , gerti ir vaistų šiandien ... Ir dzin jiems sakcijos bei rėmeliai FB.

Nenoriu ginčytis ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 24, 14:40)
Jėgą ( banditišką) galima sustabdyti tik jėga .

Žmonės žūna, miršta , netiuri ką valgyti , gerti ir vaistų šiandien ... Ir dzin jiems sakcijos  bei rėmeliai FB.

Nenoriu ginčytis ....

suprantu, ką nori pasakyti. Tik sakau, kad jei, pvz, konfliktas persikeltų čia, frontas būtų čia, ar kištųsi kas, ar ne. Bombarduotų abi pusės čia, net jei ir prisidėtų sąjungininkai. Na, net jei atseit apgintų, vistiap turbūt nedaug čia kas išliktų.
Ir taip, tu teisi. Kai jau bombos ant galvos krenta, dzin tos sankcijos, kurios gal suveiks po kelių mėnesių. Aš visad turėjau abejonių, ar ir dėl mūsų Europa rizikuotų atominį karą pradėt. Bet suprantu, kad kol kas nato yra ginybinis aljansas ir kol jis neužkabintas, tol nerizikuos pasauliniu karu. Kita vertus, jei vakarai netiektų ginklų, vargu ar būtų tiek atsilaikę ukrainiečiai. Kaip ir per antrą pasaulinį, jei rusams nebūtų buvus tiekiama technika, maistas ir visa kita, nesigirtų anie iki šiol kaip vieni karą laimėjo.
Atsakyti
Saintlina galvoju taip - lenkai gal ir gintų , vokiečių ar prancūzų kareiviai ne biggrin.gif
Visiškai pritariu Tau ...
Atsakyti
https://www.rhsplant...sid.2000023986/
Vo kokiu morku pasejau .
Pagaliau silta.Atsisiunciau trasu ,kol dar sena kaina,agropleves ,dabar tik lietaus duotu ir buciau laiminga.O tai jau tenka darzus laistyt,kogero reiks vandens pompa upen statyt,neaugs nieks be dregmes.
Del dietos ,tai taip ir maitinames visa diena tais vistienos kukuliais ,per daug lauke darbu ,kad virtuveje but.Ex modus operandi bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš jau pagaliau pavalgiau. Kol virė bulvė, iškepė 3 kotlečiukai, o aš per tą laiką susitarkavau burokėlių ir pasidariau salotas. Beje, kotlečiukai iš pirktos maltos mėsos, paprastai pati susimalu. Nu bet nors ne faršas biggrin.gif
Pavargau kaip šuva, dabar kokią valandą sėdėsiu ir pindėsiu. Ir daugiau jokių 3-dienių renginių... unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Saturnus jau darosi panasus i suni biggrin.gif
Siryt valgyt jau is inercijos nesinori.Yra dar virtu bulviu ,atsildytos vistienos,reiks pasikepti .
Atsakyti

AA, labai gražus šuniukas❤

Atsakyti