Nei čia reikia manęs gailėti nei čia ką
Špinatus būtų galima sėti , jie šalčio nebijo ir ilgos nakties.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 12 30, 15:58)
Nei čia reikia manęs gailėti nei čia ką
Morkas,pernai pabėriau anksti šiltnamyje, dar dabar yra žemėje kelios morkos.Gaila,sėklų neturiu,grįžus į miestą reikės pasirūpinti.
AA sovietai ateidami atėmė išeidami irgi atėmė .
Irgi patirtis .
Geriau jų visai nebūtų buvę ant Lietuvos...
Irgi patirtis .
Geriau jų visai nebūtų buvę ant Lietuvos...
Labos,
Muka,sveikatos!Tik gulek ir lepinkis,skaityk,turi proga dabar,kitos gali greit nebut
Sovietu laikai manes asmeniskai nenuskriaude,turejo daug pliusu,kaip ir minusu.Nepriklausomybes laikai irgi nera idealus,ypac dabar,daug minusu,bet yra ir pliusu.
Naujakas namie,dviese.MB pabande is sluoksniuotos gatavos pirkt teslos sulipdyt ale Napoleona,visai neblogas,ne toks ,kad trupetu labai,bet toks parduotuvinis gavosi.Siaip sau,kaip experimenta uzskaitau,bet ateity nebekeps sake.
Siaip vakaras ilgas bus,silkutes,misrainiukes,tradiciskai,sampes ir miegot.Pati geriausia svente man,namie be stresu.Cia nesaudo,tik Londej,ciatik petardos ir tai ne kazka.
Atsimenu savo pirmus Naujus Metus ukejuj,pries dvylika isbegom laukan paziuret fejerverku,susidauzt sampano taure su kaimynu,o lauke pish,tyla,ramybe Lukesciai buvo numarinti O dabar ypratom,smagu,kad tyla.
Ui prisiminiau Naujų metų sutiktuves Londone.Ėjome toli prieš dvylika,ant pilies kalvos,minios ėjo,beveik vien lietuviai .Pašaudė tolumoje centre,kažkiek lietuviai pašaudė šalia ir vėl minios ėjo namo atgal.
Varšuvoje sako dėl emigrantų uždraudė fejerverkus. Pas mus Neringoje irgi uždrausta,dėl vėjo sunešimo į jūrą šiukšles.Meras kalbėjo per tv,kas nori gali įbridęs į jūrą šaudyti,nes jūra LT,o LT neuždrausta.
Šiltnamyje radau dar svogūnų laiškų šviežių į troškinį.
Varšuvoje sako dėl emigrantų uždraudė fejerverkus. Pas mus Neringoje irgi uždrausta,dėl vėjo sunešimo į jūrą šiukšles.Meras kalbėjo per tv,kas nori gali įbridęs į jūrą šaudyti,nes jūra LT,o LT neuždrausta.
Šiltnamyje radau dar svogūnų laiškų šviežių į troškinį.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 12 30, 15:30)
O tai kokio potencialo tau neleido realizuot tie sovietai,nes kai jie atejo ,taves dar nebuvo, o kai baigesi ,nemanau kad buvai labai turtinga, materialine prasme.Tai ka is taves atimt.Tik potenciala,galimybiu gi jau buvo save pilnai realiz\uot kapitaliz\me.
AA tai mano įstorija ir mano patirtis.
Aš turiu tokią nuomonę apie sovietus . Turiu teisę ? kaip ir Jūs turit teisę turėti geras istorijas...
Ugu, prisimenu, kaip tėvai buvo išvažiavę Amerikėn, o man turbūt koks 13 metų buvo. Likau namie viena. Ir baigėsi paprastas muilas namie. O nusipirkt tai nėr kur, tik už talonus duodavo. Ot svajonių gyvenimas..
Nieko nesėsiu, išvis dar kaiman nevažiuosiu ruošėmės į Nidą iškart po Naujų, bet tai ištisai lietų rodo.
Nieko nesėsiu, išvis dar kaiman nevažiuosiu ruošėmės į Nidą iškart po Naujų, bet tai ištisai lietų rodo.
Labas rytas.
Labas rytas Kažkur dingo šiluma - visur ledas